Romko, вітаю! Якраз згадав одну гарну притчу: Попав чоловік після смерті до воріт раю. Озирнувся він і побачив все своє життя. А пильніше придивився і побачив дві пари слідів, що йшли по його життю. Одні були його, інші - Ангела-охоронця. І тут він побачив, що в найважчі моменти життя йшла тільки одна пара слідів. І він з обуренням вигукнув: "Ангеле-охоронцю, як же ж ти міг залишати мене в ті важкі мені хвилини, чому я йшов сам один?" І почув смиренну відповідь Ангела: "Ти не був один, я був завжди з тобою. А сліди лише тому одні, що в ті важкі для тебе хвилини я ніс тебе на руках…"
Romko і всіх інших Романів вітаємо з іменинами. Щоб були крепкі, як обценьки!!!! Щоб діти поїзда не боялися!!! Щоб ангел охоронець завжди поряд був!!!!
Romko,вітаю зі святом,нехай Ваш Ангел-охоронець буде завжди поряд та допомагатиме у потребі!!! Також,вітаю усіх Романів з Днем Ангела!!!
І ще раз дуже вдячний... Правда...звичний день...в лісі...тиша..пустка...як завжди... Тому й гріє....що пам'ятають...дякую...дуже...
яка гарна притча! я забула про неї. Дякую, Ясю, що пригадав. Хочу теж до всіх вітань всім Романам приєднатися. Для мене цей день особливо святковий, бо і в моєму житті дуже багато РОМАНІВ . А найголовніше, що син мій молодший Ромчиком названий.І тата мого Романом звали... на жаль, його вже нема.... але він є там, де ангелики.... Хочу до всіх вітань і побажань для Романів(особливо, для тут присутнього Романа-ЛФ )доєднатися ось таким музвітанням: http://www.youtube.com/watch?v=rG4XiqvDX9Y&feature=fvw "I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me I'll cross the stream - I have a dream" Бажаю , щоб всі ваші мрії стали реальністю! будьте щасливі і здорові!!!
Ромку, нехай у Твоєму житті буде побільше посмішок Миху, Вас теж вітаю, ну повертайтесь вже! І всім всім Романам - нехай ваші Янгели Охоронці завжди будуть поруч!
Дорогі Андрії,Андрійчики,Андрійовичі і Андріївни! Сердечно вітаю ВАС з іменинами!Щоб Ви були здорові,радісні,задоволені життям! Нехай святий Андрій допомагає ВАМ завжди і усюди,оберігає ВАС своїми молитвами і направляє Світлою Дорогою Любові,Віри,Надії! Многая літа,літа многая літа! Во здравії во спасеніїї, многая літа! :kiss3::girl_in_love:
Всім Андрічикам бажаю, Хай Ангелик їх літає, все навколо, взад-вперед, щастя несе, лад і мед. Хай зродов*я навіває, біди геть всі відганяє, І нашіптує щодня... Будь таким же як і я!