Сьогодні Віри, Надії і Любові!!!!!!! Вітаю ВСІХ дівчат та жінок з днем ангела!!!!! Будьте щасливі при вірі, надії і любові!!!!!!
Від щирого серця вітаю свою найріднішу мамусю Любусю з Днем Ангела!!! А також вітаю всіх Вірусь, Надійок, Любочок і Софійок з іменинами
як кажуть класики: «У нее замечательное имя — Надя» — «Главное — редкое» П.С. Та ще й Василівна, дивина та й годі
Вітаю Олегів і Остапів з ДНЕМ АНГЕЛА! :girl_tender::girl_tender::girl_tender: І свого ангелика вітаю...:girl_in_dreams: :girl_in_dreams: :girl_in_dreams:
по "моєму" календарю - сьогодні. Взагалі-то, днів різних святих з тими ж іменами в році може бути кілька, але певної людини вважається той, котрий є першим після її дня народження. Чи не так?
Особисто я перший раз таке чую. Наприклад, Андрія теж є кілька разів в році, але ж святкують 13 грудня, незалежно хто коли народився. Не зустрічалась з іншими випадками
По польському календарю саме так, по українському навіть не знаю ...а по Солохиному сьогодні Теж таке чула. хоч іменин не святкую, та все одно дуже дякую Тре було мені в ПП написати, що по твому календарю в мене сьогодні іменини, то послала б свого Павла хочаб за шоколадкою, а так часнику наїлась і сижу вся така пахуча і думаю, чи то до завтра вивітриться (доречі тему щойно побачила, а якби не побачила, то б навіть не подякувала )
Ромко з Днем ангела!!! Нехай Твій Ангел охоронець додасть Тобі віри в краще майбутнє... Миху, і Вас з Днем ангела....(хоча я і на Вас ображена, що Ви звідси пішли)
РОМКО, ВТАЮ З ІМЕНИНАМИ!!! Каву будеш (попереджаю,чорного горнятка не діждешся )? МИХУ, З ДНЕМ АНГЕЛА ВАС!!! І всіх іменинників вітаю!!!