Іринки, Іруськи, Іриночки, Ірки! Вітаю вас ! І ще Іріску! Ірену! Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес У житті Вашім подарує!
щиро всім дякую за вітання!!! Сьогодні таке свято, а я в побігах, зайнята, ех... Вітаю всіх Іринок!!!
ВІТАЮ всіх Оленок з іменинами...Бажаю море позитиву у житті, багато посмішок і здійснення найзаповітніших мрій
Всіх Іванів, Івасиків, Іванок, Янів, Янок і Янусь вітаю з ДНЕМ АНГЕЛА! П.С. Януш, то теж Ян? Провсяк випадок теж ВІТАЮ!
Пертусі, Петри, Петрики, Павли і Павлики всіх вітаю з Днем Ангела! П.С. Нірванко,боюся помилитись, але здається твому чоловікові теж можна передавти ЛФ-івські вітання.
і Петрівни і Петровичі,Павлівни і Павловичі а також всіх,хто має біля себе Іменинників - Божих ласк,здоров*я,гарного святкового настрою!
Приєднуюсь до привітань з сьогоднішніми іменинами!!!! Хай Ангел Охоронець береже кожну хвилю вашого життя!!!!!
Вітаю усіх Ольг і Володимирів з Іменинами. А зокрема Олю з Гамерики і Ольгу з Сокільників....наших форумчан.
Наталії, Наталочки, Натусики вітаю вас з іменинами! Сонячного вам настрою, чарівних посмішок і щирих друзів!!! Хай вашими вірними спутниками у житті будуть ВІРА, НАДІЯ І ЛЮБОВ
Вітаю всіх вищеперечислених а також Натагідру,Натку з Рогатки і всіх Наталок на форумі і за його межами. О... Всього вам,що си самі бажаєте і здоровля до того всього... Я.
Вітаю свою дружину з Днем Іменин - Людмили. і всіх Людмил з святом!!!!!!!!! Дарую пісню. http://www.youtube.com/watch?v=x38hAY7DTJ4&feature=related