Усіх Марій вітаю з Днем Ангела! Бажаю погожих Вам днів. Щасливої долі, радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких, як дно океану. Великого щастя, без зла й обману. Хай Матір Божа Вас охороняє. А Господь щастя і сили посилає. Хай завжди ведеться з легкої руки. На добрі і довгі безхмарні роки!
Усім Маріям МНОГАЯ ЛІТА!!! Най вас Бог обдаровує всіма ласками! Дарую вам свій улюблений вид марійної ікони - Eleusa.
Ясно чого. ) ) ) І щоби вже так явно і довго не оффтопити... Вітаю усіх Степанів, Стефаній (Лулу, вітання мамі!) Степановичів і Степанівен... Ну, і вже традиційно... Ікона Степана. Ікона мучеництва Степана.
Щиро вітаю всіх Марій і Степанів з Днем Ангела!!! День Ангела настал, и это означает, Что Ангел пролетел и стало всем светло
Вітаю усіх Василів з Іменинами!!!!(на моєму аватарі - зліва) Французький автор, о. Жан Рівієр, у своїй книжці "Святий Василій — єпископ Кесарії" так окреслює особу св. Василія: "Св. Василій це одна з найсвітліших і найславніших постатей старовинної грецької Церкви. Вже його сучасники були дали йому ім'я Великого... Він, аскет з покликання і людина чину зі своєї природи... Його правила стали кодексом монашого життя на Сході, як правила св. Бенедикта на Заході... Він аскет, єпископ, бесідник, учитель богослов і вчений. Він, без найменшого сумніву, є найдосконалішим представником Церкви свого часу... У св. Василія життя є в повній гармонії з його наукою, або краще кажучи, його наука це ніщо інше як відбитка його життя". Тож нічого дивного, що св. Церква заслужено дала йому титул: Великий. Він справді Великий головно у трьох ділянках свого життя: Він Великий Архипастир Церкви, Великий Законодавець монашого життя і Великий своєю святістю.
Так, як мені цей день дуже близький, бо мій дідусь - Василь, хочу приєднатись до усіх вище написаних вітань. Бажаю також, міцного здоров'я, любові від рідних і нехай усе, що Вами задумане - збувається!
Через пару хвилин - Тетянин день! ВІТАЮ всіх Танюшок з днем ангела! Бажаю всього-всього, а головне - ЗДОРОВ'Я!!!!!!! Всіх благ!!!!!!