Вітаю всіх Андріїв зі святом!!!!!!!І Вас,Полковнику!!!!Щастя,удачі,кохання!!Нехай ваш Ангел - хоронитель завжди вас оберігає!!!
Щиро вітаю всіх Микол з іменинами! (і себе яко Миколаївну ) Щастя Вам і здоров"я, успіхів у всьому, добробуту, щоб губи боліли від поцілунків, а руки - від подарунків, нехай Ваш Ангел-хоронитель оберігає Вас на життєвій дорозі від усякого зла, і кожен день нехай буде кращим за попередній! За Вас!!!
Зі святом усіх Микол! Успіхів у роботі, міцного здоров'я, великого і взаємного кохання і наснаги у житті!
Вітаю сьогоднішніх іменинниць з Днем Ангела!!!!!!!!!!!! Сьогодні і завжди в житті бажаєм згоди. Хай береже вас Бог від пітьми й негоди, від злого язика, від тяжкої недуги, Від мудрого ворога і від скупого друга. Нехай Вам дає Бог, бо це у його власті Здоров"я, довгих літ і ще багато щастя.
ВСІХ АННОЧОК З ДНЕМ АНГЕЛА!!!!!!!! В день Ангела бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я І хай всіх ВАС оберігає Бог!
З днем Ангела, Анночки й Ганнусі!!! До поки сонце світить з висоти, Щебечуть птахи, зацвітають квіти, Я Вам в житті бажаю твердо йти, І днем грядущим від душі радіти! Хай щастя завжди супроводить Вас, Людська повага й шана не минають, А вашу мрію й працю повсякчас Лиш визнання вінчають!
Усіх Анастасій, Богданок, Богданів щиро вітаю з іменинами! Нехай ангел-охоронець завжди вас оберігає!