Відповідь: В І Т А Ю !!! а Петрунелій і я себе вітаю - Петрівну дуже гарне було сьогодні казання на Літургії в ц. Михаїла! Ох шкода, що не було диктофону. Вам би особисто запис подарувала!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Зовсім забула, що сьогодні уродини всіх Олюсь!!! Отже, вітаю насамперед форумчанських Олюньок, Ольок і просто Ольг . Бажаю вам усім радості від життя щоденного, сонечка за вікном приємного, тепла від рідних людей і настрою піднесеного повсякдень ! P.S. В мене в мобільнику рівно 11 Оль записано, побігла всіх обдзвонювати і гратулювати ! P.P.S. Пане Левандівка, я з Вами синхронно згадала . Картинка - люкс !
Відповідь: В І Т А Ю !!! І я приєднуюся !! На нашому форумі зібралися кращі Олі зі всього світу!!! Вітаємо!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ольга та Оля ! Незважаючи на те, що демони всіляко заважали мені добратися до компютера, Щиро вітаю Вас з Днем іменин. Щастя Вам і удачі!!!! Мих.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я вітаю свою найулюбленішу, найріднішу, найкращу в світі подругу!!! Ольцю!!! Вітаю з Днем Народження!!! Бажаю мрійливо-піднесеного настрою, безліч сонячних посмішок і безмежного океану кохання!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! тьфу на тебе! яке касьян? нормальне українське прізваище..точніше польське..польське..(ну,польські прізвища це ті,що закінчуються на ий,а),
Відповідь: В І Т А Ю !!! “ський”, “ська” — не обов’язково польське..... “ий” (палій, гурій) — точно не польське..... касьянська?!!...
Відповідь: В І Т А Ю !!! ні,мій нік взагалі не пов"язаний з іменем і прізвищем. а от якраз і польське..наприклад Вишневський а Палій то зовсім інше..таке прізвище може мати і чоловік,і жінка,а закінчення ий,а(за польським зразком)мінливе. Палій - це центральна Україна,так би мовити,і семантично таке,а Вишневський,ця форма поцуплена в поляків.