Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Йой...а я і не знала шо ви також Іринка...дуже вибичаюсь і персонально посилаю вам вітання....а то презент...
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Я хоч із запізненням, але також хочу привітати всіх Ірусь з імениннами! І побажати їм здоров"я міцного, щастя жіночоко і коханнячка Великого і взаємного!!!:radist: :radist:
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) І я також із запізненням... Але в мене три вихідні підряд були, тому прошу мені вибачити... У нас всі Іруськи на форумі такі особливі! Щиро вітаю з Днем Ангела!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Приєднуюсь до привітань, і так як мене завтра не буде на форумі, вітаю Петрів і Павлів! Хай Ваші святі оберігають і ведуть Вас вірною дорогою!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю іменинників зі святом Петра і Павла! Добра, любові і щастя на довгі літа!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Також приєднуюсь до привітань, вітаю Петрів і Павлів!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) це вітають ті, кого завтра не буде. Я на всякий випадок теж ВІТАЮ всіх Петрів і Павлів! Здоров'я, успіхів!!!!!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю Олю, Олюську, Ольку, Ольгу та всіх Ольг з Днем Ангела! Нехай Ваш Ангел Вас оберігає, а Бог здоровя посилає!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю усіх Ольг (і себе в т.ч.) з іменинами! Бажаю здоров’я, кохання, усіх гараздів, гармонії в душі і домашнього затишку! І цьом-цьом
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Олечки, вітаю ВАС!!! Будьте завжди незалежними, гарними, коханими і дуже-дуже щасливими!!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю всіх Олечок, Олюсьок, Ольчиків і просто Оль з днем Ангела!!! Нехай з Вами буде Божа ласка!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) А ще сьогодні іменини у всіх Олен! Тому, Оленки, вітаю вас!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Щиро вітаю усіх іменинників дня сьогоднішнього ! Успіхів Вам !
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю всіх Христин із іменинами. Побільше посмішок на ваших обличчях, хороших людей поруч, кохання і добра