Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Дякую дуже :shy: Я теж маленький образок своєї святої ношу в гаманцю. Менi тато передав
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Кізонько, Я Вас вітаю з Днем Ангела,але скажіть по секрету, як Ваше ім"я?
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Знаєте Ніно, кажуть краще пізно ніж ніколи!!! Тому ВІТАЮ!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Дякую! Але щось я пізно знайшла цю гілочку ! А на рахунок Тетян....так воно і є!:radist: :radist: :radist:
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) I ще раз, дякую усiм за мої випрошенi привiтання. Як напевно всi вже зрозумiли - вiд скромностi я не помру :D
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Надійко, Ніно! Дякую вам, дівчатка! Дуже приємно! :radist:
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Zirnycja, вітаю і всіх Світланок форуму з Днем Ангела
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю Юріїв з іменинами!! Нехай ангели-хоронителі оберігають Вас від негоди і лиха, від хвороб та невдач, і не відходять від Вас ні на крок!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю всіх ЮРІЇВ!!!! Хай ангели-охоронці оберігають від всіх негараздів!!!!:radist:
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) отакої, а Ірин не вітали, може то й не скромно, але так як ніхто не згадав, то сама привітаю усіх своїх тезок
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) А це по якому?? :eek: Я все життя святкую іменини 18 травня.. Звісно, вроці є кілька разів Ірин, Юріїв, Андріїв і т.д., але ж щодня не святкуємо..