Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю з чудовим святом св. Василя! Нехай св. Василь принесе Вам здоров'я, гарний настрій і, звичайно, багато чудових подарунків.
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Скілько живу- ше м такого файного тортика не виділа! Вітаю всіх Василів і Василин з іменинами! Щастя, здоровля і Божої благодати Вам жичу!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Тетянин День Саме 25 січня, у день великомучениці Тетяни Хрещенської у 1755 році російська імператриця Єлізавета Петрівна створила у Москві університет. Отож свято асоціюється із днем студентства. Студентам взагалі пощастило - вони мають два власних свята: 17 листопада - Міжнародний день студента і 25 січня - Тетянин День. У народі кажуть, що у цей день сонце повертає до літа, а зима - до морозів. Якщо день буде сонячним, то рано повернуться птахи, якщо сніг піде, то літо буде дощовим, а якщо вдарять морози - тоді літо буде теплим. Тож дорогі Тетяни та студенти, слідкуйте за погодою, і зі святом ВАС!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Поздоровляю всіх студентів та чарівних жінок з чудовим ім'ям Тетяна! Студентам бажаю веселощів, Тетянам жіночого щастя!]]
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Всіх Тетян і студентів, з святом! Студентам легких сесій. а Тетянам великого кохання і багато квітів
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю всіх Тетян і Тетяночок із Днем Ангела! Всіх Вам благ!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) ВІТАЮ ТЕТЯН З ДНЕМ АНГЕЛА І ВСІХ СТУДЕНТІВ ЗІ СВЯТОМ!!!!!!!!!!! ТЕТЯНАМ ЖІНОЧОГО ЩАСТЯ, А СТУДЕНТАМ УСПІШНИХ СЕСІЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Танюшки - ваам вiтаннячка, вареннячка i коханнячка
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Щиро вітаю Тетян з іменинами!!! З мого досвіду всі Тетяни дуже дорі та ніжні, а водночас справедливі. Всього вам найкращого у день Ангела.
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю всіх Оксан та Ксеній з іменинами!!! До речі. Святая Ксения считается заступницей и покровительницей всех петербуржцев, но особенно – петербургских влюбленных. Ведь в свое время святая испытала величайшее горе расставания с любимым человеком – ее муж, Андрей Федорович Петров, скончался, когда Ксении было только 26 лет. СВЯТАЯ БЛАЖЕННАЯ КСЕНИЯ ПЕТЕРБУРГСКАЯ
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Оксанок з іменинами! У мене добра товаришка в Бродах Оксана, треба її поздоровити!!!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Ух ти а я i не знала що є такий день Оксан. Вiтаю Оксанок i Ксень.
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) А в мене теж були iменини... тiльки нiхто не знав крiм моєї подружки з Києва, привiтала мене по SMS. Навiть рiдна сiмейка не привiтала.
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Кізонько, простіть нам забудькуватість!! даруємо Вам майже іменні квіти до Ваших іменин
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) І справді, 27 січня. Нінусю, вітаємо тебе із запізненням, але не менше щиро, навіть більше! Святая равноапостольная Нина, просветительница Грузии