Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Вітаю Василів з іменинами! Бажаю щастя, здоров’я, великого кохання!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Йой, так я ж іменинник Вино вже є, то з мене тортики: Будьмо! Як буде мало тортів принесу ще
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Я вже доїдаю, мням мням! А можна ще?:shy: Василий, царская душа! Сегодня Вас мы поздравляем И счастья - радости желаем, Почтительно и не дыша. Пусть в жизни будет только радость И пусть пребудет с Вами Бог, А огорчения и гадость Пускай обходят Ваш порог!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Дякую! Яка смакота, особливо оті квіточки! Це мені плюс ще 2 лишлі кг!
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) А мені засмакував той шо з фруктами. Скільки важить? щоб знати скільки км пробігти.
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Та пишуть хто як захоче, то Південноукраїнськ, то Южно... Приєднуюсь до вітань. Будьте всі щасливі та здорові! Ну і квіти, звичайно
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) ВАСИЛЮ!!!! Вітаю, з іменинами! Щєсті, здоровлі і багато сили і терпіння!!! (діток виховувати):radist:
Відповідь: З Днем Ангела !!! (вітаємо іменинників) Тут торти та вино уже є, то я, як звичайно... :shy: Щиро вітаю усіх Василів! А особливо Сявича!!! Обрезание Господа Бога и Спаса нашего Иисуса Христа. Св. Василия Великого, архиепископа Кесарии Каппадокийской І оскільки мій покійний найдорожчий дідусь теж Василь, то ще Кондак до Василія на спомин. Явился еси основание непоколебимое Церкви, подая всем некрадомое господство человеком, запечатлея твоими веленьми небоявленне Василие преподобне.