Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю з миколаєм всіх, для кого це свято є важливим!.. карму не додавати! якщо бажаєте на щось клікнути -- відніміть!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Усіх вітаю з Миколаєм!!! Впевнена, що всі мали суперових миколайчиків і нікому різочка не дісталася. А то вам "Ой, хто, хто Миколая любить?" у виконанні мого малого. Правда, на жаль, візуальне.
Відповідь: В І Т А Ю !!! Леополіс, картинка супер, але от Святий Микола якось несвятково читається - проситься буква "й" П.С. Також вітаю всіх з прекрасним і довгоочікуваним (особливо дітьми) святом Миколая. Зроблю подарунок для dialup-щиків і не буду постити ніякої відкритки
Відповідь: В І Т А Ю !!! Я б не відмовилась від такого подарункаПоки ще не подарував, от як приїду в п"ятницю додому, подарунок буде обов"язково
Відповідь: В І Т А Ю !!! Гарна постільна білизна якраз і є складова того Додано через 54 хвилини Я навчаюсь в Кіровограді, а кожну п"ятницю хду додому в Южноукраїнськ.У нас же крім ліцею ніяких учбових закладів в місті немає
Відповідь: В І Т А Ю !!! вітаю усіх із Миколаєм! поводьтесь чемно - і тоді Ваше життя буде таким же солодким як і цей будиночок! не забудьте нагадати усім своїм близьким, що ви їх любите!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Тук-тук-тук! Я Миколай! Привітаннячко тримай: ти побільше посміхайся і шалено закохайся! Нехай поруч будуть друзі і побільше їжі в пузі!!!
Відповідь: В І Т А Ю !!! Ви думаєте що сьогодні Миколайчики після n-ої чарки зможуть напружити свій зір і прочитати що там написано? Я, наприклад, хоч до Миколаїв немаю відношення, але прочитати ледь зумів