З 1 жовтня можуть відключити 80% мобільних телефонів

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем fuxx, 7 кві 2009.

1. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Це вже питались впровадити, але потім вчасно відминіли. Боротьба направлена на ввіз сірих телефонів. Тобто "кормушка" має годувати тільки в депутатів і все.
    Всі остальні бонуси 100% не будуть виконуватись, але є по суті пряниками для народу *тіпа - Це все для тільки для Вас робиться* І думаю для успішних виборів. навряд чи є інші важілі запуску такого складного процесу.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ясь

Ясь Well-Known Member

А уявіть собі ситуацію, коли людина приїздить в Україну у відрядження чи туристом і не зможе скористатись своїм телефоном, бо просто вставити нашу SIM-карту і поговорити вже не вийде... :scratch_one-s_head:А багато ж їздить регулярно, наприклад - водії далекобійники. Як їм бути? Що, у кожній країні купляти сертифікований-реєстрований телефон в магазині? Щось для наших ніхто не блокує - ні німці, ні поляки! :ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  3. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Я також про це думаю...В мене і родичі із -за кордону часто їздять в гості, і знайомі, мені також цікаво, як вийти їм з тої ситуації!?....о_О

4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Мобільний телефон - річ особистого користування, номер того і є мобільним шо може легко і без зайвих клопотів змінюватися.
    Те що вони хочуть ввести отой закон є прямим порушення демократичних прав громадян... Може вони ше перевірятимуть чи сертифіковану білизну я ношу... і блокуватимуть для прикладу унітаз коли я в туалет захочу сходити... :haha:

5. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

все буде набагато простіше. тут про це детальніше пояснюють

6. Ясь

Ясь Well-Known Member

цікаво, як це буде на практиці, коли:
    Уявляєте здивування іноземця? о_О

7. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

:dntknw: я у УДЦР не працюю. а свої два мобільних купив вже давно. до початку цієї "чудової" акції планую поміняти телефони на новіші і мати спокій ще на пару років.
    але, подейкують, такі нововведення дадуть можливість відслідковувати крадені телефони.

• Подобається Подобається x 2
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Може хто чув, чи щось там кажуть про телефони які будуть ввезені після( не масове ввезеня, а так свій телефон яким користуюсь тут) назначеної дати :)

9. thinkers

thinkers Well-Known Member

спілкувався з працівниками операторів, кажуть що не буде ця система працювати, тобто колись таки буде, але коли невідомо

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

А багато менти телефонів познаходили? Я з усіх відомих мені випадків знаю лише два. Один повязаний з кримінальною справою, другий знайшли дітиська біля школи і користувались. Якщо я правильно розумію ситуацію, то вкрадені телефони носили до "чорних хакерів" при білих фірмах і там їх перешивали разом з ІМЕЙами і т.д. Тому ніхто їх не шукав і не міг знайти

а де твій аватар? :)