Художні ремонти квартир під здачу. Яскраво. Суперпропозиція

Тема у розділі 'Послуги', створена користувачем Maisterni, 7 гру 2017.

1. Maisterni

Maisterni New Member

Пропоную Вашій увазі ремонт квартир в стилі мінімалізм, в надсучасних сіро-чорно-білих тонах.
    Одразу про ціну.
    100$ за м2 по підлозі - термін виконання 100 днів під ключ
    120$ термін виконання 70 днів
    150$ термін виконання 40 днів
    В ціну входить сантехніка труби та монтаж, електрика кабеля та монтаж, натяжна стеля матеріал та монтаж, штукатурка, шпатлівка, фарбування, робота + всі матеріали + фарба. Монтаж плитки та ламінату, встановлення сантехнічних-електричних приборів - входять в ціну.
    НЕ входять в ціну сама плитка, ламінат, підложка, плінтус, зовнішня частина електрики, сантехнічні прибори, крани, люстри, двері та меблі.

В команді 15 чоловік. Кожен займається тільки своєю справою. Якість на рівні елітних ремонтів.

Суперпропозиція полягає в тому що до 01.03.2018 маєм ціль і можливість виконати 10 об'єктів по вказаним вище цінам, мінус 10%.
    В подарунок ПЕРЕПЛАНУВАННЯ. Це безкоштовний демонтаж перестінків, і перетворення квартири зі звичайної в студію.

В подарунок мої послуги адміністратора, автора проекта, всі мої знання та художні навики зібрані за 14 річний досвід в ремонтах квартир.

Цей ремонт буде легким для Вас.
    Все зробимо ми самі)
    0956788838
    0966050400
    0978080201
    P.S читав на форумі що дізнатись чи надійні майстри можна по тому, як за довго вони не міняли номера телефонів) Я не міняв ніколи. Я ТзОВ
    Наразі працюю з iFest Майстерня будинків Квітка.

Вкладення:

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)