Нема в мене тут тренажора. Тренажор є у Львові у сина. Я ліпше зараз піду і сніг повідкидаю, бо за ніч трішки доріжки присипало) Заодно і Шанса з Пєтькоюю розбуджу, бо щось їх не чути)))
Зранку може й трішки, а за цілий день добряче насипало, що вже ні пройти, ні проїхати - може політаємо))) Особливо, ті, що не набрали за свята ваги, або вже встигли схуднути Він у вас спортсмен чи слідкує за фігурою? А вони що, глупі мерзнути і сніг толочити, сплять собі в теплі.
Він у нас спортсмен-любитель. Тріатлон. Найдовший заїзд за раз 1200 км Париж-Брест-Париж #54. Якщо хочете, то полистайте Львівські роверисти ззаду допереду Перепливав Босфор і Дніпро. Десь по балачках ще порозкидувані мої дописи зі Ще про ровер Ровер і карантин.
Усе. Раз дверки в холодільнику нема, то буде там зберігатися тільки капуста, морква і буряк. Та і те недовго...йой.
Для капусти, моркви і буряка ще минулого тижня в холодильнику місця вже не було) Шинки-ковбаси-холодці... на всіх полицях) Кожного року всі зарікаються багато не готувати і не купувати на свята, але завжди одне і те ж)
Не кажіть. А до нас ще гості(6 душ) на дві доби зі своїми харчами та пасками. Ще до них в холодильнику нема куди було всунути навіть дитячий йогурт. Всі два дні: їмо - миємо посуд - кришимо на окрошку чи на салат, чи на зелений борщ - знову їмо - мостимо шашлик. Навіть мій чоловік мив посуд, бо я вже замахалась святкувати. Я на свята буду вішати табличку "хазяї переїхали".
Святкувати три дні запорідком- то дуже тяжка робота. Молодь того не витримує))) Наш молодший син з дружиною цього року на Великодні свята поступили досить незвично. В суботу ввечері вони посвятили паску, потім вночі були на відправі, а вчора зранку поснідали свяченим і бігом на літак. А сьогодні вже шлють фотки з Намібії Во, то жива жирафа )))
Намібія - то дуже круто! А мій син з дітьми у Карпатах, у тих нових друзів, що і торік, донька вже сьогодні на байдарках по великій воді і через день туди ж в Карпати з малим, до брата...Там гарний інтернет у хазяїв (оптоволокно), тож працювати можна без проблем. І дуже гарні краєвиди..Тільки погано, що на поїзді їхати...отой ковід. Син поїхав на своєму авто. А я нікуди не збираюся через той вірус. Якось я налякана. Пішли смерті через найближче оточення, і навіть піти попрощатися страшно.. Напасть. І доки це буде?