Как я думаю, главное это нормально питаться, стараться есть до 18 вечера, и порционно. Очень люблю сайт вкусно дома рецепты там очень крутые. Одно из самых любимых это запеченная утка в медово-соевой глазури. Все так круто пошагово расписано. И получается офегительно вкусно!!
Фігня то всьо... Во як круто і пошагово було тільки шо На маленьку пательню хляпаєте крапульку оливи, як загріється - кидаєте туди порізану як сі вдасть цибулю, як цибуля зарум"яниться - кидаєте нарізаний шпондер. Трошки чекаєте, щоб шпондер запах. Як тільки шпондер запах, вибиваєте туди семеро людських яєць, солите, перчите, дрібку мороженого кропу/петрушки, трете трошки твердого сиру і накриваєте кришкою. Скручуєте вогонь на маленький. Скоренько нарізаєте хліб, солений вогарок і наливаєте пісят. Як тільки все зробили - знімаєте з пательні кришку і трошки від країв посуваєте все до середини, щоб відлипло від дна. Накриваєте пательню тарілкою догори дном. Потім рррраз - перевертаєте пательню вверх дном і все з неї переходить у тарілку. Тепер можна зверху форкнути по яєшні майонезом /на любітеля/ Смачного! А ви берете і кажете...
View: https://www.facebook.com/shlyahta.com.ua/photos/a.433958600106615/1620447031457760/?type=3&theater
Привіт дівчата,та жінки. Я також худий,бо їм 2 рази на день,я дарбоголік якщо поїм 3 рази на день то із швабри виглядаю.
Так, менше їсти та більше рухатись — простий та ефективний спосіб схуднити. Неможливість скинути надмірну вагу може сигналізувати про проблеми зі здоров'ям, тут вже до лікаря треба.
Не часто я на дієтах сиділа, але пару раз усього. Допомогла меня дієта Дюкана. За 2 місяці я скинула 14 кг. І не була голодною. Але ж я зрозуміла, що у мене почало з'являтися запаморочення. Часто. Я вирішила припинити дієту. Запаморочення пройшло. Десь перез декілька місяців я знову сіла на Дюкана. і запаморочення знову з'явилося. Тому можу сказати, що це працює, але треба дуже слідкувати за своїм здоров'ям