Хтось голосував за Тигипка?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forest, 19 січ 2010.

?

Чи хтось голосував за п. Тігіпка?

1. я голосував

11 голосів
    21,6%
  2. я ні, але це зробив хтось з моїх друзів, родини ітд.

30 голосів
    58,8%
  3. теж не знаю таких

10 голосів
    19,6%
  1. Gron

Gron тафгай

І що?
    Вони кинуться у різні боки?
    Залишившись разом, вони поки що, потрібні для більшісті.
    "Золота акція" зараз саме у них.
    Тігіпко у скрутному становищі, саме він повинен зробити вибір непомилившись.
    Хоча, все одно зільють, чи ти, чи інші.

• Подобається Подобається x 1
  2. premium

premium Well-Known Member

Тігіпко переміг в двох округах в Дніпропетровську з результатом 36%

3. Gron

Gron тафгай

Він планує.
    Та хто йому дасть?
    Літвін, Ющенко, Тимошенко, Луцік?Хіба всі вони незапрацюють щоб нерозпущеними бути?
    Треба бейцали мати.
    От у ЮВТ вони є, та, може, але нову вже незбируть так років 5-10.
    Той хто вигадав, та змусив ЮВА, підписати констітуцію 2004, був не дурень, а гарний стратег, хай йому грець.

• Подобається Подобається x 2
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Без всякого сомнения! Я прожил бОлшую часть своей жизни - именно при совке. И потому - никогда не стану упрекать кого-либо на том простом основании, что - "кто не с нами - тот против нас" (совершенно - я Вас уверяю - совково-большевистский образчик идеологии)... Прочтите свой пост - там все дышит именно этим - кто не с нами... Я - не с вами. Я - не с ними. Я - сам. Я не желаю выбирать между Я и Ю - по той простой причине, что не эксперт в сортах ГОВНА. У меня на столе чудесное пиво - "Перше альтернативне пиво" - з міста Львів, вул. Зелена, 204 - и я вместе с ним утверждаю - всегда есть альтернатива. Мой голос - не отойдет ни Я - ни Ю.

• Подобається Подобається x 5
  5. Даяна

Даяна Well-Known Member

Абсолютно немає там логіки "Хто не з нами...", оскільки я сама у першому турі не голосувала ні за Ю.Т., ні за В.Я. Я писала про те, що:
    Арифметика неголосування тих, хто у першому турі голосував за інших , збільшує шанси В.Я., який для України є більшою ганьбою незалежно від написаних кимось програм чи окресленої ідеології, якої по суті у жодного з них немає. Це було НМСД. Якщо для вас це вибір негативу 50:50, то це ваша позиція, тому я нікому не докоряла "на том простом основании, что - "кто не с нами - тот против нас" Це нісенітниці.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Арифметика - не совесть. Мне, к сожалению, не понять, что думают настоящие - не "ряженные" украинские националисты - отлично знающие, что С.Б. сотрудничал с одним из оккупантов Украины. Сотрудничал, естественно, в великих целях! Но ведь - как справедливо написал Игорь Губерман
    Ища путей из круга бедствий,
    не забывай, что никому
    не обходилось без последствий
    прикосновение к дерьму
    .

P.S. Даже если предположить почти неисполнимое - ЗэКа станет президентом - жулька останется премьер-министром. А премьер - у нас - просто на голову сильнее президента.. Вспомните -
    Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко заявила, что не читает письма Президента Украины Виктора Ющенко.
    Об этом Тимошенко заявила вчера на пресс-конференции в Кабинете министров, комментируя очередное послание Президента. «У меня нет времени читать все эти политические письма. Мы просто делаем свое дело и будем удерживать и жизнь в стране, и экономику на надлежащем уровне" — сказала Юлия Владимировна.

А теперь ответьте на просой вопрос - А ЗАЧЕМ ЕЙ ЭТО НУЖНО?
    Она ведь и письмя януковича может не читать? Если, конечно. он может писать...

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

A мені здається, що він не підтримає жодну сторону. 3а нього голосували люди, яким набридли Ю. Я. і іже с ними. А підтримавши когось Тігіпко втратить електорат. Думаю залишившись "в гордом одиночестве" він отримає ще більше прихильників, а враховуючи проколи майбутньої влади (а вони неодмінно будуть, хто б не став президентом) його позиція укріпиться і він матиме непогані шанси на парламентських і наступних президентських виборах.

8. Gron

Gron тафгай

В політиці так небуває.
    Але мені довподоби ваша наівність. та віра в людськи ідеали.

Це сьогодні він для більшості свого електорату немає якби відношення до влади.
    Але це не так, бо весь час працював дуже плотно і з Кучмою, і з Януковичем, і з Ющенко, і з Тимошенко.
    Що він запропонував нового?
    Економічної програми немає, тільки загальні слова, як у всіх, почитайте та спробуйте порівняти.
    Ідеалогії теж ніякої, а це, нмд, саме головне.
    Просто нове обличчя, яке перетвориться за 5 років у теж саме, як і ти хто вже набрид.

• Подобається Подобається x 1
  9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Литвин, Тимошенко, Луценко може і запрацюють. А Ющенко мабуть зацікавлений в проведені виборів до ВРУ.
    Та і Януковичу без виборів в ВР буде важко мати свого Прем’єр – міністра.

10. I see light

I see light Well-Known Member

100 % согласен - он хоть меньше всех соврал :)
    я тож за Тигипко голосовал, и всех агитировал :)

11. sl4m

sl4m Well-Known Member

голосовал только в надежде что выйдут во 2й тур он и янукович

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

кст если не поминте тигипко был в кандидатах на пост премьера когда им стал янукович

12. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Чверть моєї общаги голосували за него.

13. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Знаю, я голосувала.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знаю Тігіпка ще з тих часів,коли він був першим секретарем Дніпропетровського обкому комсомолу.
    В принципі людина котра зробила себе сама.Увійшов у політику і у владу без блату,без впливових батьків,та й голова варить краще в 100 раз ніж у Януковича.
    Та читайте самі: http://www.otechestvo.org.ua/main/20098/0820.htm
    Я не знаю цього сайту,але про Тігіпко написано так нормально.Я вважаю, якщо Тігіпко в майбутні 5 років створить свою партію, то він має майбутнє і можливо може стати президентом України.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Как вам позиция Тигипко? Не поддержал никого, но от премьерства не отказался при любом раскладе.
    Воистину, вся наша жизнь - игра. В данном случае практически шахматный турнир.
    http://www.pravda.com.ua/columns/4b5f146ae4844/

16. syavych

syavych копач

Думаю таки другий варіант (опозиція) підходить Тігіпко більше, але подивимось...

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

В політиці буває все:)
    Може й перетвориться. Та я говорив про його імідж а не свої вподобання(повторюсь: "Я за нього не голосував"). Йому треба тримати завойований рейтинг, тому відкрито він підтримувати не буде нікого

---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Повністю не згоден з Вашими арифметиками. Це в школі такому навчали?
    Я б збільшив його шанси, якби проголосував за нього, зменшив би їх, якби проголусував за Юлю, а проголосувавши проти всіх я не впливаю на його шанси, а просто виражаю свою громадську думку. А те що без наших голосів у Юлі ніби менші шанси, то то її проблеми - значить не заслужила. Янукович то набрав все-таки таку значну кількість голосів, отже хтось його підтримує... Поважайте і їх думку.
    А чому Ви вважаєте, що не голосуючи або голосуючи проти всіх люди дають більше шансів Януковичу? А може вони дають більше шансів Юлі, бо якби обирали, то проголосували б за нього? Це все тільки для прикладу. Все, що я хотів цим сказати, це те, що треба припинити цей тиск і поважати думку інших.

18. musicann

musicann New Member

Так, я голосувала за Тігіпка, і практично всі мої знайомі та знайомі знайомих теж за нього голосуали.) Шкода, що він не пройшов) проте я буду підтримувати його і далі. :):good:

а де твій аватар? :)