І що? Вони кинуться у різні боки? Залишившись разом, вони поки що, потрібні для більшісті. "Золота акція" зараз саме у них. Тігіпко у скрутному становищі, саме він повинен зробити вибір непомилившись. Хоча, все одно зільють, чи ти, чи інші.
Він планує. Та хто йому дасть? Літвін, Ющенко, Тимошенко, Луцік?Хіба всі вони незапрацюють щоб нерозпущеними бути? Треба бейцали мати. От у ЮВТ вони є, та, може, але нову вже незбируть так років 5-10. Той хто вигадав, та змусив ЮВА, підписати констітуцію 2004, був не дурень, а гарний стратег, хай йому грець.
Без всякого сомнения! Я прожил бОлшую часть своей жизни - именно при совке. И потому - никогда не стану упрекать кого-либо на том простом основании, что - "кто не с нами - тот против нас" (совершенно - я Вас уверяю - совково-большевистский образчик идеологии)... Прочтите свой пост - там все дышит именно этим - кто не с нами... Я - не с вами. Я - не с ними. Я - сам. Я не желаю выбирать между Я и Ю - по той простой причине, что не эксперт в сортах ГОВНА. У меня на столе чудесное пиво - "Перше альтернативне пиво" - з міста Львів, вул. Зелена, 204 - и я вместе с ним утверждаю - всегда есть альтернатива. Мой голос - не отойдет ни Я - ни Ю.
Абсолютно немає там логіки "Хто не з нами...", оскільки я сама у першому турі не голосувала ні за Ю.Т., ні за В.Я. Я писала про те, що: Арифметика неголосування тих, хто у першому турі голосував за інших , збільшує шанси В.Я., який для України є більшою ганьбою незалежно від написаних кимось програм чи окресленої ідеології, якої по суті у жодного з них немає. Це було НМСД. Якщо для вас це вибір негативу 50:50, то це ваша позиція, тому я нікому не докоряла "на том простом основании, что - "кто не с нами - тот против нас" Це нісенітниці.
Арифметика - не совесть. Мне, к сожалению, не понять, что думают настоящие - не "ряженные" украинские националисты - отлично знающие, что С.Б. сотрудничал с одним из оккупантов Украины. Сотрудничал, естественно, в великих целях! Но ведь - как справедливо написал Игорь Губерман Ища путей из круга бедствий, не забывай, что никому не обходилось без последствий прикосновение к дерьму. P.S. Даже если предположить почти неисполнимое - ЗэКа станет президентом - жулька останется премьер-министром. А премьер - у нас - просто на голову сильнее президента.. Вспомните - Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко заявила, что не читает письма Президента Украины Виктора Ющенко. Об этом Тимошенко заявила вчера на пресс-конференции в Кабинете министров, комментируя очередное послание Президента. «У меня нет времени читать все эти политические письма. Мы просто делаем свое дело и будем удерживать и жизнь в стране, и экономику на надлежащем уровне" — сказала Юлия Владимировна. А теперь ответьте на просой вопрос - А ЗАЧЕМ ЕЙ ЭТО НУЖНО? Она ведь и письмя януковича может не читать? Если, конечно. он может писать...
A мені здається, що він не підтримає жодну сторону. 3а нього голосували люди, яким набридли Ю. Я. і іже с ними. А підтримавши когось Тігіпко втратить електорат. Думаю залишившись "в гордом одиночестве" він отримає ще більше прихильників, а враховуючи проколи майбутньої влади (а вони неодмінно будуть, хто б не став президентом) його позиція укріпиться і він матиме непогані шанси на парламентських і наступних президентських виборах.
В політиці так небуває. Але мені довподоби ваша наівність. та віра в людськи ідеали. Це сьогодні він для більшості свого електорату немає якби відношення до влади. Але це не так, бо весь час працював дуже плотно і з Кучмою, і з Януковичем, і з Ющенко, і з Тимошенко. Що він запропонував нового? Економічної програми немає, тільки загальні слова, як у всіх, почитайте та спробуйте порівняти. Ідеалогії теж ніякої, а це, нмд, саме головне. Просто нове обличчя, яке перетвориться за 5 років у теж саме, як і ти хто вже набрид.
Литвин, Тимошенко, Луценко може і запрацюють. А Ющенко мабуть зацікавлений в проведені виборів до ВРУ. Та і Януковичу без виборів в ВР буде важко мати свого Прем’єр – міністра.
голосовал только в надежде что выйдут во 2й тур он и янукович ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- кст если не поминте тигипко был в кандидатах на пост премьера когда им стал янукович
Знаю Тігіпка ще з тих часів,коли він був першим секретарем Дніпропетровського обкому комсомолу. В принципі людина котра зробила себе сама.Увійшов у політику і у владу без блату,без впливових батьків,та й голова варить краще в 100 раз ніж у Януковича. Та читайте самі: http://www.otechestvo.org.ua/main/20098/0820.htm Я не знаю цього сайту,але про Тігіпко написано так нормально.Я вважаю, якщо Тігіпко в майбутні 5 років створить свою партію, то він має майбутнє і можливо може стати президентом України.
Как вам позиция Тигипко? Не поддержал никого, но от премьерства не отказался при любом раскладе. Воистину, вся наша жизнь - игра. В данном случае практически шахматный турнир. http://www.pravda.com.ua/columns/4b5f146ae4844/
В політиці буває все Може й перетвориться. Та я говорив про його імідж а не свої вподобання(повторюсь: "Я за нього не голосував"). Йому треба тримати завойований рейтинг, тому відкрито він підтримувати не буде нікого ---------- Додано в 13:25 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- Повністю не згоден з Вашими арифметиками. Це в школі такому навчали? Я б збільшив його шанси, якби проголосував за нього, зменшив би їх, якби проголусував за Юлю, а проголосувавши проти всіх я не впливаю на його шанси, а просто виражаю свою громадську думку. А те що без наших голосів у Юлі ніби менші шанси, то то її проблеми - значить не заслужила. Янукович то набрав все-таки таку значну кількість голосів, отже хтось його підтримує... Поважайте і їх думку. А чому Ви вважаєте, що не голосуючи або голосуючи проти всіх люди дають більше шансів Януковичу? А може вони дають більше шансів Юлі, бо якби обирали, то проголосували б за нього? Це все тільки для прикладу. Все, що я хотів цим сказати, це те, що треба припинити цей тиск і поважати думку інших.
Так, я голосувала за Тігіпка, і практично всі мої знайомі та знайомі знайомих теж за нього голосуали.) Шкода, що він не пройшов) проте я буду підтримувати його і далі.