Хтось голосував за Тигипка?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forest, 19 січ 2010.

?

Чи хтось голосував за п. Тігіпка?

1. я голосував

11 голосів
    21,6%
  2. я ні, але це зробив хтось з моїх друзів, родини ітд.

30 голосів
    58,8%
  3. теж не знаю таких

10 голосів
    19,6%
  1. premium

premium Well-Known Member

В другому турі за кого агітуватимете?

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

STALKER
    і всі інші скептики:

Ну ви вмієте думати?

Юля - президент, хто прем"єр?
    Тигіпко! І його електорат проголосує за Юлю.
    При Янеку йому нічого не світить - прємьйєр-мЫнІстром (С) буде Азаров. Бальшой украінолюб.

Юля - президент, хто міністр закордонних справ? Яценюк!
    Спікер - Литвин!
    І вони призвуть свій електорат проголосувати за Юлю.

Янек-президент - хто міністр закордонних справ? Додумайте цей ланцюжок самі і зробіть нарешті висновки!

Тигіпко буде вагомімою фігурою, ніж президент!

Невже потрібно такі елементарні речі перетирати і в рота класти?

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

4. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Я голосував

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Против всех

• Подобається Подобається x 4
  6. STALKER

STALKER Well-Known Member

Я мав на увазі в прямому значенні бути залежним від олігархів і зловживати владою, чи красти гроші в народу аби віддати їм борги за кампанію.

А що там з Гриценком? що там йому народ спонсорує? щось мені не відомо. та й не буде ніхто нічого народові віддавати... хіба ще здеруть!

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

ну та добре... я хіба проти? нехай... особист він заявив, що ні за кого агітувати не буде і голоси нікому віддавати не збирається...

тож нехай вирішить народ!

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

то не є хороший вибір. то взагалі не вибір. то втеча від вибору. навіть якщо жоден кандидат не імпонує Вам, то варта бодай вибрати з двох зол...

я сам колись або голосував проти всіх, або з лєвих кандидатів які не пройдуть.. але настав час таки вибирати.

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я особисто ні, але вся моя родина і багато друзів проголосували за Тігіпка. На деяких дільницях (централина Україна) він навіть перше місце зайняв.

• Подобається Подобається x 3
  8. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

В мене чоловік голосував за нього, родина, і дуже багато друзів також віддали за нього голоси.

9. Даяна

Даяна Well-Known Member

А в другому турі - за кого?

10. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

За Тимошенко.

11. Тим22

За Юлю не поднимается рука проголосовать, а за Януковича не хочу принципиально.

О Тигипко, после выборов мы были в гостях у друзей. Присутствующие четыре дамы проголосовали за него (двоих я сагитировал), причем одна работает в областной администрации. И все, в том числе моя жена объяснили свой выбор тем, что он симпатичный и ноги кривые

12. - типа кавалерист? (я серьёзно, в чем привлекательность этой черты? :))) )

13. STALKER

STALKER Well-Known Member

ну так піднімайте руку! ногу... ще щось піднімайте... бо буде біда всім нам!

або третій тур... за наші з вами кровні гроші.. або зек на троні.. хай вже буде та клята з косою!

чи вам всім знов кучму треба? чого вам ще бракує всім?

14. Тим22

Это у женщин спросите

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Я не знаю, что вам ответить, ну не хочу их обоих.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Извините, но это - ответ детский какой-то, инфантильный.
    Других кандидатов на сегодня нет. Расклад "против всех" и не прийти известен. Т.е. вы голосуете за Я?
    (Я в сотый раз опять начну сначала...)

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я так і подумала. Як мінімум половина електорату Тігіпка проголосує за Ю.Т., що разом з більшістю електорату Ющенка, Яценюка, Гриценка і частини Литвина повинна забезпечити їй невпевнену (з невеличким відривом) перемогу. Схоже у Ю.Т. впевненості у такому сценарії немає. Тігіпко відмовляється агітувати за будь-кого. Переговори з ним ведуть як Яник так і Юля. Ю.Т. обіцяє пост прем'єра, Яник обіцяє дострокові вибори в парламент, що Тігіпку ("куй жєлєзо пока гарячо") також цікаво. Ю.Т. цим розчарована, хоча причини для цього немає, бо вирішувати буде народ. Спроби Ющенка привести до влади Януковича через відсутність критики на його бік і критику Ю.Т. з навіюванням "вони обоє однакові" звичайно вплинули на сьогоднішню ситуацію, але не вирішально. Прогнози опитувальників (ніби Яник у другому турі переможе з відривом у 10% ) не справдяться. НМСД
    Не підете на вибори? Проголосуєте "Проти всіх"?
    В обох варіантах ви в такому випадку фактично проголосуєте за Януковича.

Останнє редагування: 22 січ 2010
  17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Читаю - и плачу...По ушедшей молодости - вместе с совково-коммунистическим "этим ты объективно льешь воду на мельницу империализма".... Я уж думал - никогда ТАКого не услышу...Ан - нет! ;)
    P.S. тут писали - с совками, мол, воюем... Ну-ну...Успехов!

18. Gron

Gron тафгай

А тут якраз від НУ тобто (ЮВА) все залежить.
    Бо коаліцію, що в одному, що іншому разі, треба таки робити, бо ні пм не обереш, ні вр не розпустиш, бо може і запрацювати раптово, некажу про зміни констітуції, там взагалі 300 голосів треба мати.
    Тигіпко, поки що, позагрою.

19. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Також знаю людей, які голосували за Тигипка, але на жаль в другому турі ці люди віддадуть голоси Юльці. Хоча по свому політичному минулому Тигипко був би ближчим до Януковича. Взагалі, Тигипко - це приклад як реклама може зробити з людини рейтингового кандидата. Що ми бачили? Тільки його лозунги, пару виступів по телебаченню та інтервю. Я слідкував за тим що він розповідав - щось дієвого і нового не почув. І особливо мене розчарував в ньому результат теледебатів з Костенко. Абсолютно був не зібраним і несистемним в розмові.

20. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ви порівнюєте зовсім різні речі. Ніякої логіки у порівнянні! Ви порівняли ідеологію з арифметикою. Я інше мала на увазі (арифметичний результат). Напевно совок на вас таки добряче вплинув. Я плачу....
    1. Саме Янукович (в разі обрання) і планує розпустити В.Р. і оголосити дострокові вибори. 2.НУ фактично розколота. 3.Ющенко в НУ вже не грає тієї ролі, що раніше.
    І правильно зроблять. Електорат Тігіпка – це ті, яким вже усі політики набридли. Весь цей електорат буде вибирати (у своєму розумінні) менше зло. Шкода лише, що частина з них менше зло бачить у двічі несудимій інтелектуально відсталій маріонетці, що не може відрізнити не лише Ахматову від Ахметової чи Бабеля від Бебеля, але й Австрію від Австралії і Словаччину від Словенії. Як такого президента за кордон пускати? Це ж ганьба на весь світ.

а де твій аватар? :)