Відповідь: хто звідки... Місця народження: я - м.Львів; мама - м.Львів, баба - с.Більче (Миколаївський р-н Львівської обл.), дідо - с.Прибілля (Жидачівський р-н Львівської обл.); тато - м.Буськ (Львівська обл), баба - м.Губаха (Пермський край, Росія), дідо - м.Кременчук (Полтавська обл.).
Відповідь: хто звідки... Народилась в с. Ракошино Мукачівського р-н, Закарпатської обл. Там жила до тих пір,поки мене у Львів не занесло...спакувала чомодани і помахала селу па-па,знайшла своє. Мама з Дніпропетровська,переїхали з батьками на Закарпаття чомусь і тут стали жити. Мамині браття-сестри(їх 7-ро) хто в США, хто в Дніпрі, інші десь далеко типу Владівостока чи як його...спитаюсь і напишу) Тато Ракошинський, його родина вся майже в Угорщині проживає, під час війни туди помандрували. Планувався наш переїзд туди - мама не захотіла. То сама я як у нас кажуть"половинчачка" - наполовину угорка,наполовину українка. Ось так.
Відповідь: хто звідки... мої предки також "незабоялесі"... і що?... що ви хотіли сказати?... що у нас так страшно?..
Відповідь: хто звідки... У Вікіпедії написано, що в 2005 році "Комі-Пермяцький автономний округ і Пермська область об'єдналися, утворивши Пермський край". А чому баба переїхала - я не знаю. Виясню.
Відповідь: хто звідки... Я - народилася у славному м.Львові Мама -народилася у с.Йосипівка Буського району Львівської області Тато - м.Дрогобич Львівської області(там народився і жив перші 4 роки свого життя.) Згодом його батьки перебралися до Львова.родом батьки мого тата(мої баба і дід) з с.Новоленськ Хмельницької області(хоть ви мене вбийте,якого району не памнєтаю).
Відповідь: хто звідки... Для Читателя наверно нет страшнее сна, как проснутся с утреца в центре Львова у таблички "Тут годують москалів. Вівторок, з 11:00 до 13:00. П'ятниця, з 15:00 до 17:00." :D
Відповідь: хто звідки... Мама і я народилися в Дрогобичі, а тато родом з Городоцького району, с. Тулиголови. У Львові я вчилась так і досі тут.
Відповідь: хто звідки... А я с Узбекистана! С теплого, солнечного города Ташкента! Города дружбы! Где много солнца, лета и фруктов!!! Правда родители со Львова, и в период "национальных разборок" нам пришлось вернуться во Львов. Так что мы практически беженцы. Поначалу сложно было привыкнуть к этому городу, но ТАКОЙ архитектуры я не видела нигде! Вот ещё бы погодные условия во Львове изменить... Сейчас всей семьей живем во Львове, хотя муж родом с Закарпатья.
Відповідь: хто звідки... харчування мало б таки бути не дво-разовим, а три-..... себто - понеділок - середа - п'ятниця....
Відповідь: хто звідки... Родился в Польше, г. Легница. Мать и отец потомки депортированных Украинцев. Родились в Казахстане г. Актюбинск, после войны. Дед был из Запорожья... Другой из села Ивано-Франковской области (не помню название). Бабушки тоже Украинки. Вырос на чемоданах, так как Отец военный. Большую часть жизни прожил в Одессе. Где живу и по ныне.