Відповідь: хто звідки... И эти "СУСIДИ" ТОЖЕ постоянно обсирали Грецию, Италию и Іллінойс ????:cowboy:
Відповідь: хто звідки... 1) Якби в тих Італіях та Америках був вже такий рай земний, то, певне, не повертались би... 2) "обсирати" інші країни чи народи - то прерогатива "подданых Третьего Рима" і їх "саатечествинникав", "оказавшихся на временно утерянных исконно руссских землях" - див. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=241621&postcount=2177 3) 2Полковник: Я розумію , чому Вам подобається розводити офтопи. І розумію, що я цим постом піддався на провокацію. Не стримався. Тому попрошу п.Лілю винести цей діалог куди вважає за потрібне.
Відповідь: хто звідки... Я народилася і мешкаю у місті Краматорськ Донецької області, мати з Харьківської обл., батько з Белгороської.
Відповідь: хто звідки... :radist:Багатенько тут з тернопільського краю....:radist: І я народилась і живу в Тернополі,але перші 1.5 роки життя провела в Мукачево (Закарпаття).Мама народилась в Теребовлі,згодом перебрались до Тернополя, бабуся по мамі родом з східної України підчас війни переїхала до Львова і мешкала там до одруження,дідусь з Теребовлянського району.Тато народився під Баку,але його батьки родом з Львівщини,тому в 60х роках повернулись на Україну,але не до Львова а на Тернопільщину.Пять поколінь в нас українці,але знаю що десь глибше є ще мадяри.Отак
Відповідь: хто звідки... Народилась і до 12ти років жила на о.Сахалін,в м.Южно-Сахалінськ.Мама сахалінка,її мама - вивезена з Хмельницької області теперішньої була у 4 рочки,дідусь сам з Курска,там служив,одружився і лишився.Батько мій з Перемешлянського району;-)Познайомились батьки у Львові.куди мама попала працювати по розподілу після інституту.Надцять років переїхали з дальнього сходу сюди))
Відповідь: хто звідки... А я народилась у Львові) і продовжую в ньому проживати Тато так само все життя прожив тут, а мама з Запоріжжя....по її лінії всі з Росії.....тому в неї в паспорті написано, що вона росіянка
Відповідь: хто звідки... Моя бабуся по батькові народилася в Острозькому районі, десь біля Оженіна, звідки дід, німець за національністю, забрав її до Бердянська Запорізької області. Бабуся була полькою. Дід по батькові був німець, але народжений в Україні. Його дружина, моя прабабуся, була росіянка. В неї було руде волосся і обличчя в ластовині. Моя бабуся по матері українка, а дід з Угорщини. До речі, і дід, і баба були дуже високі, чорні, кароокі... Я ж вийшла суцільний мікс - у мене зелені очі, я маю малий зріст і руде волосся .
Відповідь: хто звідки... Я i мої батьки народились у Львовi. баба #1 - Воронеж баба #2 - с. Гороховатка, Київська обл. дiд #1 - с. Томашево Польща, дiд #2 - Гуляйполе (де i як точно не знаю) А пiд час вiйни доля всiх звела до Львова, там i залишились.
Відповідь: хто звідки... Я народилась в м. Надвірна, Івано-Франківської обл. Батько і його родина - з містечка Брошнів, що теж на Івано-Франківщині, а мама і її родина з Волині. Проживала 5 років у Львові, протягом навчання. Люблю це місто, але чоловік навідріз (хоч сам з Дрогобича) не хоче жити тут. Дуже вже він полюбив нашу місцевість, Карпати і саме місто - Івано-Франківськ.
Відповідь: хто звідки... я народилась у Дніпропетровську мама - у Мінську (дідусь (її тато) там служив на той час) бабця по мамі - Ярославль (Росія) діда по мамі - с. Нікіфоровці Немирівського р-ну Винницької обл. тато - у Горькому (Росія) бабця по татові - с. Петріківка Дніпропетровської обл. діда по татові - Горьке.