Відповідь: хто звідки... Я народилася у Львові. До 20 років жила на Новому Львові, потім ближче до центру. В 24 роки переїхала через роботу чоловіка до Києва. Нарождувати малого повернулася у рідне місто До чоловіка в Київ переїхаи, коли малому було 8 місяців. Батьки - львів'яни. А ось серед їх батьків немає жодного, хто народився у Львові, тому львів'янкою у надцятому поколінні мене назвати немож
Відповідь: хто звідки... Я народилася і тепер живу у Яворові Львівської обл. Вчилася у Львові. Чоловік з Вінницької обл., тому часто їздимо туди.
Відповідь: хто звідки... я народилась в місті Умань,де і проживаю зараз..Кульне місто.В ньому стільки всього цікавого.Парк Софіївка.=)Люблю своє місто
Відповідь: хто звідки... Давно мрію потрапити в Умань!! Якби я подалась подорожувати Україною, то б в першу чергу відвідала Умань!
Відповідь: хто звідки... Дякую тобі Nirvanko.То ти приїзди.Тільки перед цим попередь.Зустріну,якщо хочеш.В нас місто привітне.Гостей ми любимо.Взагалі воно хоч і маленьке,але стільки всього відбувається протягом року.Он Банків настроїли.Не пройти-не проїхати.Але і то добре.Взагалі стільки нового відкриваєш.Інколи їдеш в маршрутці і мовчки спостерігаєш за всім,що відбувається по ту сторону вікна.Гарно.А ще краще коли ввечері їдеш,в навушниках улюблена пісня.Ліхтарі роблять місто яскравіше.Люди метушливо бігають хто куди і тобі вжене так сумно.и починаєш розуміти,як сильно любиш Власну домівку,Батьківщину,рідне містечко та свою Україну.
Відповідь: хто звідки... Народився в місті Обухові Київської обл.(туалетний папір мабуть всі знають - "ОБУХІВ 65М"), ріс у Киеві(Теремки), зараз паразитую( фірма зніма квартиру на Науковій та платить ком.послуги) у Львові.Батько з Козельця Сумської обл. мати з Стаханова(колишній Ворошилоград).
Відповідь: хто звідки... Мені нема за що дякувати, я просто дуже дуже хочу побачити красу Твого міста! Це я Тобі дякую за запрошення! Планую навесні зібратись і таки відвідати Умань, якраз коли все буде квітнути.. І взагалі це так приємно чути, коли хтось любить своє місто! На жаль, часто люди просто не помічають краси, яку мають під носом.. Ой, вибачте за оффтоп :shy:
Відповідь: хто звідки... Сестра мого чоловіка живе в Умані, і ми кожного року їздимо до неї в гості. Два рази приїжджали у вересні, якраз коли до вас з"їжджаються євреї. Крім Софіївки, їхній з"їзд теж варто побачити. А Софіївка - чудове місце, дуже нам подобається. Кожного року там гуляємо цілими днями, і знову хочеться повертатися туди
Відповідь: хто звідки... Це моя давня знайома з Умані. Я знею познайомився коли мені було сім років. Те що ніхто не знає - вона десь пять років розмовляла з павуком в Соловках, єдиним її собісідником у ті часи. Але Умань прекрасна. Памятаю Уманьське КГБ і вони ніколи не вийдуть з моїх лап. Надія Віталіївна Суровцова (*1896), громадська діячка, перекладач, за фахом історик, родом з Уманщини. Перед першою світовою війною діяльна в укр. студентському житті в Петербурзі; з 1917 на Україні (Уманщина), активний діяч Сел. Спілки, співр. київ. «Трибуни» й ін. газ. 1917 редагувала чужомовні вид. Міністерства Закордонних Справ у Києві. На еміграції у Відні: перекладач в укр. видавництвах, активна у жін. організаціях. Повернулася на Україну, працювала у Харкові в Радіотелеграфному Агентстві України і при Н.-Д. Катедрі історії України ім. Д. Багалія. Серед ін. праць: «Олизар і його відношення до декабристів» (1927). Заарештована на поч. 1930-их pp., по 25 pp. тюрми і заслання звільнена. Написала спогади (Див. О. Солженіцин, «Архипелаг ГУЛаг»). Репресована в 1970-их pp. за здогадну участь у русі опору. Живе в Умані. Суровцева Надія (1896-1985) - український громадський діяч, історик. Народилася у Києві. Здобула гімназійну освіту. До 1917 навчалася на історико-філологічному ф-ті Петербурзького університету, брала активну участь в українському студентському житті. Після повернення до Києва працювала в Українській Центральній Раді. Під час Гетьманату - співробітник секретаріату Міністерства закордонних справ. У кін. 1918 емігрувала до Австрії. Закінчила філософський ф-тет Віденського університету. Після захисту дисертації на тему "Богдан Хмельницький та ідея української державності" їй присвоєно ступінь доктора філософії. Працювала викладачем у Віденській сільськогосподарській академії. Брала участь у роботі жіночих організацій, зокрема, у роботі Міжнародної жіночої ліги миру і свободи, була делегатом на конгресах Ліги у Відні, Дрездені, Гаазі, Амстердамі, Парижі та Вашингтоні. На поч. 1920 років захопилася ідеологією марксизму, вступила до австрійської компартії. У 1925 повернулася до СРСР, спочатку - до Москви, потім - до Харкова. Працювала істориком, співробітником у системі Головліту, кіноуправлінні, у радіотелеграфному агентстві. У 1927 безпідставно заарештована і заслана. У 1954 була звільнена. Після реабілітації проживала в Умані. Займалась літературною і громадською роботою. У 1958 підготувала збірку новел "По той бік" (не видано). Залишила спогади. Померла і похована в Умані.
Відповідь: хто звідки... Так,Софіївка-це найбільша гордість нашого міста.А євреї-це таке собі нещастячко.Ми їх не надто сильно любимо.Багато чого вони роблять поганого для нашої молоді.Хотіли викупити собі наш "будинок школяра",в якому діти займаються танцями,художньою діяльністю та грою на різних інструментах...Звичайно ж директор закладу не продав його.Вони зробили це мабуть не обдумано,принаймні мені так хочеться думати та вірити в це.Оскільки,потім вся молодь та підростаюча молодь просто почала б гульбенити,пити та ще гірше вживати наркотики та курити траву.От щоб з таких дітей могло б вирости?Ну принаймні 50% точно жили б не так,як живуть зараз.Але,то вже не моя справа.Всеодно мене ніхто не почує.Верніше почує,але не врахують..Що жаль.Оскільки наша молодь бориться з владою міста за багато речей.Життя в нас прогресує.Це є добре.А на середині весни приїжджати гарно..В нас тоді скрізь квітучі дерева.Гарно,чисто.А головне парк насичений на відвідувачів.Їх так багато,що інколи просто дивуєшся,що є стільки бажаючих відвідати саме твою Батьківщину..Ух і приємно ж тоді.=)
Відповідь: хто звідки... Парк фантастичний! Пейзаж псують лише туристи :D. Шкода також, що оранжереї перейшли у власність університету. А в альтанці з унікальною акустикою хочеться співати "Богородице діво".
Відповідь: хто звідки... Я вже 2 раза була в Софіївці - казка. Перший раз були з екскурсоводом - дуже цікаво, а другий раз заїжджали по дорозі в Одесу, то з чоловіком для друзів виступали екскурсоводами. Я і мій чоловік львівяни, і ніколи не жила в іншому місті, мама теж львівянка, а тато з Львівської обл., Городоцький р-н, с.Мавковичі, там близько Великолюбінські стави, якщо хтось туди на рибалку їздив.
Відповідь: хто звідки... Народився в Львові.Вчився в Львові(середня школа і мед.училище) і в Франківську(інститут нафти і газу). Батьки- батько з Франківщини , мати народжена в Львові.Крім українців в родині є поляки. В батьків нас 2є.Я і старша сестра.Сестра в США я в Канаді , а батьки в Львові.До нас люблять приїзжати , але тільки на візиту.Про переїзд на постійно навіть не хочуть слухати. Моя рідна околиця - район вул.Зеленої , недалеко к-ру "Зірка".
Відповідь: хто звідки... Вибачте, маю поправити. Колишній Ворошиловград - то теперешній Луганськ. А Стаханов - так і є Стаханов (колишня Кадієвка), хоча й в Луганській (колишній Ворошиловградській) області.
Відповідь: хто звідки... Ну , то і я "розшифруюся". Народився у Львові, в медінституті. По материнській лінії - всі з Янова ( нині - І.Франково, але ніхто його так не називає). По батьківській - Старокостянтинівський повіт, то між Проскуровом і Житомиром. Дитинство пройшло у Львові, р-н "Кінескопів". Далі - Київ, Феофанія. Далі - Москва, Долгопрудний-Ліанозово. Далі - Підмосков'я, Балашиха-Електросталь. Далі - Зимна Вода ( в процес-с-с-сі...)
Відповідь: хто звідки... Одна прабабця з Вінницької області, інша з Любара, ще одна з Демківець все Житомирська обл. Любарський р-н. Прадідусі останнїх прабабць відповідно так само - Любар, Демківці. Одна бабця народилась у Любарі, інша здається у Дубно Рівненської обл. Один дідусь з Любара, інший десь з Росії, точно незнаю звідки. Мама Любар Житомирської обл. далі трошки пожила у Бердичеві, а потім Київ, зараз проживають у Вишневому. Батько, народився в Бубно, далі виріс в Саратові, пізніше переїхав до Вишневого. Я народився в Києві, а проживаю в Вишневому (хоч значна частина життя пройшла ще у Любарі, та й останнім часом до Львову звчастив), сестричка народилась в Любарі, проживає зараз також у Вишневому...
Відповідь: хто звідки... Миху, то ще невеликий гак , всього- навсього 1500 км туди, 1500 км назад ! На сусідів своїх дивлюся - хто через Грецію добирався, хто через Італію, хто через Іспанію. А один - навіть через Іллінойс ( то, здається, там де гурони з ірокезами живуть )