Відповідь: хто звідки... Народився в Мостиськах. З 1-го року по 22-ий жив в Новояворівську. Зараз ві Львові (та думаю ненадовго ). Батько і мати з Мостиського р-ну (Берегове і Боляновичі відповідно). Один дід поляк, решта українці.
Відповідь: хто звідки... Пупер - это плохо, что подробности не знаете. Наследство в виде московской квартиры стоимостью тысяч в 300 долларов знаете ли на дороге не валяется О себе::eek: Прабабушка, прадедушка, бабушка роддом со Львова, дедушка с Рязанской области, папа родился и вырос в Житомирской области и в Житомире. Другой дедушка из уральских казаков (Оренбург), бабушка - родилась и выросла в Средней Азии. Мама родилась в Оренбурге, выросла в Калужской области. Я первые 6 лет жила в Калужской области, но родилась в городе Серпухов Московской области. С 7 лет и поныне живу в городе Зеленоград (Подмосковье)
Відповідь: хто звідки... Я харків'янка, як і мій батько. Його батьки приїхали до Харкова з Сибіру. Дідусь на половину руський, наполовину циган - його батько, мій прадід, вкрав з табору дочку барона та одружився з нею. У Велику Вітчизняну дідусь служив у Манжурії, у 45 їх полк вирішили перекинути на західний фронт, але поки вони доїхали війна закінчилась. До України вони такі дісталися, це була весна, у Харкові все квітло... Дідусеві дуже сподобалось і він дав собі обіцянку обов'язково повернутись і оселитись тут з родиною. Що й зробив. Його дружина, моя бабуся з роду Семенових, сибирських козаків. Її батько Іван Семенов свого часу одружився зі своєю батрачкою, яка була буряткою, гадав що тоді його радянська влада не буде чипляти. Але йому все одно пригадали його брата... моя бабуся виросла практично без родини, але це окрема історія. Матуся моя народилася у Криму, але виросла у Дмитріїві-Льговському у родовому будинкові, вона з роду Нєлідових. Ось така в мені дружба народів...
Відповідь: хто звідки... так приємно, що багато з Тернопільщини :radist: я народилася в Хмельницькому (мама там працювала, тато служив) але сім чи вісім днів від роду мене звідти забрали, тож я виросла в селі біля Чорткова, Тернопільська область мама звідти і її батьки теж тато з Міасса, Росія і його батьки звідти глибше родоводу, на жаль, не знаю вже сім років живу в Львові, це для мене рідне місто, нікуди звідси не поїду
Відповідь: хто звідки... Я народилася і живу в Ужгороді, Закарпатська область. Батьки мої і діди і бабки - всі з Закарпатської області.
Відповідь: хто звідки... во-во... як казав мій дядько, моя мама зрадила Батьківщину :D з татом :shutup:
Відповідь: хто звідки... я з Тернополя....а коріння моє на Шумщині...там живуть мої бабці і діди..і батьки мої там жили колись....
Відповідь: хто звідки... Я народилась у Львові в Мед Інституті тато з Камянко-Бузького району, село Честині мама народилась у Львові бабця з Перемишлянського району, с. Біле казали що прадідо був з турків (Туреччини тобто), то ми такі турки :D