Хто зранку бігає, чи планує почати...?

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем neolviv, 30 чер 2009.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Може Іспанка бігла швидше ?

Іноді й на мене находить бажання побігати вранці. Тільки часто ловлю себе на тому, що вибігаю із сигаретою в зубах. :)

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я бігаю за трамваями новими. За старими ні, бо знаю, що через 3 хв буде наступний. А якщо новий, то біжу щодуху, щоб встигнути, бо в ньому кондиціонери :)))
    (біля нас 6 маршрутів трамвайних і тільки на одному нові вагони :) )

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

- Абгам, ты куда бежишь ?
    - Бежу за тгамваем, тги копейки сэкономлю!
    - Так беги за такси - тги губля сэкономишь!

• Подобається Подобається x 1
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не всі таксі обладнані кондиціонерами - і на таксі не позначені відзнаки - "з кондиціонером". Розрізняти трудно.

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Вибачаюсь!:) "гарузку" потрібно читати як "нагрузку".

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

после последних "сахарных" событий случился "клевок жареного петуха" в результате чего мой организм уже 4 раза (пока каждый день) выносил себя на зарядку - пробежку ... зрелище эпическое, ощущение катастрофическое, оказывается легкие не так уж далеко от горла,
    а воздуха вокруг не так уж и много ... в общем кому надо советы начинающего сенсея от легкой атлетики на тему "зарядка и дистрофия" милости прошу )

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Після тривалої перерви знов почала бігати...чудово себе почуваю...хоч спершу було важкувато...Приєднуйтеся хто бігає по пр. чорновола:)

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Взагалі то так і є. А ще добавити що після і до сну за 2 години ніззя навантажуватись сильно, після приймання їжі і т.п. Але якщо просто зігнати пару кіло, то можна і побігати. Сильно не зашкодить (якщо не маєте великої надлишкової ваги). А животика втягнути все таки краще прес качати. Та і тим більше що після роботи дуже не побігаєш. Часами від перевантаження ледве ноги дотягуєш, тому біг після роботи може привести до того що організм буде супротивлятись
    як вчать старі люди "Не бігай за трамваями і молодими дівчатами. Всеодно не доженеш" :))
    Ну! Після бігу по проспекту Чорновола і курити вже не потрібно буде

9. geswitaliy

geswitaliy миється в бані

І я починаю бігати. Я з центру. Бігаю в районі Високого Замку. Є бажаючі приєднатись?

10. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Я раніш бігав по 5-7 км 3 рази в тиждень, не курив, спиртного майже не пив. Вже років 5 бігаю хіба за маршруткою навздогін. І ввечері на пиво з цигарками. Коли бігав почував себе значно краще ніж тепер. Бігав завжди з псом навколо озера в лісі. Коли не стало пса, тоді й перестав бігати.

• Подобається Подобається x 2
  11. artobstrel

а я продолжаю, пока получается .... почти каждый день, правда с трудом ...

12. volk

volk Well-Known Member

:) Або по пиві...

13. консультант

Рекомендую звернути увагу на тиск та пульс. Не завжди корисно те, що робиться через силу. Краще іноді недопрацювати, ніж перестаратись. Наздогати завжди встигнете, а повернути назад підірване здоров"я набагато важче...

14. artobstrel

ничего у меня свой ""тормоз" когда ухекиваюсь - останавливаюсь и начинаю идти, основной критерий если после остановки в пот прошибает (ссори за подробности) значит нормально, а так с каждым днем чуть дальше, чуть быстрее но не до того чтоб совсем плохо было .
    ..

• Подобається Подобається x 3
  15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... я тепер бігаю поміж стелажами з ящиками жіночої білизни, коли замовлення підбираю... і до телефону, щоб продати ту білизну і звісно потім знову до ящиків і поміж ними... За 4-ри дні схудла на 4кг, накачала руки, бо тоті ящики тре знімати часто з верхніх стелажів і менше палити стала, принаймні на роботі... Думаю що ще вранці чи вечором побігати, то вже буде перенавантаження... ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. nastinka

nastinka відсутня

я теж песьом бігаю....вона у мене ще молоденька....тому має більше енергії ніж я :) а з попередньою на жаль не бігала(((
    Бігайте! це корисно :) і потім ввечері і пиво і цигарки :) одне одному не дуже заважає, якщо в міру :)

17. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Бігаю у центрі зі знайомими приблизно о 6.45-7 годині ранку біля Ветеринарної академії,усередньому 2.5-3 км,потім роблю розминку та трошки підтягуюся на турніках.Якщо хтось теж з центру і хоче бігати то пишіть сюди або в аську 409330448

18. консультант

Взагалі кидайте. Нашо воно Вам. Паління ні розуму. ні здоров"я не додає - одні понти і серйозна шкода здоров"ю. Шкода, що по телебаченні не домонструють документальні фільми про наслідки паління /куріння/. Хто бачив людей після операції на рак гортані, губи, трахеї. легень та подальші симптоми,той ніколи в житті не куритиме.
    Ті, що періодично покурюють ще більше в зоні ризику ніж заядливі курці. Тому не варто розлаблятись з сигаретою. Нічим не гірше випити гарного соку і подихати свіжим повітрям в парку...

а де твій аватар? :)