Хто знає про компанію "Автоклуб"?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Muchaco, 19 лют 2008.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Хто знає про компанію "Автоклуб"?

А взагалі цікаво у Європі, от хоч би сусідній Польщі кредити теж такі дорогі, і ставки депозитів теж?

Несумісність цін на авто та житло з оплатою праці. Низький середній рівень зарплатні, тобто злидні.:)

Не певен що інфляція за 7 років складе 42%.

2. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Дякую за відповіді! Дуже багато я взнав про "Автоплан","Автоклуб" значить то саме. Тільки в наглядному прикладі мого друга було все по іншому. Уклав договір з Автоклубом", вніс 2тис.дол. (з продажі старої машини) і за 4 місяці отримав машину.

3. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вражає безумовно, але це за пів року, а через 2 роки, через 7 років невідомо чи дійсно авто такого класу буде в Україні коштувати аж на 42,5% дорожче. Вступ до СОТ... Прогнозують навпаки зменшення цін на нові авто. Поживемо - побачимо. Але я банкіру не віднесу свої гроші, покатаюсь ще на старенькій.:)

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

зараз мито якщо я не помиляюсь 25% його планують знизити до 10%. Тепер ідемо далі. Авто збираються в Україні, зарплата робітників зростає, газ дорощає і т.д. В результаті це все впливає на собівартість авто. Так що реально відчутного здешевлення не буде.
    У Вас є авто в мене не було, воно мені потрібне, я маю можливість оплачувати 140,00 дол. в місяць кредиту. То чому я повинен думати скільки на мені заробить банк, і ночами не спати від того що мене жаба дусить ????

а де твій аватар? :)