Хто ж розвалив Союз насправді?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Киримов, 3 жов 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Знаю очень мало людей, голосовавших за того и другого. Спросите знающих меня лично. Это очень разумные люди, им солгать я не сумел бы, тем более в глаза. И мне, работнику исполнительной системы власти привычно давно верить-не верить. Вы - врач. Не буду же я Вам врать, если Вы меня насквозь видите. Мне тоже редко врут, а если врут - себе во вред.
    В понедельник с утра...
    Каков Ваш прогноз на 14 февраля "Зенит" - "Ливерпуль"?
    На улице +2 с обильным снегопадом.
    Как говорит ..... - дупопад.

2. Forpost

Forpost Стоїк

3. olegp

olegp миється в бані

СССР был вообще незаконным гособразовванием, ибо управлялся партией , незаконно пришедшей к власти, путем ее захвата, тем более и одной их партий, разрушивших великую страну,
    от же помог Ленин, ссуко, Украине пролетариатом,
    слишком жестоко отомстил Ленин Российской империи за брата

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я сейчас прослезюсь ... а США - законное? может быть Канада? Франция? Грет мать ее Британь ? или Австралия? в основле любого государства стоит или переворот. или оккупация, или еще какой геноцид ... приехали на континент вырезали коренное население и проголосовали за новое государство - Браво! демократично, законно ...

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони цвітуть і пахнуть.І люди там живуть
    А тото багно смердить.А люди виживають.
    Без завтрашнього дня.

• Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Працювала колись при союзі промисловість, нема шо казати...

Один малесенький приклад...Працювали геологи, знаходили алюмінієву руду (чи з чого там люмінь роблять), шахтарі-рудокопи добували руду, збагачували, везли на завод, виплавляли алюміній, привозили "чушками" на сокальський цегельний завод номер 55, тут були спеціальні люди які ті чушки плавили і виливали рамки для цегли...

З часом рамка (чистий алюміній) тріскала, і її викидали в яму і закопували :mocking:

Я вже мовчу про все вкрадене, злитий бензин, те що просто згнило, зіржавіло......В загниваючій Америці за ті гроші які в союзі потрібні були на алюмінієву рамку зробили б золоту....

P.S Коли союз упокоївся, я особисто накопав 2 тони алюмінію, а "археологів" було більше сотні...:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

вы видели пост Ю.Нотоцо как они там живут и чем пахнут ? ... валите все на совок, своих продажных львовских депутатов и чинуш, львовских гаишников взяточников - всьо валите на совок, боритесь с ним, а не с ними ...

наши дни .... на создание единой оперативной службы помощи 112 выделяется килканадцать миллионов грн, через установленное время оказывается что денег нет и службы тоже нет .... внимание вопрос: а куда делись бабки? и что бы было с этими товарищами при ссср? так что там про Америку?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну традиція дає про себе знати всюди, а по-друге я думаю система не може працювати в одній частині країни так, а в другій - інакше.

9. artobstrel

с этим согласен, но ведь у вас местные работают, почему они такие же ? так при чем тут совок?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну дак і в ваС мЄснИЄ...і ше похлЄще наших будуть :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Плач за трупом.... чого вмер срср? хто розвалив тюрму народів?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хто ж спорить? Тільки тема не про те як Януковичі обкрадають Україну, а про те хто союз розвалив.....

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

Пам'ятаю в підручнику з матеріалознавства радянського видання, з гордістю наводився факт що в союзі за рік більше металу знищується корозією ніж в Америці виплавляється....:)))

Ну як могла така система існувати?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

При тому що совок в Партбюро, а рядовому міліціянту не вибирати - або служити, або на біржу праці.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Во-во.
    А ще теми про всякі там ювілейні 15 років розпаду...
    Заходжу сюди в намаганні зрозуміти: кому ще цікаво обговорювати "а якби Союз не розпавсі...", "а колись трава була зеленіша і ковбаса дешева...", "а тепер бардак/безлад/руїна/пакращення/всьо зашибісь (потрібне підкреслити)".

СРСР зіграв у ящик, краще би поговорити, як той трупний сморід, що від нього йде, побороти. Так, так, не говорити, робити треба, знаю.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Біблії є такий вислів: хай мертві хоронять мертвих.
    Так само і тут...

Дивлюся, Польща йде вперед - ремонтує дороги, будує, розвивається, а ми сидимо і плачемо за трупом... вже 20 років.

16. zherech

zherech Well-Known Member

Ну и когда прекратите плакать и овиянть во всех бедах комуняк,жидлов и москалей с кгб напару?:)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коли вони помруть :)))

18. Romko

Нє,їх просто треба
    Комуняків і кагебе - люструвати і на гілляку.
    Москалів - на історічєску родіну.
    З жидами домовимся.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А велекасеме? Чи цих лишимо на розплід?

20. Romko

Люстрація.
    Не всі ж з веелкесеме у владу пішли.
    І,навіть у владі один-два відсотки лишили в собі людське.
    Я не кажу про вилупків а-ля Ющенко.
    Але тих,хто лиє сльози за серсер,однозначно ізолювати.
    Бо хворі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)