Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Во-первых, Сингапур - маленькая страна. С 4 миллионами управиться легче. Посмотрите на ту же Грузию.
    Во-вторых, там, практически, однопартийная система. Для нас это - нереально.
    В-третьих, основное население - китайцы.
    У нас свои особенности. Они, все-таки ближе к европейским.

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Конкретно - хто такі "бандити ЮВТ"? Ви їхні імена знаєте, Ваші рідні чи друзі від них постраждали особисто?

А мені довелося "познайомитися" із савлоховськими бандитами 10 років тому. В моїх родичів захопили квартиру.
    2 місяці з ними розбиралися - там і міліція була задіяна, і юристи з обох боків, і Ваші, artobstrel, київські колеги, і "легальний ведмежатник" (науковий співробітник).

Такого цинізму я ще не бачив у житті.
    Яке це має відношення до гілки?

Коли "наші" проникли до квартири, там знайшли фотоальбоми (федерація вільної боротьби) з "русскімі і нєрусскімі" фізіономіями та прізвищами (див. пойменний список ПР).
    А на диктофоні було привітання з 23 лютого від молодого пана з промовистим прізвищем (не ПР, але ВР).
    Усі копії залишилися в ментів.

От і все. Якими би їх білими та пухнастими не малювали - бандюки бандюками.
    До речі, головний фігурант тієї справи раніш вискочив по амністії (буквально під час суду) - а стаття була "незаконне позбавлення волі". Клієнтів, вказаних замовником, ловив, привозив куди треба і пристібував до батареї.
    Його прізвища нема в "титульних списках ПР", але він був не останнім хлопчиком у банді. І з добрячим "дахом" в силових структурах.

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Ви мабуть забули, кого "пресував" Кучма під час відомих акцій? І ще довго - після них.

Ці люди здатні на ВЧИНОК. На відміну від тих, хто тільки вміє клаву давити.
    Як колись сиділа за чаєм російська інтелігенція і обговорювала дуже актуальну тему "поможет ли Россия бурам".

4. Хто переможе - одні бандити чи інші бандити?

5. KO3AK

KO3AK Active Member

Яку владу ми заслужили?

Кажуть народ має таку владу яку заслуговує. Невже народ України заслужив Шапкокрада? Це було б дуже прикро.

Ось і побачимо 7.02 чого заслужив цей народ.

Єдине, що я знаю точно то це те, що українці якраз досить свідомі люди, щоб мати достойну про-українську владу яка здатна зорганізувати їм достойне життя і свободи. Українці мають право бути щасливими.

Але ж сюди поналазили жидочки з кацапами, а це повний капєц. І якщо жидки в силу свого менталітету готові лизати сраку будь-якій владі, бо саме з її допомогою вони збираються тирити все підряд. То кацапи просто банально дурні люди. Полуумки для яких як для собаки кидають паличку і дають команду "апорт", так для цих долбнів умілі кукловоди кидають в голови проблему мови чи УПА і вони будуть таскати ту паличку знову й знову. І їм насрати на те, що зуби немає за що вставити і діти босі. Головне виконувати команди своїх господарів, бути "в дєлє". Раби.

Бо ще в 91-му треба було обмежити отримання громадянства всякими підо...асами. Лише той хто поважає Україну, її мову, культуру, традиції, той має право бути її громадянином. Остальні хай живуть з довідками. З усіма правами окрім права обирати українську владу. Ото так.

Згадай, що ти українець. Обирай своє. Не голосуй за бандитів!

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блін...:nea:
    як ті рєчовки набридли...лєнін-партія-камсамол...:bad::bad::bad:
    Юля-цяця...Янек-кака...
    рррррррррррррррррр:ireful1:
    достойне життя...
    Ви що тут всіх за дибілів маєте?:ireful1:

Останнє редагування: 2 лют 2010
    • Подобається Подобається x 6
  7. Boris_Kiev

Рибко, у Вас щось болить?
    Чи може маєте багатий життєвий досвід, щоби такі висновки робити?
    Запізно Ви народилися - могли би стати чудовою комсомольською функціонеркою. Там думати не потрібно було, головне - знати, коли який штамп вставити.

Нажаль, Вітренчиха не балотувалася - Ваша риторика стала би в нагоді.
    Вибачте, але Ви мало чим відрізняєтеся від мешканок Єнакієва.

8. premium

premium Well-Known Member

Якби ви на сході не роздували антиукраїнську істерію, то заходу не було би потреби шукати захисту в НАТО.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

До чого тут штампи,Борисе?
    Оце теж не з пальця виссано...
    Як і те,що говориться про Януковича...
    Нема де проби ставити...

Золотые купола
    Душу мою радуют
    А то не дождь
    А то не дождь
    Слезы с неба капают
    Золотые купола
    На груди наколоты
    Только синие они
    И ни крапа золота…

10. Та звичайно, вони всі білі і пухнасті, чесні як скло, мільйончики свої мозолями заробили. Розказуйте казки комусь іншому. А до чого тут Вітренчиха, в мене на неї алергія.

Борисе, голосуйте хоч за Юлю, хоч за Гаррі Поттера, хоч за чорта лисого. Мені все одно. Але нащо так нав'язливо агітувати? Інші не мають права на свою позицію? Була б я модером - давно б вас помила за цю паршиву агітацію.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я не считаю вчинком, гупанье в бочки вместо того, чтобы работать или учиться, тем более итог печален. И российская интеллигенция не только чаи гоняла, но и ехала добровольцами в Южную Африку, Сербию или Болгарию

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что вы говорите? Если власть не приструнивать, то она зажрется.
    А не шахтеры ли Донбасса на закате совка первыми начали выходить на забастовки и стучать по каскам. Чем и внесли свой неоценимый вклад в кончину совка. Честь им и хвала.

Рыбка, извините меня, но я вынуждена согласиться с Борисом, что ваш подход детский. Что такое бандиты? У нас в Донецкой области в 90-е шли военные бандитские разборки прямо на улицах города. Целые кладбища тех, кому бы было сейчас в районе 40. Вы даже представить себе не можете этот ужас. Потом эту практику стали переносить на другие области.
    Назовите схожие злодеяния Юли и тех, кто за ней стоит.

• Подобається Подобається x 3
  13. Boris_Kiev

Рибко,
    спочатку зробіть щось для Держави, розберіться власним розумом Who is who і що почому, а потім вставляйте свої 5 копійок у серйозні дискусії.
    Я був серед студентів восени 1990 р. - це були свідомі громадяни Вашого теперишнього віку. Вони ризикували своїм майбутнім, але вИстояли.
    Не знаю, як Ви і Ваші батьки ставилися до Майдану-2004 - може для Вас то була безкоштовна дискотека, як позиціонує WIZARD - це Ваша особиста справа.
    Але своїми непродуманними постами перехреслювати те, за що боролися Ваші земляки - це вчинки неадекватної дитини. Крім "ігнора". нічого не доб"єтеся.

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А Лозинський підходить під визначення "бандит", чи ні?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да, подходит. И не только бандит, но и урод.
    Но, единичный бандит и организованная бандитская группа, которая действовала в течение многих лет, а теперь спокойно заседает в ВР - как говорят в Одессе - две большие разницы.

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Звідки така впевненість що це одиничний випадок? Такі самі бандити, тільки методи інші.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

А можно конкретные примеры?

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А ви про Лозинського до того випадку багато чули? Ви дійсно вважаєте що вони всі діють в правовому полі, і свої капітали збили чесно і законно? В наших то умовах? Том у то вони всі так спішать недоторканності позбутись - біжать аж падають.
    За такою логікою і Аль-капоне був зовсім не гангстером, а просто злісним неплатником податків.

19. premium

premium Well-Known Member

З Лозінським не все так просто, як Вам розказали.
    Те, що він негідник - незаперечно, але що вбивця - не факт.
    ПР перебіжчиків не прощає, от і думайте.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нет, конечно. Большой капитал честным путем трудно заработать.
    Они все этим грешат.
    Приведите мне примеры массовых убийств бизнес-конкурентов, бизнес-партнеров, отъема бизнеса, "кидалова", затыкания рта неугодным.

а де твій аватар? :)