Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Більше бадьорості, друзі!

• Подобається Подобається x 1
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, вот и истинное, отношение к Украине, что и требовалось доказать...
    Не уверены - не пишите.
    Так и надо жить, вчерашним днём? А где научно-исследовательские центры, лаборатории, где компании разработчков IT и Hi-Tec, предприятия, дающие рабочие места? Ведь квалифицированные кадры имеются и рабочие руки есть. Нет
    инвестиций. Нет инвестиционного климата.
    Они не хотят вкладывать деньги на развитие высоких технологий в страны в будущем которых они не уверены. Сначала ЕЭС, потом инвестиции.

• Подобається Подобається x 2
  3. UDALA

UDALA Well-Known Member

Так и непонятно , кто пришел к власти - мы или бандиты ?о_О

4. Boris_Kiev

А ще ніхто не прийшов.
    "Не кажи гоп-стоп, поки не вкрав шапку!"

5. terrible

terrible Well-Known Member

хочеться вірити. подивимось.
    42-й шума батальйон майора Шиллера сформований із поліційного формування "Дорпат" і зокрема приймав участь в боях біля Ємайогі. Єстоннський шуцманшафт формувався за територіальним принципом було сформовано спершу 5 батальйонів "Піхва", "Феллін", "Полтсама", "Плескау" та "Дорпат"-я вже говорив-його реорганізовано в 42-й...
    За весь час війни в Естонії створено 26 шума-батальйонів, в них служили 10 тис. осіб.
    Існує такий документец, підготований Розвідуправлінням Генштабу РККА під назвою "Справка об єстонских войсках", в якій згадуються зокрема такі поліційні батальйони-41-43, 45, 46... певно, ГРУ таки вводило в оману керівництво червоної армії.

над 56-м артилерийским шума батальйоном я довго сміявся... певно, Ви вірішили так тому, що особовий склад даного формування пішов на комплектування артилерійського полку 30-ї дивізії військ СС (російської № 2 - білоруської № 1)... тоді 68-й батальйон був чистісінько весь кінний, оскільки пішов на формування кавалерії. певно, навіть в природі не існує таке поняття як учбові центри :)

61-63... кажете, створені із 102, 115 і 118? Ну так... якщо забути, звичайно, що едина частина, сформована в червні 1942 р. на базі роти 115-го - це 118-й батальйон (на той час прибуло поповнення з молоді, котру збирались відправляти в Німеччину на працю, але приділили до поліції). І лише 102-й батальйон майора Шуриги в січні 1944 р. переведено під юрисдикцію управління СС і поліції Центральної Росії і було просто перейменовано в 61-й охоронний батальйон.

212-й батальйон був повністю польським...

в німецьких збройних силах, здавалося б, мав існувати залізний лад-але насправді був ще той бардак. так само з шума без півлітри не розберешся.

про "націоналістичний хребет" батальйонів можна сказати так-він був в 101, 102, 115 і 118, вони і знаходилися в руках українських офіцерів, практично всі-члени ОУН Мельника. і то до тих пір, доки націоналістичне підпілля не було вичищено німцями.
    доречі, щодо бандерівців та мельниківців... так, обидві фракції це робили, але головно-мельниківці. як знаєте, на початку вінйи існували такі собі похідні групи ОУН, як бандерівської, так і мельниківської. в "Київську" групу, яка формувала поліційні структури та місцеву адміністрацію в районі, керували Захвалинський та Кедюлич, обидва фракції ОУН Мельника. далі роздивлятись? я вже називав формування, створені ними...
    все, набридло. тему з мого боку закрито. Ви-як хочте :)

6. RJK

RJK Well-Known Member

Ну, собственно, я тоже не вижу причин спорить, фактически о деталях - нумерацию лучше действительно оставить за бортом, слишком много времени отнимет. Плюс видов полиции там было немеренно.
    Я поэтому и обобщил понятие "шуцманшафт", указав, что считать можно все виды полиции. Равно как и бандеровцев не делил на сторонников бандеры и мельника, хотя корректно их называть оуновцами.
    Так что, собственно, мы спорили о деталях, в реальности же я не вижу предмета спора, поскольку вы легко можете убедиться, какое количество разных боевых либо силовых формирований комплектовалось украинскими националистами.

Думаю, тема полиции на этом закрыта, без выигравших либо проигравших.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бандити...і то давно...

8. UDALA

UDALA Well-Known Member

За что 74 года боролись...на то в 91-м и напоролись?о_О

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  10. terrible

ну, тут не можна узагальнувати і поліцію, і бандерівців із мельниківцями-це всеодно, що мати на увазі за одне ціле прогресивних соціалістів Вітренко і... партію регіонів, наприклад. але дійсно немає вже бажання.
    хоча, саме в розкритті деталей і пізнається загальна картина :)

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А вони кудись йшли?
    що в Росії....
    Соловки как Россия: или почему мы за Россию, но против СССР?!
    Що в нас..
    Мерзотна совкова система ще не здохла остаточно.
    Вона залишається у майже всіх сферах нашого життя.
    В управлінні,в політиці,в побуті,в медицині.
    Алка,я буду їздити до тих "окупантів",тому що наша медицина вся совкова,прогнила до краю.
    Ми відстали на років 50.
    У всіх галузях.
    В наших клініках обладнання 30-ти річної давнини.Методики лікування теж.
    А,основне.ставлення до людей - совкове..
    я це відчув на власній шкірі.
    Тому.всіх,хто захищає оту мразь,що з 44-го року окупувала мою землю я не вважаю нормальними людьми.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Читатель, а не шарапнули би Ви? :ireful: Чи базар би не профільтрували на другий раз, як таке писати? Бо щось дуже уподобаєтеся на форумі двічі-не-судимому Урці. То така культура України тепер буде? :diablo:

• Подобається Подобається x 5
  13. terrible

Спіка, зрештою, закінчений утопіст. і його наївність просто обеззброює... так що інколи не знаеш, що і відповісти.

Читателю, чого Ви добиваетесь? Вам щось муляє? Боже, добре, я піду Вам назустріч-якщо стане легше, то я скажу-спеціально для Вас-я дуб-дубом в історії :) полегшало?

14. Оля

Оля Старожилка форуму

То Читатель сам нічого путнього по топіку не знає, то думає, що брєдні тролів щось дуже важливе доказують.;)

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Терібле, не робіть наклепів на себе. Читатель і так іншої історії, як СССРу не сприймає. ;)

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

С этого момента давайте подробнее. Я вас внимательно слушаю.

Я это знаю. Как-никак головной офис находится в Москве. ;)

Темы, бурно обсуждаемые на ЛФ, показывают, что живут не просто вчерашним днём, а всё больше в 30х годах минувшего века.

Вы для начала определитесь, что вам надо. Вам ваши "единомышленники" в этой ветке "+" ставят, а в другой отстаивают аграрную Украину, без хайтека и промышленности, с развитым селом. Мазанки, садок вишневий коло хати... хрущи над вишнями гудють... Мне такой живописный пейзаж тоже нравится.
    Но какой хайтек в селе???

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

О чем это вы говорите - об осуждении сталинской индустриализации? о_О

19. Boris_Kiev

Суд призупинив рішення ЦВК про Януковича-президента

Майдан-ІНФОРМ: 17-02-2010 13:04

Наскільки можна зрозуміти з наявної на цей момент інформації, йдеться про захід щодо "забезпечення позову", передбачений Кодексом адміністративного судочинства України.

Такий захід є дійсним до винесення рішення у справі. Наскільки рішення Суду є щирим, а наскільки спричинено намірами продемонструвати неупередженість - можна лише здогадуватися.

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

======================
    Решение ВАСУ: Янукович не президент

Высший админсуд Украины приостановил действие решения ЦИК об установлении результатов второго тура выборов Президента до окончания рассмотрения дела по иску кандидата на пост Президента Юлии Тимошенко.

Об этом сообщает пресс-служба ВАСУ.

Судья Александр Нечитайло, рассмотрев ходатайство Тимошенко, приостановил действие решения ЦИК об установлении результатов повторного голосования по выборам Президента и избрания Виктора Януковича главой государства, которое оформлено протоколом ЦИК от 14 февраля 2010 г., до окончания рассмотрения данного административного дела.

В ходатайстве о принятии мер обеспечения административного иска также затрагивался вопрос о запрете Януковичу приносить присягу Президента Украины на торжественном заседании Верховной Рады Украины.
    Постановление суда вступает в законную силу с момента провозглашения и обжалованию не подлежит.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А я Вам, собственно, всё сказал.
    Ну и что?
    Это Ваше субъективное мнение.
    А Вы тут причём?
    Хайтек он везде хайтек.:)

а де твій аватар? :)