Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви знаєте,навіть в примкнувших к нім комуністів програма гарна...
    А де ж Ви бачили погану програму?
    В нас кажуть "Обіцянки- цяцянки - а дурному радість"...
    І ще є одна фраза...
    "Благими намірами вимощений щлях в пекло"...

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гаварит Масква! Работают все радиостанции советского союза. Слушайте сообщение ТАСС!.

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ома, а как можно попасть туда где вы работаете? Чтоб не рабом и не за еду? Предложите соотечественнику из Алчевска - вам зачтётся.

• Подобається Подобається x 3
  4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:haha::haha::haha:Ой Борисе....Борисе!!!
    Уж хто бы свител насчет "негров" и рабов...так только не Вы!!!!!:mocking:Сами стоко лет пашете на Хозяина...жопку ему лижете...за те крохи что Вам он платит...даже порядочного аккамулятора купить не можете... хвастаетесь автомобилем Хозяина (помните ?:mocking:)и ездите отдыхать только в Крым и то на пол халяву.... а туда же!!!:)))
    Вы же наемник!Наймит по украински!!!
    Хочет Хозяин пнет Вас на окраину города работать...а когда Вы ему станете не нужны...вытерет об Вас ноги и выкинет на улицу.... пенсионеришку и никому Вы нафиг не нужны будете!!!:)))Так что не свистите!Плз...идите пашити на Хозяина и молчите в тряпочку,что бы Хозяин не заметил как Вы по воровываете у него трафик интернета!!!!Помылялщик Вы наш...:haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. Читатель_Обкома

о_ОВся власть советам?о_ОЗемлю крестьянам?о_ОФабрики заводам?

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Трму що она,политика,им и на хрен не нужна!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  6. Boris_Kiev

Читателю,

7. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    Удачи!"Блажен кто верует"(с).

8. Boris_Kiev

Чекайте на це! Купуватимемо для підприємства виключно "Обухів-65", а не якусь Італію.

9. Читатель_Обкома

Борисе?Меня етот вопрос уже как то не волнует...я уже давно построил "маленький свечной заодик" для пенсии....;)
    А Вы идите начинайте все по новой...может и накрапаете,что нибудь на пенсию.:mocking:

10. Boris_Kiev

Таке слово Royalty чули?
    І припініть флуд у цій гілці. Або поговоріть самі з собою - я їду до театру.

11. Stepovy

Stepovy Member

Бачив, звісно. Мені не подобаються деякі пункти багатьох програм, Назву декілька пунктів:
    1. Про вступ до НАТО. Я проти такого вступу, це не принесе Україні нічого крім ще більшого розладу.
    2. Не люблю вкрай націоналістинні програми. Незнаю жодної країни, якій би такий націоналізм приніс щастя. Більш того, вважаю, що неконтрольований націоналізм може привести до того, що сталось у фашистській Німеччині.
    3. Не хочу повернення Україні статусу ядерної державии. Це буде для нас просто самогубство у самому прямому смислі. Мирний атом - діло інше, але обов'язково потрібні закордонні спеціалісти для первинного обміну знаннями.

Ще багато є пунктів у програмах різних кандидатів, з якими я не згоден, але оскільки це не є темою форуму - я продовжувати не буду.

12. Romko

А від агресивного сусіда хто захистить?:dntknw:
    З нашою ариією...хіба майтками відбиватись будем....:nea:

Наша пісня гарна...нова,починаєм її знову....:mocking:
    http://dnevnik.bigmir.net/article/527955

Читайте пункт перший цього ж допису...:sorry:

13. Stepovy

Stepovy Member

КраЇни на заході і так вже в НАТО, думаю, від них захищатися не треба? А якщо ви маєте на увазі Росію, то ЇЇ агресивність може спровокувати саме наш вступ до НАТО. У всякому разі, на своїй землі я не допущу присутності жодного іноземного солдата, нехай то НАТОвець, росіянин, чи будь хто інший.

А взагалі, дуже цікава стратегія - добровілно впустити одного солдата (та ще й з більш чисельної армії), щоб не пускати іншого :)))

14. Romko

Хм...
    Ваш обранець по іншому вважає....
    В.Янукович: Черноморский флот останется в Севастополе после 2017г.

15. Arthur

Arthur Well-Known Member

А що з Чорноморським флотом будете робити?
    Важко Вам терпіти його присутність?
    Янукович сказав, що подумає чи не залишити флот довше. Як будете боротись з цим флотом. Ну ви ж самі написали, що не допустите жодного іноземного солдата.

• Подобається Подобається x 2
  16. Stepovy

Stepovy Member

Це те, що склалось історично. Чорноморський флот колись був наш. Мій батько служив у Чорноморському флоті, тому я не можу сказати, чо це іноземні солдати. А НАТО - це не історія, це нав'язування Україні війни. Не секрет, що солдати нато агресивніші, вже хочаб виходячи з кількості військових операцій, проведених ними. Чи ви вважаєте, що чорноморський флот знищив більше людей, ніж війська НАТО?

17. Boris_Kiev

Якщо боїтеся скажених бродячих псів у своєму районі - викличте відповідну службу, щоби їх "дизаблювали". А не бійтеся, як би не "спровокувати агресивність" зграї.
    Браво! А матроси не підпадають під це визначення?

Коли вже Кравчук відмовився від ядерної зброї, то потрібно думати, як нам захистити Незалежність.

Хто зазіхає на нашу Незалежність? Чехія? Естонія? Штати?

Stepovy,
    Ви же знаєте, що з цього приводу буде обов"язково референдум - тоді й повернемося до цього питання, гаразд?

А їздити по Європі без кордонів та віз Вам не хочеться?
    Це питання певною мірою залежить від міжнародного іміджу України. І від наших перших осіб, з першою леді включно.
    Згідні зі мною?

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

А хто Вам сказав, що якщо ми вступимо в НАТО, то у нас обов’язково мають бути їх військові бази?

19. Stepovy

Stepovy Member

А є хоч одна країна-член нато без баз НАТО?

Ніхто на нашу незалежність не зазіхає взагалі.

Їздити по Європі? Я й на роботу пішки йду. Давайте спочатку вирішемо свої, українські питання, а потім вже будемо балакати про Європу. Та й вступ до військово-політичного блоку - не єдиний шлях до відміни візового режиму.

Я вже написав вище, читайте уважніше! Та й матросів на Луганщині якось не бачив вже давненько :)

20. Boris_Kiev

Ви впевнені? Війна Росії з Грузією Вас не схвилювала?
    Чи тоді Ви були далеко від Інету та радіо?
    Вас турбує тільки Луганщина? А Крим - "хрін з ним"?
    Якби Ви відвідали Севастополь і просто "послухали" місцеві інтонації, то не запитували би, ХТО нам загрожує.
    Нажаль, факт.

а де твій аватар? :)