Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розумієте, Stepovy, дещо краще сприймається на аналогіях і на контрастах.
    Напрклад, я мав справу з бандитами, котрі намагалися захопити квартиру близьких мені людей. Це був кінець 90-х.
    Під час розбірок добре розібрався і особливостях їхнього менталітету, психології. Це контрастувало з менталітетом основної маси людей, які мене оточували. Навіть коли менти викручували бандитам руки, вони відюивалися з непохитним переконаттям в тому, що "весь світ належить нам, поки живі ми".

Те, що творять регіонали в Києві - 1:1.
    Зовсім не хочу сказати, що мешканці Сходу - у більшості такі.
    Був по роботі в Донецьку, Маріуполі, Краматорську. Спілкувався в основному з інженерами-зв"язківцями. Нормальні люди. Траплялися і чесні, і трохи шахраюваті - в межах звичайних девіацій, як і всюди. І мід-клас, і звичайні "робочі конячки"-фахівці.

Просто, думається, реалії життя якось згладжують сприняття "контрастів" у ваших краях. Тобто, певна поведінка Ваших босів для Вас - норма, а для нас - червона лампочка.
    Ну і фактор - "це ж НАШ кандидат!".
    Хоч частково погоджуєтесь ?

Це не тільки мої спостереження, такі паралелі давно помітили психологи. До того ж, деякі відомі "регіонали" вийшли з того ж середовища, що й мой колишні опоненти-бандюки (наприклад, Федерація вільної боротьби).

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В савєцкій...єстєсссно...:dntknw:
    Бандера ще там лічно котів вбивав...:sorry:
    Сам Чорнобилец казали..о....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  3. RJK

RJK Well-Known Member

Один был, он у немцев шестерил, кофеёк хороший пил, пару хлопцев народил.

Практически поэзия, а вы говорите - в первый раз замужем :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, рускій язік до мене туго доходить. Але я зрозумів, що мова йде про батька Януковича. Ale, co ma piernik do wiatraka? Тобто, що спільного, що він служив десь в німецькій поліції до бандерівського руху???

• Подобається Подобається x 4
  5. RJK

RJK Well-Known Member

6. Stepovy

Stepovy Member

Чей - в смысле, чьей политической силы? Скажу честно - не знаю. Но уверен, что не Януковича, ибо тогда не заставляли бы голосовать за Тимошенко. Владелец до недавнего времени был один из самых богатых украинцев Сергей Тарута. Но месяц назад контрольный пакет акций был продан российскому федеральному банку. Позавчера впервые приезжала комиссия. Посмотрели зарплатные ведомости за месяц, и сказали: "Это что, зарплата за неделю?" Обещали разобраться. Так что теперь у нас есть надежда. Посмотрим, что из этого всего выйдет...

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Звісно, погоджуюсь. Чому б не погодитись, коли усе логічно?
    Я теж був у Львові, але вже досить давненько, десь наприкінці 90-х - початку 2000-х. Тоді ще не було в Україні такої огидної політики. Просто захотів побачити Львів і сів на потяг Луганськ-Львів. Добрі люди, звичайні були... Не знаю, які зараз, бо давно вже не був, тому так здивувався, коли на львовському форумі побачив ТАКЕ. Але все ж маю надію, що така поведінка людей на форумі - це тільки механізми певних політичних сил, а прості, нормальні люди - залишилися нормальними.

А ось таке запитання. Згідно з сайтом ЦВК, на Львовщині за Ющенка проголосувало у 2004 році майже 94 відсотка людей. Тобто, більш ніж 9 з 10. Чи задоволені ви своїм вибором на цей час? Якщо так, то чому Ющенко набрав на виборах цього року такий мізерний процент?

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Надоїло,знаєте товкти воду в ступі...
    А тут я свою думку висловив в іншій темі.І не в одній.

8. Stepovy

Stepovy Member

Про це написав трохи вище :)

Є у нас науковий потенціал, звісно... Є й культурний. А голосували ми за нього, тому що він був за гарні стосунки з Росією. Не тому що ми любимо Росію більш за Україну (як це намагаються викрутити деякі короткозорі націоналісти), а тому що наше місто повністю залежить від російського газу. У нас два заводи, на яких працює більшість населення міста - металургійний та коксохімічний. І всі вони потребують того самого російського газу. Коли ціну на газ збільшили, наші заводи майже зупинилися. Перестали робочим видавати премії, і навіть маленькі основні зарплати стали затримувати. А їсти-то хочеться... Сільского господарства у нас майже нема - на нашій вугляній землі усе росте дуже погано. Майже уся картопля привозна, переважно з Волині. Але ж її треба за щось купувати? За що, коли грошей немає? Не буде ж захід україни безкоштовно годувати увесь схід? Саме тому ми боємося розриву відносин (саме економічних відносин, ще раз наголошую!) з Росією. А хто з наших кандидатів за зміцнення стосунків з Росією? Правильно. Саме тому ми його і обрали. Якщо він підніме такий хаос, як Ви кажете, я впевнений, що ми будемо перші, хто зкине його з посади, як такого, що не оправдав нашої довіри.
    Ще раз повторюю, ми не голосували проти заходу, ми голосували за можливість існувати!

• Подобається Подобається x 5
  9. RJK

RJK Well-Known Member

Угу.

А ответов так никаких и нет :dntknw:

Всегда одно и то же - сменяется тема, лишь бы не отвечать. :nea:

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну для нас красная лампочка - это Черновецкий

11. Boris_Kiev

Що саме ТАКЕ? (чи Вас цікавить думка тільки Львів"ян?)

Я, наприклад, не можу скласти у своїй голові, як твереза, нейтральна людина, може проголосувати за Януковича.
    Тільки "всупереч" (кому-чому) або за певні власні вигоди.

Втім... мені дещо пояснив знайомий по музичному форуму - росіянин, колишні психіатр. У них зомбування через ящик досягає таких масштабів, що його колега на конгресі сказав Греф замість Гроф.

Ще: буквально вчора зайшла на ЛФ луганчанка (гуманітарій-дослідник). І щиро пише:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=591367&postcount=17

Останнє редагування: 13 лют 2010
  12. Stepovy

Stepovy Member

ТАКЕ - це розподіл Укаїни на "ми" та "бандюки". Так хто ж тут ненавидить протилежну частину України?

Не знаю, що у них за телебачення, а у нас те ж саме, що й у вас. Що стосується персонально мене - так я телевізор зовсім не дивлюсь уже роки три. Мені досить того, що усі політичні зміни я відчуваю на своїй шкурі, і саме з цього я роблю висновки.

13. Тим22

А мне тоже непонятно, как можно голосовать за Юлю, которая довела до ручки страну или как в Галичине за Ющенко. Почему не проголосовать за другого кандидата, хотя бы Тигипко. И если бы Тигипко вышел во второй тур, еще не известно кто бы победил

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Два года назад поездил по России, жил в одной семье, мать и двое сыновей, телик сыновья вообще не смотрят. И все за Путина, хотя и критикуют его

14. Boris_Kiev

Я же 2 години тому пояснив Вам, КОГО і ЧОМУ я вважаю бандюками.
    Не Вас, не алчевський електорат Януковича, а його оточення. Та й самого "шапколова" - за ті моменти його поведінки, які не потрапили в ефір.
    Хіба Ви самі не бачите ознак рейдерської, гопницької поведінки? Більш того, Ви самі вважаєте вибори "чесними і прозорими?" Ще до першого туру на паркані перед ЦВК красувалися гасла "Юля, хватит истерик! Уважай выбор народа!"
    Так би мовити - "на воре шапка горит". На Ваш погляд, це нормально?

(і поверніться, будь ласка, до мого попереднього допису, я там дещо додав).

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

А мій друг (з галузі медтехніки) кілька разів на рік буває в Росії (Литві, Германії) на виставках. І рік за роком спостерігає, як змінюється менталітет населення. А також - стиль та інтонації мови дикторів. Каже, росіяни вже бояться відверто поговорити з ним про політику.

15. Тим22

Бред. Мой московский родственник при Ельцине занимал высокий пост в большом российском городе. При Путине его ушли, поэтому он поначалу крепко его не взлюбил, ушел к демократам и никто его не преследовал. Занялся бизнесом и успешно, купил квартиру в Москве. Сейчас одобряет Путина. А сын его молодой ученый-экономист, включен в резерв на большого начальника, звали его работать в США и Германию, отказался, говорит там не интересно

16. Stepovy

Stepovy Member

Це ж не ви розподілили так? Я казав за того, хто створив цю тему. І хотів почути саме від інших Львів'ян їхню думку. Що стосуеться назви теми - то я не бачу у ній чогось третього, окрім "ми" та "бандити". Або всіх, хто не "ми" автор вважає бандитами, або й зовсім не бере до уваги половину країни.

Це я побачив. Мої стереотипи теж зламав цей форум. Раніше я думав, що львів'янин такого б не написав. І як можна потім говорити, що це схід не хоче миритись?

17. Boris_Kiev

... а миритися можна тільки за "східним сценарієм"?
    Ви тут - нова людина, тому не знаєте, скільки "тролів" та інших ненависників - і внутрішніх, і закордонних - атакують цей форум. Тож саме вони в першу чергу працюють на створення негативного іміджу "альтернативного електорату".
    Спочатку розберіться, а що передувало створенню такої гілки?
    Можливо, деякі провокатори давно "в бані", їхні дописи стерті модераторами.

Спробуйте створити свою гілку - наприклад, "чому східняки голосували так". Або з іншою назвою.
    Ви, бачу, нормальна, виважена людина, просто викладіть свій погляд на стан речей, аргументи. Натякніть, що гілка - не провокативна, а чисто інформативна - і все буде гаразд. Намагайтеся довести свою думку з мінімумом закидів типу - "а ваш Ющенко, а ваша Тимошенко".

На початку 2005 року тут була просто чудова гілка донеченина з ніком Raizer: "Микро-репортаж из самого логова".
    Він писав нейтрально, ніби відсторонено, його думку тут поважали. Потім дискусія скотилася на критику чиновників початку 90-х років. І претензії до них виявилися однакові в усіх.

Останнє редагування: 13 лют 2010
  18. Stepovy

Stepovy Member

Чому ж саме за східним? На попередніх виборах східний кандидат не пройшов. Чому ж примирення не "за східним сценарієм" так і не відбулось? Може хоч зараз спробувати помиритись за цим сценарієм? Або хоч скажіть, що саме у програмі Януковича (тобто, у "східному сценарію") вас не влаштовує? Тільки, будь ласка, без усяких там "бандюків". Чи може вас не влаштовує не сама програма, а людина? Суверен - це перш за все політик, а вже потім - людина.
    У обох наших кандидатів рильце у пушку, і у кого це саме рильце пухнастіше - це під великим запитанням. Так що давайте на деякий час відмовимося від особ, а поспілкуємося саме про програми кандидатів.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Борис вроде с Киева был, не?

20. Boris_Kiev

Людина. Команда. Ідеологія команди. Менталітет команди.
    Поведінка на виборах-2004 (із задіянням адмінресурсу). Втручання Росії у виборчий процес-2004.
    Факти блокування з комуністами, яких я взагалі за людей не тримаю.

А програми в усіх - "білі та пухнасті". Жодного неправильного слова.

а де твій аватар? :)