Хто ж переможе, ми чи бандити?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем KO3AK, 31 січ 2010.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ви еще к тому же историк?????????о_О :)mocking::haha:)
    Данило?А Ві сами то?Давно перестали арарату читать*:mocking:
    Белинских...и других мудаков?:haha:

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

К чему "к тому"?

• Подобається Подобається x 2
  3. Читатель_Обкома

Да к тому!!!!:ireful1:Уж больно ловко Ви с ИСТОРИЕЙ обращаетесь!!!:nea:

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

От гадаю, може варто і Вас припинити читати?..

5. Читатель_Обкома

Припиняй...не припиняй...мне фиолетово!!!:tongue::tongue::tongue:
    А Ваши опусьі,я читаю с удовольствием!:haha:
    Настроение от смеха сразу поднимается!!!!:good::good::good:

• Подобається Подобається x 1
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тролям раджу не засмічувати тему. Вибори тривають.
    Доки у штабі ригіоналів триває "преземанія" колекціонують вітання президентів, відбувається наступне:

Народні депутати України від Партії регіонів Володимир ЛАНДИК та Михайло ЧЕЧЕТОВ втручалися в роботу виборчих комісій у Луганській області.
    Як передає кореспондент УНІАН, про це заявила сьогодні журналістам заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна УСЕНКО-ЧОРНА.
    «Під час прийняття протоколу 111-ї окружної виборчої комісії (м. Антрацит, Луганська область – УНІАН) було повідомлено головою окружної виборчої комісії, яка прийняла рішення про повторний перерахунок голосів на 22-х виборчих дільницях, про втручання в роботу окружної виборчої комісії двох народних депутатів від Партії регіонів. Це народні депутат ЛАНДИК і ЧЕЧЕТОВ, які шляхом погроз членам окружної виборчої комісії, шляхом тиску на них домоглися того, що комісія скасувала своє рішення про проведення повторного перерахунку голосів на цих дільницях», - сказала Ж.УСЕНКО-ЧОРНА.
    За її словами, членами цієї виборчої комісії були встановлені підстави для перерахунку голосів на виборчих дільницях.
    Також Ж.УСЕНКО-ЧОРНА зазначила, що такий приклад не є поодиноким. В ряді інших комісій також було протистояння між членами комісій, або в роботу комісій втручалися народні депутати, чинили тиск, «що дійсно вплинуло на встановлення підсумків голосування в межах територіальних виборчих округів».

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ловко обращаюсь не я. Ловко с ней обращались придворные историки... :)

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Никто не может сказать заранее, как будет вести себя Янукович, если он станет президентом. Одно дело сидеть в оппозиции и критиковать всё и вся, а другое взять на себя ответственность за страну. Если такое чувство ему знакомо вообще.
    А про Гитлера я вспомнил потому, что народ не застрахован от ошибки, осоьбенно, когда его превращают в толпу. Надеюсь6 что не открыл для Вас Америки.:)

• Подобається Подобається x 4
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для меня - нет. Я голосовал - "против всіх". :)
    А что до ошибок - не дай Боже, чтобы по Киеву из Днепропетровска запускали "Кассамы" - Вам. я думаю. это название знакомо....

9. RJK

RJK Well-Known Member

Жанна Усенко-Черная - ставленница тимошки. Этим всё сказано ;)

Всё остальное - пыль на мокасинах индейца, готовьтесь 17 числа к новому президенту :crazy:

10. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

11. Stepovy

Stepovy Member

Випадково попав на ваш форум, і аж за душу взяло... Невже усі львів'яни дійсно вважають пів України бандитами? Чому вибір половини населення України вами НЕ ВВАЖАЄТЬСЯ демократією? "Прокуратура їхня, ЦВК їхнє, Адмінсуд їхній, СБУ не наше." - так може сказати будь-яка програвша сила.

Не розумію, чого Вам боятися? Того, що ця "банда" буде чисельніще, чим "народ"? Чи може Ви вважаєте половину населення нашої країни бандюками?

Будь ласка, не провокуйте людей. Ви перетворюєте вибори з виборів "за свого кандидата" у вибори проти фантастичної кількості "бандюків", які захопили владу, ЦВК, СБУ, адмінсуди та ін. Не треба грати на фобіях людей. Яка там банда? Яке озброєння? Ми, українці, що живуть на сході, півдні, у будь-яких інших куточках України, про які львів'яни мало знають, такі самі люди, як і ви. Чи був хтось з вас на сході? Чи побачили ви значну різницю між нами? Хіба що російськомовних у нас більше... Але це не означає, що ми не знаємо або не любимо українську мову. Просто нам важко перейти одразу на українську, потрібен час. Наші діти вже краще нас знають українську. Зачекайте трохи, нас не стане - не стане у нас й російської...
    Ми теж переживаємо за своє життя. Ми теж хочемо жити краще. Нам дуже образливо таке чути. Перед тим, як це писати, подумайте, як би ви відреагували, якби це було написано про вас.

Нас ніхто не заставляв голосувати за Януковича. Навпаки, з якогось переляку начальство з усіх сил агітувало за Тимошенко. Більш ніж агітувало. Я кажу за завод, на якому я працюю, металургійний завод. Тут працюють тисячі людей, це основне робоче місце нашого невеликого стотисячного міста. Але ми проголосували не так, як хотіло начальство. Результат - премія 5 гривень. Звісно, лише робочим. Начальство отримало декілька тисяч однієї премії! А сталевар, що горить у пилюці та газах доменної печі - трохи більше 800 гривень зарплати. За ці гроші треба їсти, одягатися-обуватися, хочеться купити щось смачненьке дітям, треба заплатити за квартиру... Навіть за опалення, якого у нас так толком і немає (пам'ятаєте величезну аварію у Алчевську кілька років тому, що зробила наше місто відомим навіть у Америці?), вимагають платити...

А на вашому форумі є люди, що вимагають "захищати свій вибір зі зброєю у руках". Від кого захищати? Від нас? Прикро... У нас теж є свій вибір. І ми теж будемо захищати, і навіть не свій вибір, а право на краще життя для своїх дітей.

Мені стало огидно, коли побачив, що людина з ТАКИМ форумним ім'ям змогла написати таке. Ви ані трохи не маєте права називати себе Козаком...

12. Читатель_Обкома

Бесполезно обьяснять....я уже четіре года пітаюсь....без толку!!!!!:sad:

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вибачте,будьте добрі у чиїй вланості завод,на якому Ви працюєте?
    Я наприклад не називаю всіх жителів Східної України бандитами,я називаю бандитською команду Януковича, яка приходить до влади,і не розумію,як можуть голосувати люди,які є набагато розумнішими від великих "спеців" типу рекетира Колеснікова,за цю "професійну" команду.Невже на Сході України немає більш достойних державних мужів,які знають хто така Ахматова і знають про Чехова, і Бебеля. Є ж величезний науковий потенціал і в Дніпропетровську і в Донецьку, і в Харкові .Ну ніяк не зрозумію.Поясніть мені,будьте добрі.МЕні все таки здається,що ви голосували просто проти того за кого голосувала Західна Україна бо інакше я вашого вибору не розумію.І як мені здається,Україна вже дуже скоро пошкодує,що вибрала Януковича,нічого крім хаосу він для України не принесе.Потім згадаєте про мої слова.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Розумію...
    От..з Києва...
    Реально услышанное сегодня под ЦВК:
    - Скоро наступит праздник всех влюбленных!
    Это наш праздник, потому что мы все влюблены!!!
    Влюблены в Януковича Виктора Федоровича!!!
    Янукович - наш президент!!!

• Подобається Подобається x 3
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сміт, вони завжди ненавиділи Західну Україну і все робили, штабі власть нє захватілі праклятия бандьоравци.
    Чому проголосували в 1991 за Кравчука? Бо комуняка, свой... Лиш би не хтось звязаний з ЗУ, демократами. Пізніше побачили, що Кравчук нєдастатачна атстаіваєть інтєрєси рускаязічнава насєлєнія. Вибрали москаля Кучму. В 1999 мало не вибрали Симоненка, вибрали "менше зло" - Кучму. І весь час - комуняки, бандити, зеки. Лиш би не праклятия бандьоравци. І боюсь поки вони будуть частиною України, нічого доброго чекати не приходиться. На велике нещастя вони мають багаточисельне населення...

16. RJK

RJK Well-Known Member

Хлопцы, потомственный бандеровец ющенко уже пять лет попрацював, и вы прекрасно видите результат. :bad:

Так что не надо ля-ля :)))

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ющенко - потомствєнний камсамолєц.
    І по сумісництву - син Кучми.
    І єдине,чого він добився це

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гамериканські негри колись щиро вважали, що Ісус Христос - теж негр.
    Тож яке свято в українських негрів - "негр - наш президент!". (Нібито).
    Нескоро наші "негри" видавлять із себе раба.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так начинайте головой думать. Чей завод? Кому принадлежит местная власть? Почему вы работаете как рабы за еду?

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, перший раз чую, що на сході (40 км від російського кордону) Сумської області були бандерівці. Це в якому році? І в якій історії це записано?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)