Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не зробить...тре команду путлєра...:nea:

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аркадий Бабченко
    А потом я подумал - а чего я парюсь-то? Они, захлебываясь слюнями от восторга, хотят завоевать Крым, отправить туда своих военных - мужей, отцов, сыновей - за ними неизбежно (неизбежно!) отправить туда своих восемнадцатилетних мальчишек, потому что без срочников не обойдется ни при каком раскладе, они хотят Путина на царство, они молчат, они живут по принципу "моя хата с краю", они ненавидят хохлов, геев, американцев и жидов, они смотрят в рот Киселеву и Жириновскому, они готовы быть рабами, жить рабами и умирать рабами по безумному приказу своего сбрендившего хозяина, они хотят посылать своих детей на войну, получать обратно горелые грудины в цинковых гробах, выть и закапавать их в мерзлую землю, внезапно прозрев и все поняв, да только уже поздно, они хотят положить сотни тысяч - а в этот раз счет трупов пойдет минимум на сотни тысяч - своих сгоревших в танках на чужой земле детей и только и рвутся сделать это?
    Да и хер с ними.
    Мне-то что. Чего я их переубеждаю? Замумукался я вас переделывать, господа. Мои-то дети на эту войну не поедут.
    Россияне! Хотите завалить свою страну трупами своих детей во имя Путина и Крыма? В этот раз завалить уже по-настоящему, Афган и Чечня по сравнению с этой войной цветочками покажутся.
    Валяйте. Линкс-цу-драй-фир. Флаг в руки.
    Успехов на западном фронте.

• Подобається Подобається x 5
  3. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

а статус "неодружений"

у військкомат сходити не пробували?

• Подобається Подобається x 2
  4. Exitus

Exitus Well-Known Member

трошки "розвіятися", але по темі... (топаз дядя сэм дав команду путіну... ;)
    [youtube]tfeMDl-TAv8[/youtube]

Останнє редагування: 10 бер 2014
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тітушка в бані, не треба вести з ним й далі дискусію )

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навряд чи це що дасть, москалі імітуватимуть 100% явку.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ромку, це не так просто зробити поки рашка стирчить у севастополі. Потрібні зміни Конституції. Але якщо рашка відкусить Крим - у нас розв"язані руки.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо так званий "референдум" 16 березня проголосує за приєднання до Росії, а його результати наперед відомі незалежно від явки людей і волевиявлення тоді, починаючи з 17-го березня, українських військових в Криму вони будуть вважати окупантами і чужеземною армією зі всіма випливаючими наслідками. І що тоді робитиме наша влада?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нічо вони не будуть робити як і дотепер нічо не робили...бла бла бла

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ром, а ти в курсі які умови мають бути, щоб країна ввійшла в НАТО?

Я, приміром, теж не знаю всіх умов, але знаю про дві умови точно:

1. Країна, що вступає в НАТО не повинна мати на своїй території іноземних військових баз.

2. Країна не може бути прийнята в НАТО, якщо в момент вступу на території країни проходять військові дії.

При чому тут злив України?

Аби ярлики вішати, чесне слово....:)

• Подобається Подобається x 9
  12. Locke

Так і є. Згідно зі Статутом НАТО військові дії проти будь-якої з країн-членів НАТО розцінюються як оголошення війни ВСІМ країнам НАТО. Тому в даний час це питання навіть на може обговорюватися, бо прийом України до НАТО означав би автоматично початок 3-ї світової війни.

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Досить подивитись на кадрові призначення,які вони роблять.
    Недаремно,ще недавно всім Майданом їх посилали нах.
    Єдине,що вони добре вміють - бігати на поклони до хряка,тепер,мабуть до його наступників.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Третя світова вже почалась,якщо ти не в курсі.

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще одне хотів написати.

Не треба особливих надій покладати на Європу і США. Треба діяти самому. Пора шортики міняти на сподні.
    Іноземна допомога можлива. Але яка?

економічна - так.
    енергетична - так.
    інформаційна - так.
    економічна - так.

А от проливати кров за нашу свободу - це питання дуже риторичне. От ми би проливали кров за чужу свободу? От... Тому нема чого гнати на захід, мов чому вони не ввели війська... Хотілося б? Правда? Але так не буває! Я дуже припускаю про військову допомогу передових країн, але яку? В першу чергу своєю зброєю, консультацією, підтримкою, а от жива сила мусить бути українська як не крути. І тільки тоді, коли ми самі почнемо справжні військові дії, з часом, не виключено, захід допоможе й живою силою.
    А як ви собі уявляєте? Наші війська героїчно сидять у частинах, а натовці приїдуть їх визволяти, чи як? Я не бачу тут логіки.

Тому оті заклики, типу , а де американці, де натівці і чому вони дише словами допомагають, виглядають дивакувато. Так само дивно виглядає звернення до Обами і Євросоюзу майданівської лікарки(даруйте, забув прізвище), мов, а де війська, досить нас годувати обіцянками. Шкода, хороша людина, спасала майданівців і побажання у неї щирі, але якщо подивитися з нейтральної сторони, вони є смішні.

Треба самому хоть щось робити, діяти.

• Подобається Подобається x 7
  15. Locke

Поки ще ні. Поки що захід лише висловлює "велику стурбованість". Боюся, що так воно буде і далі, лише заблокують рахунки кільком олігархам і кільком путінським холуям обмежать видачу віз. Бо їм воювати за чужу для них землю природньо не хочеться.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

війни ще не було. Є захоплення однією стороною, а так... ніхто ні з ким не воює....

17. Romko

Якби в рашки був один божевільний пуцькін - може б і погодився з тобою.
    Але того скаженого підтримує 67% рузкє.
    Так,що світова війна скаженої рузкє навологчі зі світом вже почалась.
    Рогозін сьогодні заявив,що будуть застосовувати ядерну зброю.

18. Locke

Біснувате керівництво може дати такий наказ, але чи його виконають російські офіцери? Вони чудово розуміють, що це кінець цивілізації, переможців тут не буде. І кому з них чи їхніх родин не пощастить здохнути в перші секунди війни, той буде важко і болісно конати від радіації.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я чомусь не вірю у те, що заблокування рахунків олігархів вплине на Путіна і на хід подій.

Олігархи все одно бояться Путіна більше, ніж заблоковані рахунки. Це нічого не дасть, олігархи все одно не впливають на хід подій в Україні.

Путів веде Росію до холодної війни і нарощування протистояння, до ізоляції Росії від решту світу. Питання лише в тому, в якій територіальні цілісності Путін закриє двері Росії: З Кримом? З Україною? Чи без?
    Після того, як двері Росії закриються, ніхто вже не буде сперечатися де і який кордон проходив. Це, можливо, буде новий європейський поділ.

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

:)))

Смішний?

Начитався ти пітінівських ретингів...

Як казав один росіянин. Рубль падає, російська фондова біржа валиться, економіка падає, а рейтинг Путіна - росте!!!:)))

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Кто такой Рогозин, что его с утра цитируют? :bad:

И надеюсь не будет воевать. Потому, что это не война с захватчиком получится, а гражданская война. А на ней победителей не бывает - бывают выжившие и нет.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)