Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Petrov

Petrov Well-Known Member

Цены на медь продолжают падать, за последнюю неделю еще больше упали.
    Люди, приближенные к властям, в том числе, российским, не верят в возможность войны между Россией и Украиной.
    Я думаю, можно спать спокойно, но в НАТО Украине вступить очень рекомендую. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. hrim

hrim Well-Known Member

Осознать вам мир поможет Ролюция ООН по Крыму.

100 самых развинутых стран мира НЕ ПОДДЕРЖАЛИ Россию.
    "Генассамблея ООН не признала результаты референдума в Крыму "
    Вот сейчас ваш мир:
    Армения, Белоруссия, Боливия, Куба, Северная Корея, Никарагуа, Судан, Сирия.
    http://lenta.ru/news/2014/03/27/condemn/

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Почему войска не стреляли.

Российские войска будут «прикрываться» украинскими женщинами и детьми в случае, если начнется война. Такое заявление сделал президент России Владимир Путин сегодня на пресс-конференции. По его словам, воевать с Украиной РФ не собирается, однако если руководство страны примет такое решение, то «только для защиты украинских граждан».

«Пускай попробует кто-то из числа военнослужащих стрелять в своих людей, за которыми мы будем стоять сзади. Не впереди, а сзади. Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей», – сказал глава государства.

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читав, щоби зрозуміти деякі промови 4-го президента. :)

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звучить, як сакральне: Тиха украинская ночь, но сало нужно перепрятать.
    Думаю, саме той випадок.

5. hrim

hrim Well-Known Member

В как минимум ста (100) самых цивилизованных странах мира так же относятся к России.
    Это подтверждает Резолюция ООН по Крыму.

• Подобається Подобається x 1
  6. Boris_Kiev

Це ж невід"ємна складова "вєлікого і могучего", нє?
    Не подобається тут - нафіга лізти? Чи "вас" десь по-іншому зустрічають?
    Сородичам окупантів на ЛФ треба спочатку постукати, прийняти позу "Кууу", спитати дозволу зайти. Потім витерти ного, зняти шапку (як було на апщепанятном написано на дверях литовського собору - увага! - у 1975 році). І сісти мовчки в куточку, не заважати бесідам членів клубу.
    Ясно?

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Кого ти тут хочеш надути? Їдь в Росію і вішай тим рабам лапшу на вуха скільки хочеш. У Сашка зброя була - легальна. Він боєць УПА і прокурор сам напросився. Так йому і треба запроданцю, шкода, що Сашко його взагалі не прибив. Може краще розкаже ПРИЧИНУ конфлікту? Про маленьку дівчинку наприклад? Мені глибоко по... ,що там сказав Кисельов по ворожому ТВ. Сашко для мене є героєм. Ви свої брудні вчинки тут цією попаграндою неоправдовуйте. Тут дурних немає.

О, проблеск мысли! Я думаю, що навіть супер зомбі певно подумав би, що блін, щось тут певно не так.
    Сиджу на асфальті я в лижі обутий, чом лижі не їдуть? Мо я шизанутий?
    А я тобі не скажу, що вона нам зробила. Сам шукай. Ха-ха. Гугл в помощь! Або і сиди ідіотом. Меньше знаєш - крепче спиш :)

8. Boris_Kiev

Те що і завжди. Брудним мурлом лізе "асфабаждать".
    Чиїх тільки відбитків чобіт не знайдеш на галіхве ваших відськовців? Особливо приємно було вести рахунок у період оксамитових революцій наших західних братів-слов"ян і не слов"ян. Вам мало?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стосовно "медицини".то прошу мені фігні не втирати.
    Плював я на вашу срану савєцьку "медицину" з великого горба.
    Як і на всі ваші вонючі дастіжєнія.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:facepalm:

Борисе, в нас і нормальні, не зашорені стереотипами росіяни є, давайте вже не будемо всіх під один гребінь?

11. valder

valder миється в бані

Это не прокурор. Это Ровенская Рада. Читать научись.

12. prius

prius Well-Known Member

Ти мудило ще приходиш тут повчати? Така ваша кацапьяча сущність

13. valder

valder миється в бані

Не получится. Украина НАТО не нужна. Они даже Грузию до сих пор не взяли. А Украина прежде чем вступать в НАТО должна как минимум признать Крым российским.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви праві в тому, що Україна ой як не скоро стане членом НАТО, якщо стане взагалі. Можете порадіти :)

15. Lutra

Lutra Well-Known Member

Він за галстук то кого тягав у Ровенський то Раді? Чи ти думаєш до нього просто так на похорон все Рівне вийшло? Ах! Як я могла! Я ж забулась! Ми тут всі поголовно нацисти! Нас усіх треба мочити! МИ БЕНДЕРИ! Так блін - бійся кацап - з недавніх пір я українська націоналістка і бандера :) :bandera:
    70% росіян хвалять Путіна і вважають його вчинки оправданими. Звиняй, але до росіян у мене ставлення завжди тепер буде упереджене і напівагресивне. Їм потрібно тепер доводити свою "нормальність".

16. valder

valder миється в бані

А ты кроме как тявкать так ничему и не научился.

17. Boris_Kiev

Состояние стабильно тяжелое. Положительная динамика отсутствует...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. Boris_Kiev

Нормальні правильно мене розуміють. :)
    Не пригадую випадку, щоби на мене образивася єврей за єврейський анекдот. :)

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він мутований комуніст там тільки Фрейд розбереться. Це набагато небезпечніше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)