Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Так, це по всій Україні, у нас у всіх переважно 2+ . Але навіть якщо 2+ все одно тре піти здати.

2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А от такі дописи сприяють появі паніки і ажіотажу в магазинах і біля банкоматів (ми це вже проходили після львівської "Ночі гніву" і київських подій). Імхо, зараз дуже важливо зберігати насамперед інформаційний спокій (ви ж не знаєте, хто вас читає. А може якась особливо вразлива кобіта вас прочитає, розкаже коліжанці, та іншій - і понеслося, як брехня по селу). Наш головний союзник - гострий розум, спокій, холодна голова і виваженість у висловлюваннях.

• Подобається Подобається x 9
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ок. Я не хочу нікому зла. Та готуватись все ж потрібно. Думаю, що хай краще вразливі кралі перепанікують зараз ніж потім.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не слухайте цю Лутру. Вона чи заслана, чи пора чай з ромашки пити.

• Подобається Подобається x 6
  5. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Потрібно, але набоїв дуже,дуже мало. Треба з цим щось робити.

Останнє редагування: 9 бер 2014
  6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я кажу щось не те? Всього то хотіла підбити народ походити по інстансам та щоб хоч книжки з воєнки почитали. Сам ти засланий.

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Не нужно ругаться :)
    Лично я собрал рюкзак с самым необходимым, документами и деньгами, а потом из этого самого необходимого отфильтровал самое ненужное, что бы торба была максимально легкой. Все, больше ничего не нужно. Если что-то будет, то будет не долго. Стрелять или где-то незаметно пробираться, когда на плече груз в 20 кг, не сильно удобно. Так же само, нет особой необходимости сидеть дома с двумя мешками крупы и цистерной питьевой воды. Вспомните "конец света", когда люди набирали по 100 тонн солярки, а через неделю, были готовы от неё избавиться вдвое, а то и втрое дешевле )))

• Подобається Подобається x 3
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Dzeko, не мешайте Лутре, господин Геббельс Киселёв ей очень доволен))))

9. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Никто не хочет войны, но у нас нет выхода. Сейчас мировое сообщество нас поддерживает, но если мы просто так, без единого выстрела отдадим Крым нас будут презирать, и это правильно. Вспомните слова нашего гимна "Душу, тіло ми положим за нашу свободу", я готов хоть сейчас, пусть дадут автомат, иначе мне стыдно будет смотреть в глаза своей жене и дочери.

10. Locke

Locke невиправний реаліст

Особисто я проти війни. Але поясніть мені, будь ласка, хто може аргументовано і без зайвих емоцій пояснити, для чого в Україні існує армія? Зрозуміло, що не для нападу на інші країни, а для захисту своєї Батьківщини від агресорів і посягань на територіальну цілісність країни. Тоді кого мається на увазі під агресором, від якого потрібно захищатися? Якщо все буде так як є в даний момент, то може нам взагалі армія не потрібна, раз вона не захищає? Може треба взагалі ліквідувати армію і витрачати кошти на інші більш корисні речі, коли все одно агресор абсолютно безкарно топче нашу землю, нищить наше майно, захоплює об"єкти. Може нехай інші країни відшматують собі кожна по кусочку нашої території на свій смак, а що вже залишать нам з доброї волі то і за то подякуємо?
    Зовсім перестаю розуміти, що в кінці кінців відбувається і коли настане цьому кінець.

• Подобається Подобається x 2
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Коли Херсонські фермери згуртуються, візьмуть дубини і від3,14здять отих кацапів, що зараз на їхніх полях стоять. А потім десь отам їх і закопають - нехай удобрюють Херсонські поля

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Армія готова воювати.
    Але армію відучили приймати рішення і брати на себе відповідальність.
    От і сидять, чекають команди від Тупчинова, Парубія і Тенюха.

• Подобається Подобається x 2
  13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Capitoshechka, не слышно голосов этих самых фермеров. "А был ли мальчик?" (с)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вторгнення в Крим не можна розглядати з точки зору класики проведення бойових дій. Це чекістська операція. Гаряча фаза з стріляниною якраз задумувалася з першого дня. Її зірвали - отже вже суттєво ускладнили окупантам плани.

Просто почати стріляти - це простіше всього і ніколи не пізно. Але на даний момент вже було б в такому випадку сотні трупів і повний російський контроль над військовими об'єктами. Путін не рахується з життями, це для нього ресурс, Україні дороге кожне життя.

• Подобається Подобається x 4
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Здра моя ра...

• Подобається Подобається x 1
  16. kym

kym Well-Known Member

Щоб обійтись без стрілянини в Крим треба відправити озброєних людей хоча б у пять раз більше ніж зараз там є і техніки у два рази - це трохи зажирно по ресурсах. тре придумати якийсь інакший план

17. Exitus

Exitus Well-Known Member

[youtube]p1melHYN-Gk[/youtube]

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

План придумати не тяжко.
    Щоб цей референдум не можна було сфальсифікувати, його потрібно бойкотувати.
    Причому бойкотувати не сидячи вдома, а, скажімо, 15 числа, всім кримчанам, які не хочуть бути з путіком, зібрати саме необхідне і цілими сім'ями просто виїхати на блок-пост, там де виїзд з Криму
    Якщо буде очевидна велика маса населення Криму, яка не підтримує референдум, то його не можна буде признати.
    Але все це спрацює, якщо дійсно більшість населення Криму не хоче приєднання до раші.
    Якщо ж це не так, то ніякий план, ні мирний, ні військовий, нажаль, не спрацює.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь Небратанський
    Читаю багато постів про кримських сепаратистів і путєнських рабів на кшталт:
    "Пачіму ані за расєю чєтирє(пять, десять, сто причин)"
    Що мушу написати з даного приводу:
    Та козакам, власне, до сраки "пачіму" і з яких "прічін" раби і подонки за лизання чужого члєна!
    Вчора лизали януковічу, сьогодні хочуть у путєна сасать, а завтрка у зєльоних чєловєчков у пеклі?
    Важливо знати одне:
    Рабів до раю не пускають!
    Україна або смерть!

20. RUSSIAN

RUSSIAN Active Member

Я тоже знаком с классической литературой.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)