Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ніхто не закликає президентів жити в халупах, але є таке чудове слово - "перебор" :)
    Дачку Меркель бачила? Порівняй з Межигір"ям чи з путлєровськими дачками. І це на фоні катастрофічного відставання в рівні життя України та Росії на фоні Бундесу.
    Це дуже складне питання, яке варто обговорювати в окремій темі. До речі, помітила, що в асболютної більшоті тих, хто тут дописує з Росії, США - то вселенське зло, яке підкорило Європу (трохи менше зло для Росії). Справді складається таке враження з дописів багатьох росіян, не всіх, звісно, що Росія живе штампами епохи холодної війни навіть зараз.

• Подобається Подобається x 1
  2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Рисковые хлопцы, да ) Там пара переворотов - и национализация может случиться. )

3. mrochkizm

А даєш гарантію, що й завтра не піде?
    Ти розумієш, що після кримських подій ми тут всі живемо в напруженому очікуванні чергового маршу ввічливих людей? І таке постійне напруження є ще одним чинником росту русофобії - вам, з іншої сторони барикад, навряд чи це зрозуміло, як воно - чекати війни. Путя остаточно розсварив українців та росіян.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Росія теж пробувала скупити Україну, точніше ПР. Не виходить ні скупити ні завоювати. Отже констатую абсолютну бездарність карлика.

• Подобається Подобається x 4
  5. Petrov

Petrov Well-Known Member

IvankaS, правильно все пишете, не подходит иранская нефть для Европы. Но при очень большом желании можно адаптировать, хотя и трудно будет. Я думаю, если бы Путин пошел бы дальше Крыма, так бы и произошло и тогда санкции были бы реальными. Но теперь партия за Украину уже сыграна.... И победителем в этой партии выходит не Россия, Россия получает утешительный приз в виде чемодана без ручки: Крым. )))

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Да, он долго пытался... Но в итоге обломался ))). И это радует, что хоть в чем-то ему облом. :)

6. mrochkizm

І що, ця програма є виразником ставлення всіх європейців? Є різні програми, різні точки зору, поширені і не дуже, позитивні і негативні.

7. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну даже продаст Путин свои дачки - мы все равно лучше жить не станем. ) Это такой же спор по Олимпиаде был. Мол, воры, казнокрады, уйму бабла попилили. Да его палюбэ бы попилили :))) И ничего россиянам не досталось бы. А так хоть хорошее дело организовали. :)))

Так и есть. Как-то по работе попалось мне интервью с какой-то американской шишкой. Наш корр его спросил насчет сотрудничества и союзничества США с Россией. Так американец вполне честно ответил, что надо смотреть правде в глаза - Штаты и Россия всегда были и будут конкурентами и соперниками. Это не плохо и не хорошо, это факт. Всегда будут делить сферы влияния и мериться... ну вы поняли. :))) То есть без надрыва, что "Россия - зло". Эти парни всегда будут быковать )
    А так, локально, сотрудничество возможно - в экономической сфере, в политической, в военной (тот же Афган).
    Но лозунг "Все люди - братья" в данном случае не канает. :)

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

Даю.

Понимаю.

Очень даже понятно. Вторая-то сторона, случись чего, не дай Бог, - мы. И паника была тоже. Но спроси вон у нас на улицах любого: нужна война с Украиной? ее расчленение? - и услышишь "нет".

8. Petrov

Petrov Well-Known Member

И в этом Россия не одинока, точно такая же риторика есть еще у десятка стран.
    "США хотят стереть нашу страну (Зимбабве, КНДР, Венесуэллу, Судан, Иран, Палестину, Белоруссию, Россию, нужное подчеркнуть) с лица земли, кругом враги, нас все не любят."
    :mocking:
    Так как этот синдром присущ не только России, то штампом холодной войны я бы его не называл бы, думаю, тут другое: комплекс неполноценности.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти нічого не розумієш, і не зрозумієш навіть не намагайся. Ти просто не розумієш божих заповідей і звичайних загальнолюдських правил моралі. Варвари сприймають світ очима варварів.

• Подобається Подобається x 3
  10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

А я и не говорю про всех. Но если верить моему источнику - немцам сильно затянули пояса. Урезали все, что можно урезать. Причем какого-то просвета и не предвидится. Они считают это следствием расширения ЕС и сильно недовольны Меркель.

11. mrochkizm

Бачиш, в тому і відмінність між нами - ви не сподіваєтесь на краще життя, ні, росіяни його й хочуть, ясна річ, але хочуть пасивно і нічогісінько не роблять для змін. Дав Путя вищу пенсію-зарплату - ок, хай краде, ну а що, так всі крадуть, ну закрутив гайки зі свободою слова, ну то таке, головне що хліб є.
    Тобі особисто щось дісталося від тої олімпіади? Жити простим росіянам стало краще після неї?
    Ніби ваші не будуть :)))
    Ну-ну.
    А 80-88%, які захоплення Криму підтримали, це що? Вигадка? Чи Крим - то не Україна для них? Захоплення Криму - то не розчленування України в очах росіян? Так?

12. Petrov

Petrov Well-Known Member

Думаю, причина в другом... Европе нужно сокращать свои социальные программы.

13. mrochkizm

Це є їх внутрішні справи. Але чомусь не спостерігається масової міграції німців в Росію чи Україну :)

14. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

А я разве тут кричу "ура-ура"? :dntknw: Когда говорила, что нас ожидает экономическая яма, имела в виду, что в Крым щас будут накачивать бабло. Соответственно, у нас сильно похудеют кошельки :))) Слышала о случае, когда была применена принудиловка - всем предприятием отработать день бесплатно в пользу Крыма. Случай единичный, о других не знаю. Или пока не знаю.

15. Syberian Cat

Syberian Cat Well-Known Member

Да есть желающие..давайте уж будем честными.С обоих сторон немало горе-воинов готовых пострелять.
    Вернее чтобы другие постреляли,а своя кровушка цела осталась,на диваничке перед компьютером.
    К счастью у людей профессионально занимающихся войной, с Российской и Украинской стороны, пока хватает выдержки обойтись без кровопролития.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще Рейган сказав про "Імперію зла",.. але якби він добре знав місце України в тій "імперії зла", то вимушений був би придумати нове слово взамін "зла", бо воно не може передати й сотої долі тих бід, які мала Україна перебуваючи сотні років в кордонах тої вонючої імперії...
    Десятки мільйонів загиблих українців у війнах, які російська імперія затівала, чи то з німцями, чи то з французами, чи то просто громадянські війни, і майже всі вони проходили на всій території України... Відступають - нищать та убивають, наступають - нищать, та знов убивають...
    Я вже не кажу про ті голодомори в різні роки ініційовані Москвою, під час яких в мирний час мученицькою смертю померли мільйони українців...

Але потрясно те, що гноблячи українців на протязі сотень років, ці єзуїти тотально намагались, і далеко не безуспішно, впарити нам про свою "братську спорідненість"
    Це якими моральними тварюками можна бути, щоби американців, які ніколи не захоплювали наші землі і не морили голодом, називати майже офіційно дуже непристойними словами, вести оскаженілу антиамериканську пропаганду, а німців, які тільки в останній війні поклали в могили десятки мільйонів совєцьких, називати кращими друзями росіян за всі часи і народи?

І тут, зараз, на цьому форумі, сидять посланніки і посланнічки ВВП, які під дурачків і дур каная, намагаються тут знов таки впарити свої лапотні ідеї, своє бачення того, що діється... Їхня країна тільки но зі зброєю в руках окупувала частину України, їхня величезна, до зубів озброєна армія стоїть напоготові на наших кордонах, а свідомі галичани, онуки героїв, шось ще й залюбки відповідають в форматі "ля-ля", "фа-фа" цим "імперцям", які продовжують прям зараз наглюче демонструвати свою сутність...

Ромко, раніше мені якось було не по собі, коли ти їх, іноземців, тут іобом постійно тягнув... зараз повністю тебе підтримую...

Petrov, Вас, конечно, всё написанное не касается... не про Вас, как русского, так думаю и говорю.

• Подобається Подобається x 6
  17. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ну я не про Вас, я про тех, кто как раз кричит ура-ура ))))
    А таких тоже немало, к сожалению...

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Солнца нам нє надо - партія нам свєтіт. Хлєба нам нє нужно - нам работу дай!

19. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Большинство россиян, и я в том числе, сходимся в том, что нам майдан не нужен. Тут уж ваши события повлияли. Посмотрели со стороны - офигели. На всякий случай - не оцениваю ваш майдан. Но нам в России такой же не нужен. Это я от имени большинства говорю. Конечно, есть такие, кто зовет на Болотную. На это находятся другие, которые не скажу, что замышляют )))

Так в том и дело. Есть хлеб с маслом и икрой - и на кой хрен мне та свобода слова? :))) Ее на хлеб не намажешь и в стакан не нальешь. )) Утрирую, канеш. Да и со свободой было нормально. Я ж работаю в СМИ, в частности, в одном достаточно антироссийском. Они там по Путину нехило проходятся ))) И ничего - выходят пока, слава Богу. И Болотная была, и Сахарова.
    Мы никогда не жили богато. Вот сейчас мы живем лучше, чем когда-либо жили в России. Поэтому - кто будет жаловаться? Ну устроим победную Болотную, сожжем пол-Москвы - где гарантия, что новый президент будет лучше? И кто им будет? Я на горизонте ни одной достойной личности не вижу. Так что тут принцип: не буди лихо, пока оно тихо. )

Мне? Конечно. Смотрела, не отрываясь. Очень понравилась. А что, с Олимпиад народу деньги отстегивают?
    Перрас слышу. Олимпиада и не должна была обогатить людей. У нее другие цели. :)

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я теж про це думала. Господь попускає існування зла для якоїсь мети, яку нам одразу не зрозуміти.
    Але, вочевидь, агресія росії принесла вже видимі позитивні зміни
    - консолідація суспільства
    -сплеск патріотизму
    -вперше за 23 роки немає реального проросійського кандидата в президенти
    - вперше маємо більш-менш проукраїнський уряд
    - агентура фсб висвітилася за перший тиждень окупації
    - всі зрозуміли необхідність мати сильну армію
    - прозападні настрої зросли історичного максимуму
    Це тільки те, що лежить на поверхні і першим згадалося. А без зла (інтервенції росії) цього би не було так скоро.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)