Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Пойду, чтоб не раздражать. Спасибо за ответы. :)
    Перси, замутишь - пиши, мой скайп у тебя есть. :drinks:

ЗЫ: правда, думаю, что народ просто откажется со мной играть. ))) Паранойя? :crazy:

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Зрозумій, зараз будь-яка підтримка чи навіть неосудження анексії Криму для нас є великим ударом. Я не зможу тобі то пояснити інакше, треба тут жити і відчувати настрої просто. Це не конкретно до тебе агресія. Сподіваюся, зрозумієш.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Он это не сразу понял. Когда Крым брал, то точно рассчитывал на продолжение банкета.

4. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Вам адрес или координаты? :)))
    В Московской области живу.

---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Конечно, понимаю. Повторю: я не знаю, что чувствовала бы или думала, будь я по вашу сторону границы. Я могу вас понять. Но и вы попробуйте. Я тут никому не враг.

• Подобається Подобається x 1
  5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ну мы почти земляки, я тоже в Московской области. :)

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Да )))

7. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

:drinks:

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Правильно. Спочатку Україна за допомогою США та Європи повністю переформатує свою армію, і для цього зовсім не обов'язково бути членом...
    А потім, коли армія буде повністю запакована по стандартам НАТО, дождемося када Полковнік з гєнєралом побіжать в магазін і зразу між 23-00 та 24-00 рєзко станемо отим мєчтатєльним, твердим члєном...
    члєном НАТО, я маю на увазі

• Подобається Подобається x 3
  9. mrochkizm

Я розумію, і це добре, що ти прийшла поговорити. Просто зараз такий час, що і так нелегко, а коли заходять періодично люди з фразами "госдеп фінансував революцію", "Крим - наша земля, ура-ура" (це я не про тебе) - то і терпець вривається, і під роздачу потрапляють всі підряд.
    Ти нас також зрозумій, а поспілкуватися, відповісти на питання - ми раді.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Если это договорнячок, то результаты должны быть известны заранее. Не?

11. Petrov

Petrov Well-Known Member

Возможно. Хотя не знаю...
    Я просто хорошо очень знаком с российской экономикой, поэтому не верю, что Россия на равных может противостоять объединенному Западу.

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Маріон, ти насправді в даному випадку наївна. Ця твоя подруга така ж кончена, як майже усі вони там.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене одне питання.
    З чим пов"язаний, на Вашу думку, такий поспіх із кримським референдумом?
    Адже спочатку планувався аж на 25 травня. Потім перенесли на 30 березня (тобто, мав відбутися завтра).
    Але і це не влаштовувало. Тому наблизили дату ще на два тижні.

• Подобається Подобається x 2
  14. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ага. ) Скорее всего они и были известны - игрокам этого договорнячка. :)
    Кстати, договорные матчи тоже бывают разной степени: иногда обговаривается не конкретный результат, а более туманные условия, например: одна команда за определенный гонорар не будет активничать в нападении. При этом конкретный результат никому неизвестен...

15. medwedo berlogsoni

А скільки лярдів потратила Москва для входження України в ЄС і НАТО?
    І скільки ще потратить?

Путін - зачотний парєнь. Завдяки його зусиллям Україна консолідується і однозначно визначається зі своїм проєвропейським напрямком.
    Лиш би війська в Україну не вводив.
    А так - молодець.
    І Лавров - молодець. І Жириновський. І чуркіни-чурови всякі.

• Подобається Подобається x 5
  16. mrochkizm

:ireful1:

Мікі, я сама формую свою думку.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вам особисто "расказівалі"? Живу в Європі. Всі, виключно сміються над тим вашим Путіном і плюють в його сторону. Тут гітлери не в моді.
    А ось через такого путіна і не тільки найбільш огидна нація в Європі - це росіяни.
    Збираюсь за місяць-два в відпустку в Італію, Іспанію чи ще в якусь країну. І знаєте, що найперш буду шукати? Готелів де заборонено поселитись росіянам.

• Подобається Подобається x 4
  18. Petrov

Petrov Well-Known Member

Правильно говорите.
    Я понимаю, конечно, все эмоции. Но если думать логически, то в данной ситуации с Крымом победила вовсе не Россия, победила Украина.
    Путин претендовал на всю Украину, он прилагал все усилия, чтобы затащить её в ТС. Не прошел номер. Теперь вы в политическом плане свободны от посягательств Путина, и можете приступать к строительству нового, европейского государства.
    И я рад за вас. :)

19. medwedo berlogsoni

Ну, а завдяки мудрій політиці Путіна цей тренд уже усунуто. Нє?

То американці нічим, у військовому розумінні, не допомагали Україні, а тепер можете не сумніватися, що на озброєнні української армії скоро з"являться зразки сучасної зброї мейд ін.

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Моя дружина чула інше (клацаючи каналами): "Ой, какой мушшина! Ми билі би счастліви забєрємєнєть от нєго!"

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)