Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kharkov

kharkov Well-Known Member

В семье не без урода.В России тоталитарный режим.Диктатура.Но поверь, там много хороших людей.Эра Путина ,я думаю продлится не долго.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На якій саме ділянці фронту ви збираєтесь воювати особисто, пане Ким?;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Брат нещодавно повернувся з Пітера. За 2 тижні там він не зміг зайти на http://www.pravda.com.ua, http://cenzor.com.ua і ще на деякі сайти, де зазвичай дивиться новини. На укр.нет зміг зайти лише на головну сторінку і побачити лише заголовки новин. В самі ж новини вже не пускало. Добре що була вставлена в смартфоні наша сімка і грошенята були на телефоні - лише завдяки цьому зміг залізти в інет і декому з родичів для порівняння показати інформацію.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не панікуйте Педро.
    Якщо славаукраїнці зіль'ють Крим, з будь-яким "поясненням", то через певний термін, рік, два десять, і на львівській ратуші висітиме двуглавий орел та бєло-лазорєво-красний прапор.
    А до цього йде.... Як там кричали, пандугет...?

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Везе ж людям... Цю всесвітню сміттярку давно закрити треба. Один сморід...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Розслабтесь дядьку Василю, всі ваші прогнози за останніх два роки справдились з точністю до навпаки...Все буде добре)

• Подобається Подобається x 7
  6. Green belt

Green belt Well-Known Member

А можна ще зліпити угоду яку підпишуть міжнародні спостерігачі, бо ліліпут любить використовувати в якості туалетного паперу лише завізовані договора з печатками :)
    Добродій напевне вчора народився. Договора в теперішній ситуації не мають цінності.
    Мій родич був в Москві тривалий час і ми з ним спілкувались скайпом. Перед останнім візитом до Львова він постійно перепитував чи в нас все добре. Людина добре знала що рос смі тотально брешуть але навіть в нього закрадались сумніви про ситуацію у Львові. Тепер зовсім не дивиться рос канали - каже що від них серце болить, бо дуже хочеться всіх ведучих бити головою об стіл.

7. VasMT

Я буду тільки радий, Хулігане. Але передчуття хвігові. І інформація не радісна надходить. Вам із львівщини не видно, що робиться на півдні і сході.

8. Green belt

Green belt Well-Known Member

Що на сході - не знаю, а про Одесу чула. Пане VasMT - що Вас так насторожує?

9. friz

friz Well-Known Member

Якщо царство подылене то таке царство не встоїть Ісус Христос так сказав.Потрібно готуватися до гіршого. А якщо подивитися на все глобально то ми стоїмо на порозі грандіозних подій , це кінець правління сатани. Після цього людство буде вільне.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це твої славаросійці постаралися. Твій президент якісь незрозумілі петиції пише (з того світу?) щоб Путлер війська ввів і повернув йому Межигір'я. Так шо не варнякай тут багато.

Його Майдан насторожує.:)))

• Подобається Подобається x 10
  11. VasMT

Йде передислокація наших військ. В військах виконуються міроприємства не властиві мирному часу. Військкомати працюють на повну котушку, чекаючи сигналу. Це з нашої сторони.
    З ворожої.
    Ведеться широкомасштабна пропаганда. Зтягуються сили і засоби. Проводяться провокації.
    Це в двох словах.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

http://lb.ua/news/2014/03/08/258714_rossiyskie_voennie_voshli_poselok.html

Я от думаю, а до Києва вони зможуть дійти без жодного пострілу? Схоже, що все у Путіна йде на "ура"

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Слухайте, та перестаньте нагнітати! Вас читаю, то таке враження, що "шеф, всьо пропало!". Як десь справедливо було помічено на просторах фейбуччини, що звідки нам простим смертним знати, які коаліції створюються і які переговори ведуться на рівні голів держав, міністрів оборони. Легко стрельнути, а вигрібати хто буде? Як на мене, треба зберігати спокій, відставити панічні настрої і спостерігати за обстановкою.

• Подобається Подобається x 3
  14. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Д.Ярош

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А вас не насторожують ці раптові передислокації військ невідомо куди, і саме з західної України?!
    Може вони не лише югавасток зливають, а готують дорогу окупантам мало не до самого Львова, прибираючи ті війська, які хоч який спротив робити можуть?!

16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я нагнітаю? Я думаю над тим як вижити на час війни. Ось вам до роздуму.

http://www.yaplakal.com/forum3/topic754582.html

Почитайте коментарі. Невдовзі буде затверджений ген. план по захисту країни. Проведуть навчання,дадуть 48 годин на те, щоб москалі звідси забрались. Але вже ясно, що вони не заберуться, наші військові діятимуть по уставу. Чи ви і далі волієте не бачити правди? Якщо у вас група крові 3- сходіть, будь-ласка, здайте кров. ЇЇ невистачає найбільше. Хоча, знаєте, існує невеликий шанс, що раптом Росія виведе свої війська і всі розійдуться з миром. Будем молитись.

Останнє редагування: 9 бер 2014
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Dmitry Tymchuk
    2 годин(-и) тому

Заявление координаторов ИС на укр.

(спасибо Yaroslav Swatko)

Повністю усвідомлюючи всю складність ситуації, ми впродовж минулого тижня неймовірним зусиллям волі утримувалися від критики бездіяльності керівництва МО і Генштабу ЗС України, очікуючи від них початку дій по врегулюванню ситуації в Криму.

Але йде час, а ми не бачимо, щоб хтось із вищого керівництва прагнув взяти на себе відповідальність. Тоді як для наших військ у Криму щогодини зволікання — це ще один удар нижче пояса. І все це – на тлі величезної підтримки і тривоги за українських військових з боку народу України, простих українських громадян.

Більше того: ми ретельно відстежуємо процеси, що відбуваються в МО та ГШ. І бачимо дуже тривожну картину. Замість спроб врятувати наші війська (на ділі, а не на папері ) ми бачимо, що військове керівництво зосередилося на вирішенні зовсім інших проблем, куди більш приватного характеру. Ті ж процеси, які можуть позитивно вплинути на вирішення долі наших кримських побратимів, відбуваються злочинно повільно.

На сьогодні, 9 березня, найбільш тривожна ситуація склалася в Євпаторії. Особовий склад нашої частини отримав ультиматум від окупантів, але не має наміру складати зброю і стоятиме до кінця. Ультиматум діє до 20.00, після чого противник обіцяє відкрито грубе використання сили. На вище командування в Києві у них надії немає — як і по всіх місцях дислокації частин і підрозділів ЗС України у Криму.

Це неприйнятно. Ми чекаємо НЕГАЙНОЇ реакції військово-політичного та військового керівництва.

Ми попереджаємо, що в разі подальшого бездіяльності почнемо висвітлювати ситуацію, яка склалася сьогодні в МО та ГШ ЗСУ, і зробимо надбанням громадськості ті кричущі процеси, які сьогодні відбуваються у цих структурах. Українці мають право знати, чому Україна зраджує свою армію і флот.

Координатори групи «Інформаційний Опір»

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

А ше, врахуйте, що Путін, як показує практика, негребує і хімічною зброєю. Тому запасайтесь всім чим тільки можна.

Хороша порада.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Проклятий рузкє мір.

Євромайдан SOS
    ВИКРАДЕННЯ ЖУРНАЛІСТОК!

На в'їзді до Криму невідомі у військовій формі захопили двох українських журналісток. В однієї з затриманих журналісток бойовики під час обшуку виявили на руці татуювання "Небесна сотня". Один з чоловіків у формі став їм погрожувати: «Вас вже сотня? Зараз буде 102». Після цього дівчат, які прибули до Криму на автомобілі Citroen білого кольору з українськими номерами AK 4646 CE повели в невідомому напрямку. «Чоловіки спочатку поставили дівчат на коліна, а потім кудись повели», - повідомив журналіст. Він також додав, що телефони його колег зараз не відповідають.

http://tyzhden.ua/News/104434?attempt=1

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, не насторожують. Це самий дурний допис за всю тему.

Ви що, разом живете?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)