Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Самим не хочется, но теперь точно придется...Доверия к соседу нет...

2. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ну давай попробуем. ) Сама написала, что высший орган власти обсуждает это в России. А Европа и США - на майдане. Чувствуешь разницу? Россия на майдане не была и никого ничему там не учила. А у себя она может обсуждать, что хочет, хоть марсиан. :) Это во-первых. Во-вторых, цена таким обсуждениям - копейка.
    Потом, Марьяна. Политика - вещь грязная и циничная. В ней не знают слов "справедливость", "право", "невмешательство". Всегда и везде все права подгонялись под одно - право сильного. Остальное - разговоры в пользу бедных. Пойми меня правильно. Я не одобряю такую политику. Но другой нет, не было и никогда не будет. Как бы нам ни хотелось иного.
    Я за это время несколько раз меняла свой взгляд на события. От "Руки прочь от Украины" (за что на одном форуме была названа бандеровкой, потом сказали, что мои деды в гробу перевернулись и что мой кумир - Власов :))) если найду, приволоку тот мой пост, - тебе понравится) до... нет, до "слава Путину" я не дошла. )) Ну как-то так.
    Пришла к выводу, что идут большие геополитические игры. И на народы Игрокам начхать. На оба - наш и ваш. Мы тут только пешки. Потому - сухари и буржуйка, борьба за выживание :dancer::)))

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зато бандюка овоща приютила и до сих пор втирает, что он - наш вечно легитимный и вечно живой президент )
    Скажи мне, кто твой друг... )

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У вас там вже всі "такі"? Більше запитань не маю.
    Ні, маю одне: як там з Аляскою? Чукчі та ескімоси теж "русскіє"?

5. Персі

Про руссо туристо на востоке скромно умолчим, да... )

• Подобається Подобається x 3
  6. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Марьяна, я нашла )))
    Вот что я писала 7 марта.

И я бы продолжала так считать - если бы не видела ликования крымчан. Ну и если бы других еще мыслей не напихали. ))

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Да много кого - Сноудена, например. :)))

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Вопрос рассматривается на высшем уровне :cools:

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Європа і США на Майдані абсолютно не закликали до відходження Криму, до зміни мовного законодавства, до федералізації України. Відчуваєш різницю? Ходорковський був на Майдані з боку Росії, до речі. В Крим приїздили Жириновський, Валуєв, ще хтось - але я ні слова не сказала, чому вони туди приїхали. Це також їх право. Могли б і в Київ на Майдан приїхати,якби захотіли ) Щодо обговорень - коли парламент однієї країни всерйоз обговорює, яким має бути устрій іншої країни, то, вибач мені, це поза межами здорового глузду. Це вже наша внутрішня справа. Але так, хай хоч марсіан обговорюють, їх право. Я рада, що парламент моєї країни до такого не докотився.

Ну бачиш, мій народ бореться за краще майбутнє, а не за виживання. Виживаємо ми останні роки точно, вже звикли, цим нікого не злякати :)

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

Тобто реакція жителів Криму автоматично знімає визначення "мародерство" з дій Росії?
    З одної сторони ми маємо оту реакцію кримчан, та і то не всіх поголовно, а з іншого - факт грубого порушення міжнародного права та наявних кордонів. Брат не забирає землі в іншого брата, особливо у скрутну хвилину. А потім йде здивування: ой, чого у вас русофобія росте?
    Мені більше нічого додати, думаю, ти сама все розумієш.
    Маєте "Велику Росію", маєте радісних кримчан, маєте імператора Пу, маєте геополітичні інтереси власні та амбіції - живіть, радійте, процвітайте. А мені безмежно боляче від того, що серед десятків моїх знайомих "мафіозників" з Росії засуджують приєднання Криму та не вважають мене фашисто-бандерівкою лише троє. Це суто в моєму маленькому особистому світі. А що вже казати про рівень міждержавних відносин? Тут вовком хочеться вити, коли чуєш чергове "ну ми же братья.."

8. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Если ты думаешь, что нигде, кроме как в России, это не обсуждалось, то, думаю, ты заблуждаешься. Все большие страны обсуждают, что происходит у соседей, а если могут повлиять - то делают это. В целях своей безопасности и/или расширения сферы влияния. Еще раз - я так вижу положение дел, а не одобряю.
    От наших думских обсуждений - вам холодно или жарко? Пусть говорят. От болтовни еще никто не умер. )

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Дай Бог, дай Бог. Я вам этого желаю - лучшего будущего :drinks:

9. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ну уж вы сами между собой сначала договоритесь, братья мы или не братья. А то один говорит что мы совсем разные народы, другая что бы с своей любовью отстали. Если мы не братья, один разговор. Потому что тогда претензий к нам быть не может.
    Если братья, то и вопросы надо по братски решать, без вмешательства извне.

10. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Потому что одобрение жителей территории уже не дает возможности называть произошедшее мародерством и захватом. Ну по моим понятиям.
    Насчет международного права - я тебе уже поясняла. Международное право само себе противоречит. Кто как хочет, тот так и поворачивает.

11. mrochkizm

Слово "брат" я використала виключно в контексті російської риторики.
    А між собою ми домовимося. Самі.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Народ, сперечатися із зомбі марна праця. Не сказали їм по ящику, що були введені війська, значить їх не було. Вони путлєру вірять більше ніж собі.
    І ці люди кажуть, що ми схожі народи!!!! 83% підтримують анексію Криму, 67% за те щоби окупувати Україну!!!
    І це, нагадаю після 15 років правління крихітки цахес. 83%!!!!
    У нас люба влада втрачає рейтинг в 0 за перший же рік. Вони для нас як марсіани.
    Найпаскудніше, що лізуть сюди із своїми самоварами на танках

• Подобається Подобається x 5
  13. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ну да. А США пять миллиардов что потратило мы умолчим конечно. Это не вмешательство в дела Украины. Может просто спонскорская помощь?

14. mrochkizm

:facepalm:

Ви би хоч поцікавилися, коли, що, де і як.

А, забула сказати. Мені особисто госдеп заплатив 70 000 доларів. Завтра йду забирати з салону Порш Каєн )

15. Персі

Плюсую ) Забийте )

• Подобається Подобається x 2
  16. mrochkizm

І байдуже, що Росія руйнує територію України, правда?

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Извне" - ви. Ми не вказуємо вам, як вирішувати питання ваших локальних воєн та етнолігнвістичних конфліктів. Кожен ваш внутрішній конфлікт українці сприймають з полегшенням (для нас): "вони знову загрузли, ми хоч трохи відпочинемо від чергової серії підлянок".
    Ми самі вже вирішили З КИМ НАМ ПО ДОРОЗІ, а кому слід знати своє місце по той бік кордону.

• Подобається Подобається x 2
  18. Aleko

Aleko Well-Known Member

67 откуда цифры? Можно ссылку?
    Крым захотел быть в России, и что, вы против воли народа? Чем вы их опять в Украину загоните? А в 91-м Россия бы Украину обратно в СССР погнала это нормально было бы? Смиритесь уж. Воля народа воля Бога.

19. Petrov

Petrov Well-Known Member

Дело даже не в международном праве. Россия гарантировала территориальную целостность и суверенитет Украины, взамен на то, что Украина сдала свое ядерное оружие России.
    Украина свои обязательства выполнила. А Россия?
    Кидок, самый настоящий банальный кидок.

• Подобається Подобається x 4
  20. Aleko

Aleko Well-Known Member

А я против? Решайте.
    Но не надо нам вину за Крым выставлять если мы для вас постороннии.

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Заберите обратно...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)