Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Борисе, Вам останнє китайське попередження. Іванка Вас обзивала хохлом чи ще якось?
    Давайте говорити по суті, а не обзиватися.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Що курите? Для українців серпень 1991 - найбільше свято за 20-те століття. Тільки Нью-совка нам не вистачало.
    Знаємо вашу "русскую ідею" - сидячи по шию в лайні, намагатися затягнути туди інших. У вас там Ес Ен Ге, а для нас воно звучить на німецький лад - Ессен Ге. Ессен оте самі!

• Подобається Подобається x 2
  3. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Ты у меня спрашиваешь? Я на ТВ не выступаю. ) И не заявляю "а мы терь будем украинцев называть..." (эмм, что бы придумать-та?) :)))
    Все СМИ врут. Все до единого. Все политики врут. Така вот фигня. :)

То ваше дело. Каждый сам делает выбор. :) Враждуйте, че ж.

4. mrochkizm

Іванка, українці мають осанну співати державі, яка забрала в нас частину території? Це така тепер "братня підтримка" з боку Росії?

• Подобається Подобається x 3
  5. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

А это так у всех, Перси ) Знаю, что и у меня.

Так не только Путин. Это и Европа обсуждает, и Штаты. )) На Штатах ваще уже пробы ставить негде - столько стран "научили демократии". :)))

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Согласна. :)

6. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 1
  7. mrochkizm

Я в онлайні дивилася засідання вашої Думи, там з трибуни оратори говорили про те, яким має бути територіальний устрій України. Що мають провести референдуми, що краще федералізація...Російську я прекрасно знаю, так що можливість того, що я щось не зрозуміла, виключена. Як і можливість того, що це засідання було змонтоване.)
    Чи можеш ти мені дати посилання на засідання Бундестагу чи Сенату США, де б обговорювали, яким має бути наш територіальний устрій?
    Якщо не можеш, то не треба писати подібного.
    Європа в консультативному режимі згодилася допомагати в розробці закону про мови. Все.

• Подобається Подобається x 3
  8. Forpost

Forpost Стоїк

Будувати барикади не варто , просто на палю ( щоб не перепутали) вас

9. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Фигню мне какую-то приписали. Причем тут соседи и Америка? Я обыкновенный человек, и когда понимаю, что будет трудно, стараюсь к этому подготовиться. Мне не разобрать, кто прав в Крымском вопросе. Я не владею полной и достоверной информацией. Понимаю, что будет херово, и мое дело - позаботиться о семье. Всё. :)

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

До Черниговщины не доеду. Летом еду в Харьков и Донецк. Спишемся, забьем стрелку. Я буду без оружия. Разрешаю пристрелить :)))

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Я об этом не говорила. Я ж не пою осанну Украине - но и не ненавижу ее.
    Не знаю я, что делать. Не знаю, как и что я бы думала, будь я по ту сторону границы. Веришь, Марьяна, не знаю. Надеюсь, что все уладится дипломатическим путем, без войны и стрельбы. Потому как я не хочу дожить до войны России и Украины.
    Отняла часть территории... да, звучит некозяво. И выглядит так же - с вашей стороны. А с нашей... Не хочу озвучивать. Нас тоже стращают будь здоров. Потому у меня и веселость - так и так помирать :)))

10. Aleko

Aleko Well-Known Member

А что, если украинец в России живёт то он кацапом становится? Иванка украинка по национальности.
    И в любом случае она скорее москаль, чем кацап, ибо в Москве живёт. А мне лично пофиг ваши национальные клички, меня хоть как козлом обзови, хоть ещё кем, на совести того кто эти клички придумывает останется.

11. Forpost

Forpost Стоїк

Путін-візор ввімкни по всім каналам " убей хохла"

12. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

И что? Они много чего болтают.

А уже говорила. Не только заседания, но и военное вмешательство - Сербия, Ирак, Сирия, Афган - мало? А казалось бы - какое их дело? У них даже соотечественников там нет :))) Геополитика такая геополитика, все делят сферы влияния. Я не оцениваю эти процессы. Просто учитываю такие циничные реалии.

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Включала - нету :tongue: Пол-России украинцев, вы с ума сошли? Кого убивать-та? Себя?

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Я хохол, кацап и москаль в одном флаконе :crazy:

13. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вообще не курю.
    Так ни кто вас не насилует. Не захотите не надо. Вольному воля. А Крым вот захотел, и справедливо его было бы в вашем плену держать? Нет? Ну и мы вас не пленим. А если справедливо насильно страну под собой удерживать, то может тогда и нет ни чего страшного в том что Россия чуть чуть Украину под себя подстроит? Ну вот и живите тогда не по двум стандартам.

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Может я чего не понял, но у нас ни по одному каналу слово "убей и хохол" ни кто не сказал. У нас запрещены такие выражения и преследуются по закону.

14. Boris_Kiev

Aleko
    Людина, яка не розуміє, що українці і росіяни - АБСОЛЮТНО різні народи перш за все за своєю ментальністю, заслуговує лише на співчуття. Більшість етничних росіян - громадян України, яких я знаю - нормальні люди, давно зрозуміли, з ким їм по дорозі, а від кого слід триматися осторонь.
    Якщо комусь хочеться у ці дні позадирати хвіст - подумайте перш за все про наслідки російської агресії для самих росіян.
    Тут побувало багато таких, хто кричить про своє місце народження або українських предків і водночас повністю ігнорує українську державність.
    Литовці про таких "родичів" кажуть "Брат коня мого батька". :)

15. mrochkizm

Алеко, що з Вами? о_О Я закликала до стриманості в висловах, а в Вас якась буря емоцій така на це, що аж дивно.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Круто. Як один з найвищих органів влади в Росії обговорює, яким має бути наш територіальний устрій, то "и что". А якщо Європа береться консультувати щодо мовного закону чи сенатор США виступає на Майдані - то це вже "вмешательство и геополитика". Давай будемо послідовними :give_rose:
    Воєнного втручання з боку ЄС та США на території України нема.
    А з геополітичної точки зору було б безглуздо заперечувати, що в Україні діють як агенти впливу США та ЄС, так і Росії та інших країн. Просто чомусь Польща не готує в Львівській області референдуму щодо воз"єднання кресів сходнєх.

16. IvankaS

IvankaS Штандартенфл

Это претензии в мой адрес? :)

17. Boris_Kiev

IvankaS
    Я вже зрозумів, що Вас краще поставити в ігнор. Коли я жив у Середній Азії, там був так званий "Русский базар" (натуральний базар). В Україні такої назви я не зустрічав і сподіваюся що і не зустріну. Все.

18. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ну что абсолютно, не надо говорить. Очень много общего есть. Да все люди не сильно между собой различаются, тем более по этому национальные отличия не надо во главу угла ставить. Вы хоть головой об стенку стучите что русские это не славяне там, или что там язык не такой, но факт есть факт, половина русских украинцы, и половина украинцев русские. А вы не думали что Украина русскими пол века правила и именно она виновата в том что СССР существовал? :haha: А агресии не было, как вы не поймёте то до сих пор? ) Россия действовала прежде всего в интересах Крыма и не наша вина что интересы у нас с ним частично совпали.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Я, конечно, москаль, моё мнение тут никому не интересно.
    НО!
    Возможно, не стоит бабки тратить на мифические войска против России, а на социальные проблемы их пустить?
    Не, Не, я только спрашиваю.

20. mrochkizm

Міфічні війська - це армія. Армія в країні має бути високого рівня, і це не менш важливо, аніж соціальні ініціативи. Особливо в силу географічного розташування України.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)