Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

На форумі не знаю, але особисто в мене є такі знайомі, і не один )
    В тому числі москвичі, які ходили на Марш Миру.

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Особисто я не маю ніякого бажання більше тобі щось розповідати )
    Тяжкий випадок )

• Подобається Подобається x 2
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та в них просто ординська ставка з Сарая до Мацкви перекочувала. Ось і всі зміни, які відбулися. Ну ще назву Орда змінювала час від часу. А сутність її не мінялася ніколи.

3. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вы это албанцам в Косово и США расскажите...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, Антона згадав, Рокітіна. Все решту - довбануте на всю голову збіговисько з дурки.

5. Aleko

Aleko Well-Known Member

Во во, Макаревича теперь вся Россия презерает, веришь?

6. Персі

Нет, конечно, не верю. У меня много знакомых россиян )

7. Aleko

Aleko Well-Known Member

Ещё раз. Я раньше Путина мягко говоря не любил. Большинство москвичей его мягко говоря... Сейчас большинство его любит и поддерживает, и я в том числе. Народ он правду видит и правду чует, а сейчас правда с Путиным.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

:):):) Я говорю что вижу и знаю. :)

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Підтримують 85% росіян!!! 85%!!!!! Це просто немислимо!!!! На руках кожного, КОЖНОГО такого росіянина - кров загиблих чеченців, грузин, українців, та інших загноблених народів. І що найгірше, каятися і визнавати свої гріхи такі росіяни не вміють.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правда с Путіном, Зімбабве і Науру! Ура, товаріщі!

10. Персі

А вообще, достаточно сравнить списки тех, кто поддержал Путина, и тех, кто нет. Из известных россиян.
    Не будем же мы ставить на одну чашу весов Шевчука, например, или Гребенщикова с какими-то там Валериями )

Список друзей России в виде Венесуэл с Никарагуа тоже впечатляет )

11. zet

zet Дуже важлива персона

Так не задавайте тогда глупых вопросов. Почему вас таких ура-патриотов пропутинских тут не любят? Наверное за менталитет немецкого народа времен Германии 1938 года.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

За албанців ваш Мілошевич вже відповів.
    Яка маячня! Вони навіть новітньої історії не знають!

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

Звернення до росіян Карла Волоха. Чудове. Підписуюся під кожним словом!
    Ці, як правильно сказала Персі "упороті" все одно не зрозуміють. А для тих, хто хоч інколи виймає голову з бидловізора, може і дойде хоч щось.

https://www.youtube.com/watch?v=d6Mo3mVUyD8

• Подобається Подобається x 4
  13. Aleko

Aleko Well-Known Member

Вся Россия сейчас пропутинская.. Я был против Путина и Ельцин всегда.

Ну хотите оставаться в созданном самими вами мире оставайтесь. Но повтрю факты, которые существуют помимо вашего сознания.
    Крым в Россию ни кто брать не хотел, и не взяли бы если бы он смог без нас оставаться свободным и независимым.
    Украина нам не нужна и ни кто туда войска не введёт пока сами не захотите вместе с нами быть.
    Европе Украина и даром ненадь и за деньги ненадь.
    Это факты. Дальше воображайте что хотите..
    А.. Да. Русские вас любят не смотря ни на что.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

:facepalm:

Я не знаю, як тут можна спілкуватися. Це жах.

Ви би почитали, як тут один форумлянин з Криму розказує, що ще рік тому за підтримки Росії в Криму самооборону створили. Але нє, Росія ні при чому, Крим сам попросився.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Ага, що аж розказують нам, що у нашій країні насправді відбувається.

• Подобається Подобається x 3
  15. Персі

Это пугает :haha:
    Когда ж они уже перестанут нас любить, залюбили до смерти практически )

• Подобається Подобається x 3
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це випадково не те Задзеркалля, перебування в якому президента Росії констатувала Ангела Меркель?

17. igorremont

igorremont Member

З чим воювати,з Патиком.
    Я вам скажу так.Я Якраз служив на проти була частина там де зараз в селі нові петрівці полігон,там в 1999-2000 була нац гвардія.Мені обідно шо гененали розікрали все шо можна і не можна а тепер прості люди мають збирати гроші на пальне.А Генерали жирують.Там на проти полігону в с нові петрівці (сам туда марш броскі бігав 1999р) Жив колись генерал Петров так люди якшоб Ви подивились як вони жили виб булиб в шоці.Я особисто був знайомий з сином Генерала Петрова,він працював викладачем в десні.А генералу звання дав сам Сталін.Тереторія його була десь 10 футбольних полів і охроняв Беркут.Сам Генерал гнав собі конкретно ,мав свою частину і шо хотів той робив,автопарк приблизно 25 машин.Вони все розікрали а тепер люди мають з патиками за їхні крісла помирати.А мою частину розігнали ,бо тим Жирножопим треба була земля під особнякі.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Задзеркалля - то дуже мілкотравчато. То справжній Мордор.
    Ось це у них крутять по перших каналах. І вони цьому аплодують. А потім 85% з них готові воювати в Україні і посилати на смерть своїх синів. Їм конче потрібен лікар.

https://www.youtube.com/watch?v=msch_VHAIUM&feature=share

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Підоренко з'являється зі своїми перлами коли треба Путлеру, як і Жириновський.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Оце так прорвалося.
    Браво, кацапка! Це невиліковне.
    Бери ружжо, йди на нашу територію.
    Бажано з боку Чернігівщини, я особисто зустріну. Зроблю виняток, візьму в полон. Тільки в полоні доведеться працювати, скажімо у солдатській чайній.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)