Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Щоб там росія з США не домовлялась, ми Крим не віддамо і будем з росією воювати до кінця росії. Ми можем спровокувати США щоб вони почало воювати з росією.... в даному випадку наші інтереси співпадають. Україну росія не переможе ніколи і ніколи нічого не зітре. Якщо треба третю світову щоб знищити росію нехай буде третя світова. Бо поки існує пяна росія ймовірнвсть світової завжди буде - вона не вміє мирно жити на планеті Земля. Питання тільки - раніше чи пізніше. Раніше завжди краще - це як фурункул який тре вирізати.... на початковій стадії завжди простіше і без ускладнень

• Подобається Подобається x 4
  2. kharkov

kharkov Well-Known Member

Крым никто отдавать и не собирается.Но воевать это крайности.Нам нужно добиваться этого

Зачем проливать кровь из-за этих мудаков.Даже подумать страшно,что может быть война между Украиной и Россией.

• Подобається Подобається x 9
  3. kym

kym Well-Known Member

Щоб зробити це з Януковичем - треба було воювати з беркутом, щоб зробити це з путі-путі тре воювати з рускими солдатами

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ярослав Грицак,на громадському сказав,що те,що зараз відбувається має аналог в історії - Карибська криза.

Останнє редагування: 8 бер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, українцям до цього не звикати. Росія на нас (Зах.Україну) напала під час Першої світової війни, вона напала на УНР, вона знову на нас напала в 1939 році і в 1944 році. Воювала з нами майже до 1950 року.
    Ми на Росію не нападали і зараз політики стараються використати дипломатію повністю перед тим як проллється кров.
    Хоча, на мою думку, робиться недостатньо міроприємств в інформаційному захисті, блокаді брехливих російських каналів, блокаді українських кордонів.

• Подобається Подобається x 1
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

Давно пора закрити кордони з Росією, москалів з України тільки випускати, але не впускати.

• Подобається Подобається x 7
  7. Romko

Кацапизм.

• Подобається Подобається x 3
  8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Власне, але проблема ще й в тому, що у нас 23 роки нічогісінько в тому напрямі не робилося :sad:
    Інформаційна політика в держави відсутня, якісний телепродукт лише почав з"являтися, на кордонах корупція процвітає. Деколи аж голова обертом йде з того всього.

9. kharkov

Вы читали мой пост http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2667881&postcount=10?
    Там есть фильм Прокляты и забыты.Посмотрите его.Вы хотите вторую Чечню?

Нам нужно только такими методами атаковать Путина.Вот нашел на просторах интернета.У меня конечно есть сомнения по поводу 15 пункта. Ведь если у проффесора 50 млрд. то зачем нам тогда брать кредиты у ЕС?:)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви вже якось оприділіться, шо ви там проводити збираєтеся. Якшо дні російської мови у Львові і Вакарчука па-гускі показувати, то не Крим стане українським, а Львів російським.

• Подобається Подобається x 5
  11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А хіба тільки на кордонах?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Найперше, українська держава була відсутня. Зараз є шанс розпочати її будівництво. На жаль, під час того будівництва потрібно тримати напоготові автомат... Але це найкраща ситуація за 23 роки.

• Подобається Подобається x 4
  13. Lutra

Lutra Well-Known Member

14. kharkov

Ну я бы не говорил бы за всю Россию.То что было в 1939 в этом виноват Сталин и Гитлер когда они делили восточную Европу.
    Сейчас россиянам промывают мозги ихние лживые СМИ .По приказу Путина..Я уже неделю или две не смотрю их новости.Просто их слушать и смотреть уже невыносимо.В России уже блокируют доступ к украинским сайтам,вот вчера на ХФ один из Калининграда не смог получить доступ к программе шустера в интернете.Заблокирован первый национальный.
    http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=3594294&page=252

http://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=43788593&postcount=5060

Идет информационная война.Поэтому на россиян не стоит особо обижаться они просто не ведают ситуацией что происходит в Украине.

http://www.km.ru/muzyka/2014/02/27/...26-andrei-makarevich-vystupil-protiv-vozvrash

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/culture/17212991/

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Ну и как? Вы ещё за войну или поменяли свое решение. Нам не нужна вторая Абхазия. Будем надеяться что ЕС и другие страны нам помогут разрешит мирно этот конфликт.

15. Lutra

Lutra Well-Known Member

Це не єдине відео яке я дивилась. Це настільки жахаюче, що почали поколювати кінчики пальців. Але свою думку я незмінила. Дав би Господь, щоб війни не було, але коли стрільба почнеться я замкну своє серце і буду робити все, що зможу щоб захистити те, що мені дороге. Я вже говорила в попередніх постах: На Бога надійтесь...

16. Romko

Литовці бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Шведи бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Турки бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Французи бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Фіни бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Німці бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Японці бились з москалями - зараз живуть як люди.
    Грузини бились з москалями - зараз живуть як люди.
    То що нам, українцям, заважає жити як всі нормальні люди?
    То ж починаємо бити москаля з великою любов'ю і вірою в завтрашній день! ))

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Найгірша.
    Найкраща була в дев'яностих.

18. Romko

Читаю стрічку в оцій групі.
    Я горджусь,що живу в такій країні.

Olena Raut
    Новая Каховка. Мы по-прежнему собираемся на ежевечернее вече "Мы за мир!". Вчера нас пытались пугать местные титушки. Пишу "пытались" - мы не из трусливых! Сегодня активисты объявили список необходимых вещей и продуктов для наших ребят-воинов в Чаплынке (это информация от военных). Завтра снова сбор, помощь предложили уже и предприниматели, у которых возможностей чуть больше, чем у простых горожан, живущих на зарплату. Спасибо им большое! Слава Украине!

Wings Phoenix Алена, помощь из Киева нужна или справитесь локально?
    18 годин(-и) тому · Подобається

Olena Raut Спасибо! Пока справляемся!
    17 годин(-и) тому · Подобається

Wings Phoenix Olena Raut, если я правильно понимаю, то в Чаплинке стоит рота 79-й аэромобильной бригады из Николаева. Если это так, то передайте им, что мы занимаемся сейчас сбором оснащения для бригады, на следующей неделе уже что-то в Николаев передадим. И передайте им приветы и поддержку!

Tatiana Biryukova
    В силу того,что 16 марта в Крыму может стать жарко - активисты нашей группы готова помочь вывезти и разместить детей из Крыма в детский лагерь в Одессе. Финансирование уже есть.

Наша задача:

1) Максимально оповестить наших земляков в Крыму о такой инициативе.
    2) Подготовить план вывоза детей (поезд, машина, как-то еще).
    3) Быстро оформить документы на сопровождающего взрослого (по стандартным школным формам).

В лагере: 3х разовое питание, проживание, образовательно-развлекательные программы. Возраст: школьный, 5-11 классы. Пока речь идет про размещение на месяц, но все решается.

Есть возможность принять и больше, тогда нужно будет собирать дополнительное финансирование (100 гривен в сутки). Важно: на первую группу из 30-ти детей уже финансирование собрано.

Наша самая главная задача на сейчас - максимально распространить данную информацию: лайки, репосты, знакомые в других группах, депутаты, медиа-персоны. В общем все кто может помочь. Решать надо быстро, времени мало.

Координаторы задачи: Татьяна Бирюкова, Анна Сандалова, Нана Смирнова
    Родителям детей писать сюда: tatianabiryukovakiev@gmail.com
    Переглянути переклад

19. kym

kym Well-Known Member

Звичайно що не хочу. Ви що замітили українські війська на Кубані. Другу чечню хоче росія - тільки Київ не Грозний
    Такі методи дійсні до пори до часу. Ви мусите зрозуміти одну просту річ. Путін уже напевне не радий що почав катавасію в Криму. Він не має широкого фронту длф відступу. Якщо завтра Україна почне антитерористичну військову операцію в Криму- що має робити Путін???? Може підняти дипломатичний хай... може ввести війська з двуголовими орлами на нашивках, але американці їх попередили війська неможна, залишити тих неопізнаних бандитів на сам з українською регулярною армією теж не може бо вся росія знає що це перебрані рускі вояки і його тоді самі росіяни затовчуть. Так що як не крути а мусить вводити війська і пробувати воювати з українською армією.А як появиться уже купа 200 тих то тоді можна спробувати і на Донецьк посунути, а потім на Харків.... - це не шутки від вас до Белгорода 45 хв електричкою.
    Мене дивує друге.... появились повідомлення про передислокацію українського війська, але вже пройшли тижні від початку конфлікту. Памятаю у 90 році як швидко грузилась армія на границю з Придністровям... знайомий офіцер казав що дали 18 год на те щоб закрити границю і зробили це. Іхав на обід до дому починали грузитись.... іхав з обіду уже состава не було

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаю їм виділили кошти на все необхідне, щоб привести частини до відносної ефективності і вони займалися закупкою і комплектацією, набиради спеціалістів на штат військового часу з запасу. Ще краще буде коли надійдуть якісь багато від кого обіцяні кошти з міжнародних організацій і їх теж вкласти в армію, особливим чином в техніку, частково хоча б залатати діри.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)