Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Э-э-... Может обратите внимание, что мостоукладчик не на шасси гражданской машины сконструирован?
    Да и от прикрытия ямок после работы прикрытия мостоукладчика могут одни ошметки остаться. Эти игрушки-мостоукладчики работают не для того, чтоб взвод стрелков по мосту через ямку перебежал.
    Честно говоря, написал на другом форуме мнение, что т.н. противотанковый ров выкопан:
    а) по глупости (во что не верится никак);
    б) для списания средств и ухода от налогообложения под видом патриотических работ (т.к. насторожила стоимость - 50 самолетов, что ль, а работы там - траншеекопателем пройтись - как гектар вспахать) - уж такая-то техника на Украине есть.
    в) кому-то понадобилось связь или что-то иное протянуть. Вот под обороноспособность Украины и патриотизм и протолкнули работу. Попробуй-ка какой-нибудь хозяин земель возбухни. А в обычных условиях пришлось бы сто лет согласовывать трассу.

2. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Угу. Как понимаю, по алфавиту. Хоть и за круглым столом, но США, наверно, последние.

3. morze

morze Well-Known Member

псячий гімн -моя стартова сторінка!Ё

• Подобається Подобається x 1
  4. Bastard

Bastard Well-Known Member

От думаю, якби почалась реальна війна, і в рашку пішли ешелони із грузом-200, то путлєр би відбрехувався що то усьо "добровольці сил кримської самооборони" ?

5. forester

forester Well-Known Member

Что-нибудь новенькое бы нашли. Сколько можно одну и ту же шутку...
    По теме:
    Лично я - против!

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви то своєму пуцькіну скажіть.
    І ста мільйонам його сосунів.
    Тих,хто за то,щоб рузкє нагло лізли на чужі землі.
    Як за то,щоб ваша парашка здохла.
    І ніколи більш не смерділа.

Останнє редагування: 22 бер 2014
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розуміємо. Ви в змозі загальмувати розігнаний потяг? Ні? Тоді що нам лишається, як не підривати рейки?
    Хрін з ними, з москальськими солдатиками. Шеврончиків з триколорчиками тільки шкода. А баби ще народжають.

• Подобається Подобається x 2
  8. forester

forester Well-Known Member

Партизанская война подразумевает не только терракты против войскового контингента, но и затягивание в эту не нужную никому войну местного населения.

Я вижу как кричат современные патриоты-западники, дескать дайте мне автомат, пойду воевать против "москалей". Но, почему-то, никто не думает, что стрелять придётся в таких же украинцев, мирных жителей Крыма. И если кто-то думает, что война избирательна, тот очень серьёзно ошибается.

9. Forpost

Forpost Стоїк

Що загрядзагони з них формувати будуть щоб прикрити регулярну армію?

10. Romko

Ю. Фельштинский. Третья мировая

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

А тебе ніхто і не питає XD
    тут лише Росія - за :) ми відбиваємось. І до речі, я за те, щоб відбити Крим. Незнаю коли саме ми це зможемо зробити, але треба обов'язково. Ми у них не стріляєм, вони ж у нас будуть стріляти - 100%.

Ні, це були б російські війська про які вона нічого не знає. А потім її назвуть "Новоросійська армія"!

Ви мирних жителів непитали. Зустрічне питання: яким місцем ви думали, посилаючи війська в Крим? Першими розпочали війну, катували наших людей, втоптали наш прапор і нашу гордість в землю і зараз, ви хочете дорікнути нам в жорстокості? Ха-ха. А чи не пішли б ви :) принаймні, наші воїни дітьми і жінками прикриватися точно не будуть. У нас є честь, на відміну від декого.

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мова йде не про Крим. А про континент. Якщо "мирні" мешканці Криму зі зброєю в руках стануть на бік москалів - то ніхто не поцікавиться їхніми прізвищами та етнічним походженням.

• Подобається Подобається x 2
  13. morze

morze Well-Known Member

Невже, ще хтось нерозуміє, що АК , БТР, Т-90 -це вже не зброя? Зброя, зараз -це мізки! Пацієнти Всея Росія тут явно програють!

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

РФ не розуміє, і їх нерозуміння приносить їм нові землі - наші землі ... то може це ми щось не розуміємо?

15. Bastard

Знаєте, чому в Україні не буде другої Чечні для кацапні ? А причина проста - Джохар роздав зброю Чеченскьому народу аби захищати свою землю от орди "цивилизатороф-насітєлєй рузькіх ценнастєй".
    А Яценюки,Педаліки,Тимошенки засцяють , бо народ опісля скрутить їм самим шию.І ніяки беркути-хуєркути з омего-лавандами їх не захищать.

16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Друга чечня для неї буде. Самі собі зброю купим. Ми що, бідні люди? Для коханих москалів - все лише найкрайще!

17. Bastard

Alias , в Херсоні теж прагнуть "асвабаждєнія от бандерафской акупациї , і вазращєніє в матушку-расію", чи як Дніпропетровськ , готові виписати пі..дариків русні ?

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

" Я вам не скажу за всю Одессу"(с)
    За всіх не можу сказати, але знаю точно, що більшість проти москалів.

19. vele

vele Well-Known Member

20. Romko

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)