Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Браво! Браво! Браво: drinks: Схоже, ми знайшли точку дотику. У точності такі ж думки! Хіба що уточню, що референдум проходив не під дулами автоматів (як багато хто звик думати), що відзначається західними спостерігачами, на яких ваш регіон орієнтований :) І Партія Регіонів зі Свободою можуть однаково фінансуватися як і з Кремля, так і з Держдепу (а можливо і 50/50), ми цього не знаємо і не дізнаємося, отже судити про це не варто. До речі, референдум вже визналиКазахстан з Монголією, Вірменія, КНДР, Боснія і Герцеговина, Венесуела . Це про відсутність друзів у Росії.

Так точно , саме в цьому і полягає позиція Росії . Немає більше СРСР , молоде покоління це розуміє і не підтримує. Ми тут в Росії підтримуємо взаємний розвиток зі своїми партнерами , яке зустрічає перепони з боку США (мабуть , від боязні повторення тих жахів , що відбувалися і у нас , і у вас в радянський час ) . Але один з основоположних принципів ринкової економіки - конкуренція! Тому я за двох - і багатополярний світ . Щоб люди самі вибирали , з ким їх країна ( або частина країни ) хоче розвиватися. Відповідно, і за референдум . Упевнений , що якщо на Україну він пройде , Путін його підтримає. До речі , результат досить таки передбачуваний:

Аплодує стоячи. Тільки і тільки економічна взаємодія. Можливо і політичне, але м'яке (щоб регіони могли самі контролювати свою культурне середовище, як це зроблено у нас, в Російській Федерації і, на жаль, не на унітарній Україні)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якраз,у вашій смердячіфй параші він і відновлюєтрься.
    Саме у вас гімном є псячий гімн совєтів.

http://youtu.be/NM7YkVQbRi0

Але тішить те,що ваша парашка скоро здохне.,як здох і серсер.
    І ніхто їй не поможе.
    Бажаю вам побільше цинкових гробів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Владисла Писарев, а ви знаєте, що рейтинг Аксьонова у Криму був 3 чи 4%, що означає приблизно "нема шансу". І без інопланетної російської армії цього всього небуло б. Ми жили з Кримчанами 20 років. Ми відбудували депресивний, зруйнований регіон. Так, я розумію, жителі Криму були незадоволені владою, ми теж були незадоволені тому і був майдан. Ми вигнали злочинця, а ВИ його взяли під свій захист. У той час, коли помирали люди (за його наказом) нам допомагали усі країни світу ОКРІМ - Росії! Ви говорите, що я дуже агресивно настроєна щодо росіян, але чи знаєте ви, що говорити з росіянами вкрай важко? Незнаю як у вас, а у мене просто урвався терпець. Боюсь, що тепер будь-які стосунки між нами - просто неможливі. Принаймні для мене - точно. А Кримчани самі зрозуміють на що напоролись. Солодкий сир буває тільки в мишоловці. А , до речі, ви пишете українською - це радує. Якби ви сюди прийшли ще десь три тижні тому назад, ми б напевне повірили у ваші добрі наміри, але зараз - пізнувато трошки. І, доречі, ваші дані застаріли. У ПР тепер рейтинг - нижче плінтуса.

Останнє редагування: 20 бер 2014
    • Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Владислав Писарев
    Ну й нафіга весь цей флуд? Він не вартий кілобайтів переданого тексту і мегабайтів відомих усім картинок. Яка може бути з ВАМИ кооперація після всього?
    Ось Ви любите грати у футбол? Що для цього потрібно?
    1. Поле
    2. М"яч
    3. Ваша команда, обізнана з технікою і правилами гри
    4. Інша команда, обізнана з технікою і правилами гри.

Ви вийшли на поле з м"ячем. А супротивники - з бейсбольними битами.
    Продовжувати чи самі зрозумієте?
    Лягайте спати і не створюйте "многабукафф".

• Подобається Подобається x 7
  5. Bastard

Bastard Well-Known Member

Чого всі накинулись на Syberian Caт ?
    Людина не в курсі того, що робится в Україні, зайшла на цей форум аби роздуплитись, а ви закидуєте гавном з жовчю. А потім дивуєтесь, чого навіть адекватні рускі починають виступати проти України. Не кращі за бидло-ватників.
    Syberian Caт ,
    1. "у всьому винні москалі" - така відмазка вже років 8-10 навіть у нас ві Львові "не котіруєтся"
    2. Всі москалі рускі, але далеко не всі рускі - москалі.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чекаємо, коли до друзів приєднаються Конго Заїр і народи Східної Полінезії. Тоді почнемо переживати.

В мізках одне вєлікоросскоє вєлічіє, тля. Нічого, що по вуха в імперському лайні, зате радіємо новим територіям.

Очі відкрийте і подивіться на захід, ідіоти.

• Подобається Подобається x 11
  7. Boris_Kiev

Десь тут викладалося фото засідання комісії ООН.
    Поруч сидять представники таких країн як Russia, Rwanda...

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

21.03.14 11:31
    Волынские автомеханики вышли на ремонт военной техники: "Боевая техника в норме, а автомобилям обеспечения нужна профилактика". ВИДЕО
    Москалям цього не зрозуміти, а дарма!

9. Lutra

Lutra Well-Known Member

Бастард, я їх матом ще поки не шлю і навіть стараюсь максимально люб'язно пояснити усю їхню неправоту. І на тому хай скажуть велике спасибі.

10. Bastard

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

при цьому

12. Bastard

І ?..

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

... рассказал на пресс-конференции «Крымская игра России. Взгляд разведчика» генерал армии Николай Маломуж. — В одной из бесед я им сказал, что пора оставить идею восстановить СССР. На словах они с этим соглашались, но стратегической целью Кремля так и осталось формирование нового союза. Срыв бывшим руководством Украины подписания в ноябре прошлого года договора об ассоциации с ЕС — конкретный результат реализации данного плана. Вскоре после этого Виктор Янукович подписал в Москве масштабный договор, в котором говорилось о еще более глубокой, чем это предусмотрено участием в Таможенном союзе, интеграции Украины с Россией. Речь шла об объединении экономик, согласовании финансовой политики, а также введении в Украине российского рубля. В обмен семья Януковича получала гарантии защиты ее капиталов...
    http://fakty.ua/178662-general-armi...orona-soglasilas-ne-nachinat-vojnu-s-ukrainoj

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вы отойдёте Китаю, Чукотка Америке в довесок к Аляске, казанские свою Орду восстановят,... вам в Украину на коленяхях самим ползти прийдётся... Потворы, вы пошли против всего мира, долго он на вас зубы тихонько точил, теперь вы сами вложили мировому сообществу причину навсегда с последней в мире империей покончить раз и навсегда... Это будет не завтра, постепенно, но конец у вас один...

Щисливаво пути:haha:

• Подобається Подобається x 7
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну йома-йо...лізуть і лізуть, лізуть і лізуть як жуки колорадські.:ireful:
    Пора вас вже відстрілювати банити.:vinsent:

• Подобається Подобається x 4
  16. Bastard

Завжди знав, що в русняцких гомофобів латентна підерастія

• Подобається Подобається x 1
  17. vele

vele Well-Known Member

после сдачи турчиновым крыма без единого выстрела партия батькивщина вместе с тимошенко должны стать политическими трупами.
    недаром ей кричали на майдане 'не верю'.

• Подобається Подобається x 1
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Е, а це що за діла??????
    Чого мені приплели слова якогось тітушки????

Видаліть негайно, не соромте мене!

19. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Не... Это обыкновенный нацизм.

20. Bastard

Сердешно ізвіняюсь, але видалить уже неполучится.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)