Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Название темы - Хто ЗА війну з Росією?
    Похоже, что именно Россия (вернее Путин со товарищи..) ЗА войну с Россией. Что б нам (Украине) показать "кузькину мать", а россиян подальше еще загнать под ярмо путинской хунты, предварительно отравив последние мозги "шапкозакидательским" урЯ-патриотизмом. Итог - Путин пожизненный вождь народов, восседающий на газовой трубе.

• Подобається Подобається x 8
  2. yasam

yasam Well-Known Member

ГОЛКА В ТРУБІ, а смерть кощея в голці.

• Подобається Подобається x 1
  3. liyama

liyama Well-Known Member

Михаил Лермонтов
    Бородино

з Москалями треба воювати їх методами ;)
    хто не зрозумів - пропоную зробити Крим островом у прямому розумінні слова ОСТРІВ . всього-то потрібно обєднати озеро з морем там 10-20 км

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Україна вводить з Рюсляндом візовий режим. Рішення РНБО.

5. kym

kym Well-Known Member

На рускій стороні в районы Таганрога
    В Ростові
    пора бомбити то все поки не розгрузилось

6. mikl

mikl Member

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Давно пора. Хоч щось.

9. І що вам це дасть, цікаво? Ви ж за цілісність країни, так поважайте інтереси людей, що живуть в Криму та на Сході. Їм ця новина прийшла не в радість, я скажу.

10. Bastard

Bastard Well-Known Member

Та всі проти, крім ідійотів.
    От була б в нас армія зразка 1992-го року, от тоді б можна було б помірятись силенькою.:diablo:

11. sani

sani Well-Known Member

Та хватить вже воювати!!! ну втік(забрали) той Крим, ну і нехай, то хай Партія Регіонів журиться, то на 90% їхній електорат!
    А нам треба зараз жити, нормально жити, робити реформи і піднімати економіку. УСІМ їм на зло, піднімати рівень життя і контролювати нову владу. Децентралізувати владу, взяти максимум повноважень на себе. Щоб ще і міліція, прокуратура, суди були виборними і назначались місцевим населенням а не ставлениками з Києва! І щоб податки залишалиь на розсуд громади, а не казначейство з києва розприділяло...
    Отоді будуть локті кусати!

А війна нічого хорошого не принесе, НІКОМУ!

• Подобається Подобається x 2
  12. sani, А ви не думали свій референдум провести? Думаю, і вам, і південний схід це пішло б на користь, бо на профільних форумах такі ж гасла

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Перестаньте вирішувати за народ України, що тут кому в радість.
    За Росію подбайте, там що, проблем нема?

14. sani

sani Well-Known Member

я ще 3 міс. тому писав, що треба провести загально Український референдум з запитанням:
    1. Ти хочеш жити у незалежній Україні і бути членом ЕС
    2. Ти хочеш жити в малоросії і в митному союзі з росією
    Його зробити максимально чесним і прозорим, щоб відповідав дійсності (а не під дулами автоматів)
    і тоді по тих областях і рішати що, як і куди.
    і всі би питання відпали самі собою... мирно і без війни
    і всім би від того легше стало, а не як тепер - риба рак і щука, кожен тягне в свою сторону. (прийшов схід до влади, трусить захід, прийшов захід трусить схід) І в цьому одинаково винні і Партія Ригів і Свобода - і напевно обидві фінансуються з Кремля, які понад 20 років розхитували і далі розхитують тут ситуацію!

І не треба тут імперських закликів типу "як віддамо їм то, чи то".. я вважаю що місцеве населення на тій чи іншій території само повинно вирішувати куди йти і з ким і в яких позах бути. Хтось хоче "пахана", а комусь треба "верховенство права" і не треба нікого силувати! Тут козирем є не сила, а економіка! Економіки нема, ніяка сила не допоможе! Економіка заставила дрібні держави Європи об"єднатись, і економіка притягує інші держави до ЄС (зауважу без зброї, самі прагнуть вступати). Так і тут "любиш - відпусти", "насільно міл нє будєш". Якщо ми справді один народ то будемо разом, а ні то ні. Наголошую не силою, а економікою і фінансовою стабільністтю до себе притягувати! Це єдине що нас може об"єднати на сьогоднішній день!

Як і не секрет, що більшість насенення Криму хочуть росію(невідомо чого) ну звичайно не 97% але...
    інакше не бачу там масових протестів, майданів і тп... вийшло пару чоловік їх побили вони злякались і сховались. (нагадаю, в Києві пару чоловік побили, на наступний день були міліони, які знесли ту владу яка за них рішала)

І ще не треба, щоб люди вмирали, особливо за чужі території і за чиюсь владу, людей закликають до так званого націоналізму, патріотизму тп і вміло грають на тих почуттях... Але якщо розібратись Крим від Львова на відстані приблизно як і, наприклад, Греція. Крим і заснований греками, в чому різниця для мене корінного Львівянина між Грецією і Кримом? - ніякої і там і там говорять на іноземній для мене мові, і там і там є своя історія, культура, і там і там є море, і там і там нічого мого нема...

Давайте будемо мудрішими за політтехнологів і політиків, які вирішили нами керувати!

• Подобається Подобається x 4
  15. Bastard

Bastard Well-Known Member

Може, ще б Луганськ із Донецьком віддати. Нічо немаю проти них, але ті області дають в 4 рази меньше в бюджет, ніж приймають ( правду, кажучи Івано-Франківськ і Тернопіль теж).Був би "подаруночок" рашці.
    Жаль тільки в них через це б підсос включится(((

• Подобається Подобається x 2
  16. sani

sani Well-Known Member

Потрібно Дбати Про Україну, А Не Крим

17. yasam

yasam Well-Known Member

"К власті прішол каліктівний януковічь" - шедеврально

18. Forpost

Forpost Стоїк

корінні толерасти львівські дочекаються танків під оперним так як і Крим ,а Греція ні,вот тєбє и разніца адін грає а другой дразнітся

19. Alcona

Alcona Well-Known Member

"Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормленный пропагандой нацизма, - этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но... смертные".
    А.Солженицин

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

О! Владислав Писарев доброго вам дня, рада вас бачити! У мене вже так наболіло а обматюкати навіть нема кого! Стресс зняти. У нас тролі, знаєте, довго не живуть, невитримують лихої долі. Владислав Писарев! Яка відкрита чудова людина! Що ж ви такі речі веселі то говорите? Ви хоч самі вірите в те, що кажете? Тут росіяни повинні робити лише 2 речі - посипати голову попелом і вибачатися. Можете навіть російською. Ми вас зрозуміємо. А ще можу вас познайомити з людьми із Сходу - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=97057&page=92 Я думаю, вони також будуть щасливі вас бачити :)

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)