Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Геніальна думка. Тобі треба балотуватися в президента.

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А вы "братской любовью"...
    Ну так радуйтесь. Попользуетесь ещё в Рашке вчерашним днём.
    У Вас все источники информации такие? :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

Тепер уже точно розберемся.
    росія хоч і імперія, але теж не є незалежна. Вона сильно залежить від української труби... представте що буде коли Україна на пів року відключе трубу.... руский бюджет на 60% залежить від труби - 500 млрд стаб фонду спухнуть до нуля, а дальше нема з/п бюджетникам, пенсіонерам пенсій.... Якщо сюди добавити світове ембарго для росії то По факту росія більше ніж пів року воювати не здатна. правий Гриценко - треба робити десант у Крим і стріляти. Не забувате що вся ця буза в Криму це спецоперація. пукін - терорист диверсант, а не військовий генерал. Він війни боїться. все це брязкання зброєю - психологічний тиск, на який купились наші тимчасові лідери. Крім того відчувається що є другий ешелон руских агентів, які наганябть страху перед рускою армією. Насправді ситуацію може виправити звичайний майор чи капітан - взяти і захопити на перешийку любий руский блокпост без пострілів під любим приводом ... типу заблудився і вийшов ззаду руских і мусів їх захопити і тоді я впевнений на 90% що москалі вілступлять назад теж без єдиного пострілу.... Ще раз кажу росія боїться воєнних дій більше ніж Україна - тільки дуже грамотно блефує.

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я від російських тролєй "хрєнєю". Відтяпали Крим і тепер постять оцю "ахінєю". :bad::ireful1::facepalm:

• Подобається Подобається x 7
  5. prius

prius Well-Known Member

Нє то нормально? Переоділи колишніх бандитів беркутівців в іншу форму і називають самооборона

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Іван Оберемко
    Если будем строить стену с Россией - зовите меня. Я готов быть подсобником бесплатно. 2 недели без зарплаты как за нехуй. В третью неделю я попрошу душ и свежие носки.

• Подобається Подобається x 5
  8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Це мені вас шкода, любий друже. Теж без злоби. Ми є окремим народом із своєю мовою та культурою, нас задовбала продажна та підставна влада, ми її скинули і тепер стало ясно видно, хто нам друг, хто ворог, а хто просто продажна скотина. Я бачила як ховали закатованого татарина і читала новини про вбитого українського солдата, і в той же час показували щастя Аксьонова (гобліна). Мені глибоко начхати на вашу імперію і що ви там говорите про американців, сказати вам чесно? Я ненавиджу сепаратистів, які у скрутний для нас час вставили нам ніж у спину. Якраз таких, любий наш брате, як ви. І якщо усе це, не дай Бог, переросте у військовий конфлікт і нашим солдатам доведеться воювати, знайте - то лише і виключно на вашій совісті. Нажаль, не можу побажати вам добра. Звиняйте.

9. Шурави

Шурави Well-Known Member

А вот "Беркут" вы зазря вот так. Ведь "Беркут" как и армия, это инструменты государства. Ну да, конечно, инструмент можно применять как во благо, так и во зло. Только кто виноват, инструмент, или тот кто его применил?
    И только не нужно этой трескотни, что милиция, армия всегда должна выбирать сторону народа. Это очень хреновое дело, заставлять служивого быть в критической ситуации быть экспертом, там не до того.
    И самое плохое, что вот этим публичным унижением силовиков создан прецедент для тех, кто им на смену придёт. Ведь без силовиков не обойтись, не наступила ещё эра милосердия. А правительству вот меры непопулярные принимать приходится.

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Будь-ласка, я вас дуже прошу. Пожалійте мої і свої нерви. Я не хочу говорити про УКРАЇНУ із ВАМИ. Ви тепер щасливий член РФ. І ворогу я тайни не повім...

11. Romko

Від душі бажаю,щоб вас,вашу маму,ваших дітей катували оті беркути.

http://youtu.be/8SjOTg7fQQs

• Подобається Подобається x 2
  12. Wild Mouse

Wild Mouse скажений вщент

"Моя мася" (с)

Беркут - это не армия, а менты. И воевать они должна не как вражеская армия против врагов на уничтожение, а силы правопорядка в рамках законов и инструкций.
    В этих инструкциях, я уверен, нет терминов добить, отстрелить глаза, забить лежачего и т.п.
    Воюя такими методами они сами поставили себя в такое положение.
    Чего теперь скулить. Если ты профессионал и тебе тяжело и ты не справляешься - иди ищи другую работу.

Войти в положение можно только для срочников пацанов из ВВ.
    Но к ним, насколько я понимаю, ни у кого претензий нет.

13. prius

prius Well-Known Member

Знаряддя чи ні ,але голова мусе бути в любого силовика,він може небути з народом але він не має права стріляти в свій народ

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Не бажай, повернеться.

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

У меня нет никакого желания утраивать разбор действий конфликтующих сторон.
    Я говорю о прецеденте. А он очень не хороший. Другую работу найти можно, но кто будет делать эту?

15. muravey

muravey Well-Known Member

так это у них работа такая? а мы-то думали!

16. Romko

Чуркін,як завжди бреше.
    не дивуюсь - рузкє.
    Потворна,брехлива тварюка.прообраз всього ганебного на Землі,за всю історію людства - рузкє.
    Помийна яма.
    Як ж я їх ненавиджу.

• Подобається Подобається x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сподіваюсь ніхто не буде.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

honester 18/03/2014 15:49

19. yasam

yasam Well-Known Member

Яку, бити свій народ. Не вже ми настільки бандитска нація, що нам треба ТАКУ велику кількість внутрішніх військ і спец підрозділів. Як показують події останніх місяців не треба, а от кількість, кваліфікацію і оснащеність армії збільшувати треба. Основну дислокацію військ потрібно переміщувати на кордон з росією, нові кадри навчати воювати проти умовного противника НЕ НІМЕЧЧИНИ, як ще було до недавна. Умовним ПРОТИВНИКОМ МАЄ СТАТИ РОСІЯ. Хоча вже не умовним, а реальним.

20. Romko

Послухав того чуркіна...мдя.
    та рашка - народ-підерас.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)