Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

До війни ніхто ніколи не готовий. Але до вашого відома Україна готова до війни більше ніж будь яка європейська країна. Це завдяки тому що залишилось від СеРеСеРу. Є мобілізаційна система медицини, система бомбосховищ. Кожний завод чи фабрика мали мобілізаційні плани переводу промисловості на військові рейки. Багато розбазарили розікрали, але основа лишилась. Воєнний людський ресурс України взагалі найбільший у Європі - тобто людей які вміють стріляти, пройшли військову підготовку і навіть бойові дії у нас теж найбільше у Європі. Україна спокійно може виставити мійонну армію і буде ще резерв. Запасів зброї теж аж забагато. Проблема з паливом, але вона вирішується переорієнтацією на Європу.
    Більше того вважаю що зараз найсприятливіший момент на війну з росією. Росія поставила себе в світову ізоляцію. В такій ситуації вона не зможе довго воювати. Як тільки би почались воєнні дії - Україна перекриває руский газ і всій європейській дипломатії кінець - Європа буде змушена давати підтримку Україні, бо таким чином вона зможе пограбувати Росію (рахунки в банках, майно за кордонами Росії, і всяке таке інше). Японці захочуть Сахалін, Китай Сибір і пішло поїхало. Всі будуть давати ресурс Україні щоб вона побила росію (чужими руками завжди краще воювати). Дурак путін виставив себе агресором і мудро було б цим скористатись

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:facepalm:

Скільки Вам років?

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цікаво мені, як це мало би виглядати. Що заважає зеленим чоловічкам відсилати по колоні в день в нову область. Не в ресурсі справа, а у вміннях. Шось буде схоже на "Бурю в пустелі", Україна на місці Іраку.

4. Lutra

Lutra Well-Known Member

Мене цікавлять проблеми більш насушні. mrochkizm що будете робити, коли "самооборонці" прийдуть у Львів захищати братів українців від американської пропаганди? Окрім того, що тікати в Польщу.

Маєм шанс підготуватись, поки не стріляють. Мені, наприклад, цікаво знати, хто у нас за що відповідає. І які з тих керівників, перед лицем небезпеки не злинють. І скільки, та що з того, що нам дісталось взагалі можна використати.

Задавайте питання по темі, я сказала образно. Тре якось сполошити і Русскій народ. Бо вони теж свято вірять, що на їхню голову, під час війни, нічого не впаде. Люди, ми вже в зоні бойових дій, хочеться вам у це вірити чи ні.

Останнє редагування: 8 бер 2014
  5. kym

kym Well-Known Member

Як би зеленим чоловічкам ніщо не заважало то вони вже б були в Донецьку чи Харкові.
    Якраз вміння у руских не дуже. рускі завжди брали кількістю, наглістю, і віроломством. Те що зараз показують в Криму це вибрані частини спецназу.... Руска армія всія на бобіках, зілах, бензинових уралах.... советська збороя на 98%. Може є 2% якоїсь нової російської, а може і нема. В частинах дідовщина, бардак, пянство. Кожен другий автомобіль вряд чи виїде з боксу. у нас теж не весело, але ми маєм стимул - на нас напали.
    "Буря в пустелі" була така тому що одні воювали зброєю третього покоління, а одні пятого...... У нашій ситуації клас зброї одинаковий, а колись советська армія трималась на українських старшинах і прапорщиках... так що пустеля буде хіба в Белгородсько Ростовських краях

6. foo

foo миється в бані

интeрeсная тeма, а Вас нe смущаeт, что начало войны в Крыму будeт практичeски началом трeтьeй мировой войны? Украина будeт стeрта с лица Зeмли и конeчно жe это будeт нe прeдeл! Я нe хочу войны! Кто рассуждаeт так просто о войнe, нe знаeт что такоe кровь, боль, поломанныe судьбы, уничтожeнная страна, которая кстати являeтся просто полeм битвы для болee сeрьёзных государств!

7. zet

zet Дуже важлива персона

Я тем более не хочу, т.к. начнется под моими окнами...Там раньше есть пояснение почему именно так назвали тему...

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

zet, у вас погреб есть?

9. zet

zet Дуже важлива персона

На 8-м этаже? [​IMG] Увы, нет...

10. foo

foo миється в бані

Люди, откройтe глаза, мы - пeшки, мы - ничeго нe рeшаeм. Мы видим только вeрхушку айсбeрга. Eсли Россия и США нe договорятся - начнётся трeтья мировая война и мы всe умрём... К сожалeнию, мы нe то государство, котороe можeт, что либо рeшать(((

11. hrim

hrim Well-Known Member

Россия давно уже ведет инфовойну.
    Только что услышал реакцию доктора Комаровского на ложь российских СМИ (она созвучна моей). Это нечто. Слова такого даже в что б описать это явление архимерзостной лжи.
    Кстати наличие конкретного термина "титушки" несомненно способствовало успеху свержения режима.
    Сейчас угроза иная.
    Есто время - закидывайте на ЭТОМ языке информацию в Россию, юго-восток Украины . Может кто- то дезомбируется, или степень зомбажа снизится.
    Недавнее.
    Обращение к родителям России - Доктор Комаровский
    http://www.youtube.com/watch?v=0FpDiA4o22s#t=490

• Подобається Подобається x 2
  12. volgar

volgar Member

Добрый вечер. У меня нет слов для того, чтоб донести все, что прочувствовал последние дни. Читал и искренне пытался посмотреть на происходящее другими, вашими глазами. Мне не удалось, большинство из вас я совершенно не могу понять. Очень хочется обратиться с простыми и понятными всем словами... война -это слово, все последние дни произноситься с такой обыденностью, как кино, спортивное событие, футбольный матч. Поражает легкость с какой мы пришли к тому, что имеем. Мы далеко разбежались за последние десятилетия и на данный момент мне кажется у нас нет шансов найти общий язык. Какая там пропаганда может сравниться к той безответственной глупостью, что легко произноситься со всех сторон. Удачи нам всем и разума.. Господи, помоги нам.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Если не будет российских войск, то со всем остальным справимся..

14. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Путину, путину это говорите, нам не нужно.

• Подобається Подобається x 9
  15. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Не допоможе вам Господь. Бо кишка у вас тонка вові яйця відірвати

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Ах...єть!!! В Пітері зібралося на мітинг (УВАГА!!!!) АЖ 600!!!!! осіб

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви то вашому скаженому карлику пуцькіну казали?
    Питання не до нас.
    А до рузкє.

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

О-о-о це ж треба, я прямо корінь всього зла. Краще скажіть, що в Криму роблять ваші війська? Знаєте, а саме так і починалась 2-га світова. Невиключено, що почнеться і третя, от тільки нашої вини в тому нема.

http://vk.com/cyber100actionua
    https://www.facebook.com/cyber100ua

Приєднуємось до Української Інформаційної Війни. Тролити москалів краще ціленаправлено.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми - рішаєм. Ви - раби. Шо до речі за місто таке - Eblolvov? Не любиш українців?

• Подобається Подобається x 6
  20. Lutra

Lutra Well-Known Member

В мене теж нема :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)