Хто ЗА війну з Росією?

Discussion in 'Політика і політики' started by Lutra, Mar 7, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

н-да.. По вашему аватару это особенно заметно...Может лучше начать с рогатки?

2. Сорри, не могу написать на украинском языке, хоть все мои корни идут с Киева. Но нам с Вами нужно примирение как никак раньше. Мы все славяне. От этого уже никуда и никогда не денешься.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Плодяться ці словянє на форумі, як зергі... в старкрафті.

• Подобається Подобається x 4
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

А аватару я попрошу не обижать )
    Носителя тоже, впрочем )

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Запроданець, мінус сто в карму.

В смислі? Хорвати теж.
    Ти впевнений шо ти не дирник і не їгун?

• Подобається Подобається x 2
  6. Neva

Neva Well-Known Member

Вон, пока мы тут родословные сверяем, Путин с Обамой договорились... О чем? По их мнению, это не наше дело...

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

мур-мур-мур [​IMG]

8. Думай как хочешь. Время расставит все по своим местам.

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Это что бы чакре не вредить. Для соблюдения гармонии, аватарка темная, зато все остальное - светлое.
    Идея! привязать москаля к стулу и цинично расстреливать из рогатки ... что может быть прекрасней)))

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бляха ... ну досить вже ... в реальному бою цей страйкбол накладе кучу і буде з неї стирчати тихесенько ... невже серозні люди можуть сприймати цю маячню ? де Госдеп, "запад нам поможе", "правий напівсектор" "синьожупаннікі" і т.д. ??? в України відтяпали хренений шматок без пострілів, без жертв, просто взяли і відтяпали ... не питаючи нікого .... страйкбол бл....

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Зю класний, як тепер його на підвіс висувати - не уявляю!
    П.С.
    В мафії :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Персі

Шеф, усьо пропало! :mocking:
    А що треба було робити, враховуючи те, що там більшість населення росіяни і щиро хочуть в рашку? Стріляти? Ну місцеве населення зразу би нашу армію як окупантів і сприймало. Хай валять, скатертиною дорога )
    Інше питання, чому не повивозили все, що там є цінне... якщо є )

13. artobstrel

весело до всрачки ... саме так - всьо пропало ...

Василь усе дуже змістовно описав що тре було робити, прийде нехай вам перепостить ...

вони не самі валять а з Кримом, колись з Українським Кримом, скоро буде "нехай валять" з Харковом, Одесою. Миколаєвом, Херсоном, Донецьком, Луганськом ...

14. zet

zet Дуже важлива персона

Это не мое. Опять с российского форума.
    http://atelman.livejournal.com/268111.html

После референдума прошел год. Российский триколор - три раза КУ

15. Персі

Вибачайте, але після "подякувати минулій владі" Василь для мене не авторитет ) так що не варто )
    Ви бачили тисячні мітинги в Одесі, Харкові, навіть в Донецьку проти рашки? А в Криму бачили? Кілька десятків людей...
    Ну не хочуть вони нас. Насильно мил не будешь.

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

Не факт... Росіяни щось вже там заікались, що обіцяних грошей не дадуть :pardon: Принаймні, не стільки, скільки обіцяли )

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

І референдум той все одно невизнаний ніким буде. Крім друганів путлєра з абхазії і тп

16. zet

zet Дуже важлива персона

Их подкармливали все эти годы. Вы вспомните, то Лужков, то Затулин....
    Не зря же россиянин написал..

17. Персі

Ну то вже інше питання, Крим ми ясно що не сьогодні втратили, і самі в тому винні. Та сама "карта бандерівця" і мовна карта не перший рік же там розігрується. Комусь треба був електорат ) Настрашили бідних )

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Ty2RI5xJllo&feature=youtu.be
    Сімферополь святкує ) Занавєс )
    Я близька до того, щоб подякувати путлєру :haha:
    Совок не витравлюється

18. Neva

Neva Well-Known Member

Тьфу, гадость((... Вроде молодые люди, но их история почему то ничему не учит...Жаль!

19. artobstrel

до чого тут Василь? я про те що він сказав, щодо влади - то це дупоголова ознака оцінювати дії не по їх характеру а по-тому хто ї зробив ...

ну це слушно, але таки ж самі мітинги були прорашистські, і вже дії - не дати їхати колонні військової техніки ... ппц ...

20. Персі

Ви мене не розумієте, здається. Ви тут кричите "караул, про**ли Крим". Ну так і є, хто сперечається )) Звісно, що злили. Але я про інше кажу - а Крим вартий того, щоб ми його рятували?
    Як на мене, то ні.
    А Одеса, Харків і т.д. варті, бо там не все так однозначно, і різні настрої. І народу, який не хоче нікуди відділятись від України, реально багато.
    Тому, якщо Путлєр полізе танками далі, і захоче провернути такий самий сценарій на південному сході, то вже тре йти воювати )) І пофік, що не вміємо, і що нема армії, і нема чим.

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ----------

А щось на кшталт цього я би підтримала, бо ту меншість, яка страждає від більшості, шкода

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)