Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

То були звичайні пацани, але вони не сиділи склавши руки, шукали, конструювали - одне, друге, третє. А я натякаю пану фахівцеві про те, що він міг би теж долучитися до нашої спільної справи.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Грузії рузкє потворам було начхати на своїх родичів.

http://youtu.be/Z1j-sx3yCts

• Подобається Подобається x 7
  3. Boris_Kiev

P.S. як не парадоксально і сумно це звучить, але викладачі одного військового інституту звернулися до цивільного спонсора з проханням виділити 8500 Євро для купівлі одного приладу. І отримали протягом години. Діди вручну збирають дуже корисний для армії дівайс...
    Потенційні виробники (дрібної серії) готові хоч вночі приступити до збирання.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, нам, то кому?
    Навчити Вас рейки рвати? А де Ви це збираєтесь робити? У нас в тилу, чи у них?
    Вроді не старий хлоп, а в сраці дитинство гуляє...

5. Boris_Kiev

Здається, це рівень старшого сержанта, нє? Фантазія більше нічого не підказує?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, давно з вами не спілкувався. Мені подобається, що ви так переживаєте за українську армію. Я вас до деякої міри розумію. Ну не заслужили українські вояки на нехлюйське відношення до них! Але цікаво... Невже справді ви взяли б в руки автомат і нищили б російських агресорів?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ваш сарказм нєумєстєн ) Тенденції відслідкувати не так і важко )
    Але я щось не зрозуміла, з чим Ви сперечаєтесь? З тим, що більшість росіян підтримує дії Путлєра? А з якого дива тоді його рейтинги ростуть? )

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Брєд Піт )

8. Romko

Вона не одна.

Оксана Юрченко
    Сьогодні була свідком зворушливих сцен, які рівняни зносили речі до бусиків, які вирушали в Крим на допомогу нашим військовим. Одна, не дуже багато одягнена жіночка принесла дбайливо запаковані продуктів, а потім порахувала гроші в гаманці і захвилювалась знову - ще вистачить на пару пачок цигарок і побігла за ними в супермаркет. На бруківці росла гора банок кислої капусти, консерви, ковдри. Люди несли консервацію і гроші на пальне. Водії безперестанку палили, я б на їх місці теж хвилювалась...Чи доїдуть?... Подумки благословила кожного...
    Я сьогодні зловила себе на страшній думці - що з діда-прадіда ревна греко-католичка, яка не пропускає служби і годує всіх бездомних котів і собак в дворі, зроду не вбила комашки і букашки, ГОТОВА ВБИВАТИ. Вбивати асвабадітєлєй, русскіх солдат, які пруть на мою землю. Без будь-якого жалю чи сумніву - я отрую, задушу чи застрелю. Я маю на це повне моральне право - я на своїй землі. Я обіцяю відправляти в гробах матерям їх дітей, і солдат їхнього Фюрера, які приїдуть зі зброєю в руках наводити на моїй землі порядок. Я б їм дуже не радила, бо в Україні несподівано виявилось занадто багато українців. І з кожним днем, старанням путінської пропаганди, прозріває все більше і більше.
    Кажуть, зараз росіян, які проводять "тренування" біля наших кордонів, жорстко перевіряють до третього коліна чи нема бува у них родичів українців, щоб рука в них не здригнулась.
    Мені набридло вже читати наші вмовляння, звернення, і скиглення, "Брати, просимо вас, не вбивайте нас, відчепіться від нас, ми ж вас любимо, ми поступимось всім - Кримом і мовою і всім чим хочете - тільки будь-ласочка, ми ж брати вам і сестри". Охолоньте. Їм на нас - ПЛЮВАТИ. В більшій своїй масі- вони самі готові вилізти на танки проїхати нашим Хрещатиком. Ми завжди будемо для них хохлами і бидлом, які зажрались і яких треба покарати. В когось є сумніви? В мене їх не залишилось ні краплі. Тому я готова. Вбивати. Бо - УКРАЇНА ПОНАД УСЕ.
    Майданута фашиствующа бендерівка.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

І британських, і австралійських. Родини у мене там нема.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Минкомсвязи сообщило о попытке атаки на спутники РФ с запада Украины :haha:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Полковник?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не чіпав...в мене алібі)

13. VasMT

Для тих, хто свиням хвости крутив, пояснюю ще раз, якщо з першого разу не доходить:
    - Полковнік - замполіт, старший офіцер, тому в атаку ходити не буде. А якщо підірветься на моїй міні, то нєфіг лазити поза проходами.

14. Rhos

Rhos миється в бані

Примеров два: строительство "Северного потока" с участием европейских концернов и проект строительства "Южного" с участием или при поддержке тех же европейцев. Вот и объясните, почему сами европейцы готовы платить за обход Украины и прочих транзитёров.

Вообще не спорю. ) Просто общаюсь, терпеливо выслушиваю форумчан, Сердючку слушаю... ) Кстати, поправился он?

Понятия не имею! ) Возможно, из-за его нынешней популярности на Украине... Вон, у некоторых он даже на аватарке... :)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

о_О:wacko: Ви злиєте москалю секретну інформацію

16. Romko

Він відстає від хряка по кількості проклять на свою чмошну башку.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Комісарську породу за кілометр чути. Ну правильно, він же не піде в голові строю з прапором на окупантів.

18. VasMT

Москаль знає мою професію краще за наших. Я половину служби служив у них.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну тим не менше наврят чи він на перід буде знати де проходи ;)

20. Boris_Kiev

Rhos

напишу для Вас ( и не только для Вас) на апщепанятном.
    Вы вероятно снимаете свой стресс стёбом. (вариант - пытаетесь изгнать какие-то личные комплексы - не важно).
    Хотите себя изобразить типа крутым парнем типа крутой страны.
    Чего "носители стиля" этим добились? Единственного: у ранее сомневавшихся "пацифистов" (вегетарианцев, панславистов, православистов...) глядя на Вас отпадают все сомнения. Только повышается мотивация - У-БИ-ВАТЬ реального врага. В реале, а не за клавой.
    Вот пример для размышлений: дама, хирург в киевской больнице. В первый день, как только привезли первых раненых, она сказала персоналу "оказываем помощь всем. Для нас нет Самооборонцев, ментов, провокаторов, для нас есть просто пациенты"...
    Потом она увидела, как менты хватали и увозили раненых из коридора приемного покоя, не давая врачу даже осмотреть их. Написала в соцсетях колоночку. Пошла по ссылкам, почитала... Заново оценила ценности.
    В последние горячие дни к ней пришли своим ходом побитые "титушки". Дама вызвала Афганцев, охранявших приемный покой и просто сказала "Титушки. Только ... за территорией".
    Делайте выводы. Вы внесли свой посильный вклад в увеличение количества будущих жертв с вашей стороны.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)