Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вашими теж, Путін дав, Путін взяв

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я українською мовою написав, хто винен, що ситуація зайшла так далеко.
    Турчинов - верховний головнокомандувач;
    Яценюк - прем'єр-міністр;
    Папубій - сенкретар РНБО;
    Тенюх - міністр оборони.

До інших мені нема діла.

3. Rhos

Rhos миється в бані

А куда, Персі, девает? Думаю, на Запад отправляет, а там принимают, не брезгуют... Так, покричат иногда для приличия про "недемократию" и "санкции", да примолкнут.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Хто винен" - це одвічне російське питання.
    Є ще одне - ЩО РОБИТИ?
    Як особисто Ви готуєтеся до війни? Не треба дату початку нагадувати?
    У нас на залишках одного з суто цивільних підприємств (ну хіба для міліції колись дещо виробляли) налагоджено випуск деяких "сюрпризів для окупантів" (не вогнепальних) і без зайвої конспірації партії відправляються на Південь. Місцевим партизанам, яких на Півдні виявилося чимало.
    За конвеєром стоять дідусі-пенсіонери.
    Вам не соромно, пане офіцере?

5. Персі

Мы можем делать, что захотим, и нам за это ничего не будет!
    Мужик Путин снова сделал безяйцевого Обаму!
    и тд и тп
    Це те, чим сьогодні годують росіян. А вони сидять і тішаться. І пофік, що путлєр ізолює їх від цивілізованого світу, і пофік, що навряд чи ще знайдеться українець, який вважатиме Росію "братом" ))) Але то таке... росіян це не хвилює. Головне "мы им покажем кузькину мать"! :mocking:
    Кримчан ще годують якимось там мостом і взагалі всіма можливими благами

• Подобається Подобається x 3
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Та ви шо таке кажете :)

7. VasMT

Мені, Боря, не соромно.
    А Вам повинно бути.
    Ви своїми поразницькими словами, потураєте отим славаукраїнцям, які вже здали Крим Путіну. З усіма бебехами і людьми. З людьми, Боря...
    І Ваш дихлофос діятиме, як лосьйон "Огуречний". А коли прийде черга до Києва, бризкатимете під своїми пахвами, аби воші не завелись.

8. Dred

Dred Well-Known Member

А ви думали, що Васьок щось тявкне проти Яника і уряду покращення :) які довели армію до ручки.:mocking:

9. Rhos

Rhos миється в бані

Персі, извините, но Вы мыслите стереотипно, судите о россиянах по украинскому и российскому "зомбоящикам", киселёвым, задорновым, жириновским и прочим новодворским. То, что делает Путин по отношению к Обаме на внешней арене, не приравнивается к тому, что делает Путин на внутренней, а здесь есть поле как для критики, так и для поддержки.

От "цивилизованного мира" россиян изолируют визы, которые ЕС почему-то не спешит отменять. :)

Это неважно. :) Главное, что у россиян в Украине есть и родные, и друзья, и просто люди, с которыми можно неплохо пообщаться.

10. Boris_Kiev

Васю, для мене ніколи не існувало "топової людини" (партайгеносе, голвнокомандувача тощо). Я сам визначаю, коли можу зіграти своє маленьке соло (або партію в ансамблі).

по-перше не мій. Це не мій профіль. По-друге Ви примітивно мислите, якщо вважаєте що мова йде про балончики з дезодорантами. :)
    Жили собі дядечки - Заслужені винахідники та раціоналізатори ссср (або "не заслужені"), які мали колосальний потенціал, але в силу певних причин працювали "у шухляду". І у потрібний момент матеріалізувалися у потрібному місці. Плюс інвесторів знайшли миттєво. І це тільки одна невеличка команда.
    А скільки їх, сподіваюся, по всій Україні не сидить склавши руки?

11. VasMT

Боря, Ваше соло не чути за ревом сліпого натовпу.
    По-друге, Вам би не мішало набити лице, за розкриття інформації.
    По-третє, невдячна справа рахувати чужі гроші і вважати інших дурнішим за себе.

12. Персі

Чаво? :) Мої висновки зроблені із спілкування з росіянами, які масово повторюють меседжі із зомбоящиків )
    Про газову голку ще забула ) "Європа нам нічого не зробить, бо залежна від нашого газу"
    Не хочу образити всіх росіян, звісно, але переважна більшість шось десь таке і плете, причому із якоюсь хворобливою пихатістю і самозадоволенністю )))
    Дивина яка... дійсно, чого це вони ))) Самому не смішно? )

• Подобається Подобається x 3
  13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А Тутанхамон,ні?

• Подобається Подобається x 2
  14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

1. НИФИГА СЕБЕ "почему-то"... Пусти свинью под стол...
    2. Слава Богу, человек СМЕРТЕН. Значит у Украины есть ВСЕ шансы очиститься от скверны рано или поздно.

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Всё одно где бухать.

16. Boris_Kiev

Ті хлопці вже практично не "шифруються". Я навіть не цікавлюся хто їх "кришує" і чи кришує взагалі.
    Бачили телесюжети, як у дворі КМДА випробували саморобні "гармати", а в будинку профспілок точили на верстаті бити?
    "Всьо для фронта, всьо для побєди", нє?
    Хто і де рахує? Я ніколи не рахував і не рахую чужі гроші. Звик розпоряджатися тільки своїми грішми на власний розсуд.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пізно.

http://youtu.be/j0TzuPTWDZs

18. Rhos

Rhos миється в бані

Вы, безусловно, очень коммуникабельная дама, если сумели пообщаться с большинством россиян... :)

Украина, что на трубе с российским газом сидит, тоже бедную Европу не раз шантажировала... Сами немцы в итоге решили скинуться на "Северный поток"... :)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Картопляні пушки?...ЦІкаво чому проти беркута їх так і не застосували))...Але для війни то вже надто смішно...

20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Пример можно хоть один?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)