Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Это из-за того, что некоторые люди правду принимают за оскорбления...

• Подобається Подобається x 1
  2. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

image.jpg
    Ось на таких автобусах звозили руссотітушок в Донецьк, які сьогодні вбивали людей під час проведення антивійськового мітингу. Автобус прибув 13-го березня за адресою вулиця Гаражна, 1. Організатор поїздки фірма "Волга-травел". Офіційний маршрут Єсентуки – Афіни", - написав він. "26-й регіон - Ставропольський край (Північно-Кавказький федеральний округ)", - додав Уманець
    Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/14/10...svoyimy-zh-titushkamy-rizanynu-donecku-pryvid

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вони вже отримали "героя расії"? Може й наш шапкокрад отримає?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шляки трафляють...
    Рада нині розглядала першочергові питання - чоловікові, який б'є дружину, давати штраф чи громадські роботи....

5. Boris_Kiev

Вас заздрість загризла? Наші хлопці змогли ВІДСТОЯТИ Батьківщину, а такі як ви здатні лише зраджувати. Правильно вчинили латиші та естонці, які на старті не дали громадянства "п'ятій колоні".

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Біладь...
    Їх не стріляти треба, а четвертувати на сцені майдану...
    Нагадаємо, що сектор мобілізаційної роботи ліквідований в структурі Секретаріату Кабінету міністрів, відповідне рішення прийнято міністром Кабінету міністрів Остапом Семераком

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

VasMT, якби Вас ше так шляки трафляли з приводу дій минулої влади, а не тільки сьогоднішньої, то ціни б Вам не було ) А то виглядає якось так... Ви самі, напевне, здогадуєтесь, як ))

А по сабжу - всі питання з приводу дій сьогоднішньої влади - то питання за великим рахунком до однієї людини з косою, що само по собі знімає багато питань ))

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Персі, вы сейчас про смерть? о_О

9. Kerchanin

Kerchanin миється в бані

У некоторых форумчан нет мужества принять правду, идущую вразрез с ожиданием. Не имея контраргументов, они отвечают оскорблениями. Причина в интеллекте и культуре.

10. Boris_Kiev

На якому іншому форумі Вас терпіли би аж 12 днів?

• Подобається Подобається x 6
  11. VasMT

Мені чхати на всі влади разом узяті.
    Але зараз не славаукраїнствувати треба, а спасати Україну. І замість того, аби робити щось для її захисту, готуватись до війни, ці придурки займаються чим завгодно, тільки не захистом України.
    І мені фіолетово, як це виглядає в Ваших очах.

І по сабжу - тільки за те, що цю бАгіню закрили, варто бути вдячними минулій владі. А хто її випустив...

12. prius

prius Well-Known Member

Як ви точно описали расейские форуми,ну прям один в один

13. Персі

Уууу... може, ще за всіх загиблих минулій владі подякувати?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

І не треба стільки агресії, я Вас не ображала ніби.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

І на боха?о_О

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я тиждень тому цей план читав. Нарешті він до Василя дійшов по спецканалам.

• Подобається Подобається x 5
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так він ета...в екзилі.... :)))

17. Rhos

Rhos миється в бані

Наверное, Вы хотели сказать "заблуждаетесь"? :) Я просто высказал своё мнение, причём довольно нейтрально. Ещё мне кажется странным то, что у власти сейчас находятся люди, рейтинги которых среди простых украинцев невысоки, но при этом нет явного возмущения...

Опять же, на мой взгляд, эти законы не были такими уж злодейскими... Что в России, что на Западе они давным-давно действуют и никому не кажутся "злодейскими"... И в Украине они всё равно рано или поздно будут приняты.

И вообще, насколько знаю, площадь провоцировали неоднократно: началось всё с отказа от ассоциации, потом был жёсткий разгон студентов, потом "злодейские законы", потом - 18 февраля. В итоге за несколько дней до окончания Олимпиады Януковича всё-таки успели скинуть...

Думаю, ваш "шапкокрад", находясь в России, ничего не получает, а только отдаёт, платит, так сказать, за пансион. :) Вашими же, кстати, деньгами...

18. Saut

Saut Цинічна Бендера

Угу. Расскажи Кырчанин, про контраргументы на вашей Севас-помойке (форуме), где премодерация, и всех, кто не прорашкинский, банят сходу.

• Подобається Подобається x 5
  19. Персі

Полетіли яйця
    І галавєшкі! І галавєшкі!

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Янукович армії в два рази урізав бюджет, міліції і прокуратурі в два рази додав - Василь не обурювався. Але новий уряд хоче розстріляти за те, що хоче привести армію до тями. Сказав би що просто хоче розстріляти новий уряд. За те що виграв Майдан.

Я особисто думаю шо треба розстріляти Василя, військовий геній якого допустив фатальний промах коли не прорахував ситуацію, в якій з усіх можливих вірогідних противників ним виявився найменш вірогідний.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)