Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зламали хребет Партії Регіонів - зламаєм хребет і партії Єдина Росія. Визволили від фашизму Європу, визволим і Росію.

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як це по різному? Чіткіше вже нікуди

• Подобається Подобається x 2
  3. Green belt

Green belt Well-Known Member

1)Гарантії з росіянами були втрачені одразу після підпису Кравчука про відмову яд.зброї.
    2)Евакуація якого населення?
    А про те хто і кого і як поставив то можна окрему тему відкривати :). На ДП є тема Будуар, то певно туди.
    Сказав фашист.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Как просто, перекрыл все ТРК, кроме особо контролируемых наследниками КГБ и получил вместо вменяемого народа - биомассу. С одним единственным непоколебимым мнением, оригинально совпадающим с мнением Киселева и подобных управляемых кукол. теперь можно делать с этой массой что хочешь...

• Подобається Подобається x 4
  5. Lutra

Lutra Well-Known Member

У мене погане передчуття. Хоч би Арсеній знов договорів непонаписував. У скільки нам обійдеться мир з Росією? І чи надовго? Навіть якби у нас і була ядрьона бомбочка, ми б її ніколи невикористали. Тим паче, проти росіян. То нічого б не змінило.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А в мене хороше.

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Дитино, ядерні бомбочки існують зовсім не для того, щоб їх використовувати.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Категорически против, есть и более приятные занятия, но если придется - буду, ибо нет ничего важнее.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

І в мене.
    Маю передчуття,що рашка зникне з карти світу.

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

все в руках кримчан,...
    якщо крим - то ціна за єс і нату .... то значить це така ціна.

в криму є 2 млн населення .... якщо мовчать, то значить їм це підходить ....

принаймні у комуняк і пр зникне шалений шмат симпатиків .....

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

Якби я назвала свою тему "Хто проти війни з Росією" то не було б про що говорити. Звісно що всі ПРОТИ війни окрім Путіна але що, як доведеться? За всю історію карта світу перекроювалась багато разів, та не в тому суть. Нам треба якось захищатися. Або хоча б бути до війни готовими!

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Аналогично.
    А с Путлером это возможно?

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Це слова нашого Генерала. Якщо росіяни мінують наші ж поля та стягують техніку, чи не ясний сигнал того, що з
    Путіним мир неможливий? Я боюсь собі уявити те, що може початися, але і обманювати себе теж не маю права.

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

15. kym

kym Well-Known Member

З росією мир неможливий в принципі. Навіть якщо путін впаде в каналізацію і буде інакший президент війна з росією неминуча. росія мусить мати зовнішнього ворога бо інакше вона розлетиться і перестане бути росією а стане Московським царством. Рано чи пізно вона таки стане Московським царством, але буде противитись тому
    В Азії росія не може воювати бо там є Китай, який зразу стане на стороні любої средньоазійської держави з метою забрати собі кусок Сибіру. Крім того в Азії немає за що воювати бо країни бідні і ресурсами і людським потенціалом і вигоди не буде. Авганістан тому приклад. На Кавказі росія уже спробувала воювати - завоювала два куски території, які тепер з неї тягнуть гроші, а толку немає. З Білорусією воювати не буде - бо фактично Білорусь під протекторатрм Росії - тобто вже завойована. З Прибалтикою воювати -значить воювати з НАТО - на це у Росії кишка тонка. Лишилась Україна. Без України росія - недоімперія. Трк щор дії путіна цілком закономірні. А всякі мрії про мир з росією чи можливість вирішити з допомогою дипломатії - це тільки мрії. Реальність така -що російські війська в Криму. І навіть якщо нічого не робити і вони там залишаться то через якийсь час вони звідти полізуть і на схід і на південь. Одним словом ця зараза завжди буде висіти над нами. Більше того росія ніколи не дасть створити нормальних умов розвитку держави Україна - що ми і бачимо останніх 20 років. Вона завжди впливала на вибір українського народу через своїх агентів і ми фактично ніколи не мали справжньої української влади - і кожна влада грабувала свій народ. Остання влада маріонетки Януковича - найбільше - от людям урвався терпець і почали палити цю владу. Так що питання війни з росією це питання часу, а не питання буде вона чи не буде.
    Всім пацифістам скажу просто - незалежність здобувається в боротьбі і з жертвами, інакше не буває. Тепер тільки виникає питання як з меньшими втратами - тепер чи пізніше.

• Подобається Подобається x 5
  16. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я хочу привернути увагу до того, що до війни ніхто з нас НЕ ГОТОВИЙ! Це стосується не лише військових, але і громадських організацій та лікарень. Ми бандерівське місто №1 і почуваємо себе в повній безпеці. Що буде, коли раптом до нас прилетить російська бомбочка від якої офіційна Москва відхреститься. Буде те саме, що було у Києві під час перестрілки. Лікарні будуть переповнені, невистачатиме донорської крові. ЇЇ запасу невистачає і в мирний час. А що, якщо буде не 300 поранених а 1000? Що робити вчителям та вихователям в таких екстрених випадках? Ну виведуть дітей їз приміщення, ми це на воєнці проходили а потім що? Відпускати дітей по домам?

Згадаємо Амосова і 2-гу світову війну.

Також несекрет, що буде багато біженців в сусідні країни, потрібно знову ж таки створити систему по їх розташуванню за кордоном. Щоб не вивезли дівчат у Китай "під шумок".
    Іншими словами. Потрібна хороша організація на такий випадок причому на всіх рівнях. Адже це реально допоможе врятувати житя. І це всерівно потрібно зробити незалежно від того буде війна чи ні. У другій світовій така схема почала діяти лише в 43 році, а до того це був страх і жах.Давайте вчитися на власних помилках.

17. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Поки Росія стоїть на колінах про війну з Росією не може бути і мови.

18. Lutra

Lutra Well-Known Member

Можете скільки завгодно на це надіятись. Та, як то кажуть: хочеш миру - готуйся до війни. На Бога надійся... При цьому я не хочу нагнати паніку, просто кажу, що організовуватись потрібно вже зараз. Щоб якщо раптом що, кожен знав, що йому робити.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Є дуже багато тем вже і про Крим, і про Росію, і про війну, і про армію.
    Ви самі собі відповіли на поставлене в назві запитання.

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Так ви праві, я думаю, що найкращий захист, при умові, якщо війна неминуча, це напад. Але для початку непогано б і бутафорську бомбочку послати на Москву. Нікого не вб'є та заставить задуматись.

P.S
    Якщо тема збігається з іншими - перенесіть.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)