Хто ЗА війну з Росією?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lutra, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Stepan Bandarenko, вас звати Степан Бандаренко?

2. Stepan Bandarenko

Stepan Bandarenko миється в бані

Сила в розумі Украіни.Еслі б зараз був живий Бандера він не пішов би на війну з Россіей.Он б почав економічну війну.

3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ми просто мусимо відбити Крим, можливо не зараз, трохи пізніше. І якщо цього не зроблять - я просто переселюся в іншу країну. Я не хочу жити у країні боягузів і зрадників. Там, де мене не рахують за людину. В мене трохи більше гордості. І я дуже не люблю, коли її втоптують в землю. І в даному випадку - Гітлер - це Путін і це ми повинні його так нагнути, щоб і не встав більше. Це справа нашої честі.

Погане оправдання, яке абсолютно неоправдовує помилок СБУ і слабодухість військових, яким видали зброю, але які і свиню незможуть вбити. Ми збирали гроші на армію, віддаючи чи не останнє, а "славні" командири віддають зброю сепаратистам і не знають, що їм робити. Звісно, що ми відмовились і нас кошерно нагнули. І гнути будуть далі. А ви можете і далі "непровокувати" і "погоджуватись на всі умови" щиро надіючись, що Росія одумається і виконає хоч одну із тих умов. А коли виявиться, що все втрачено, у вас всерівно буде оправдання - ну нічого непоробиш, тепер - малоросія. Зате ми недопустили кровопролиття. А те, що школи українську - останню закривають - нічого страшного, і плювати за що там боролись наші предки і навіть на те, що хочемо ми самі. Ми раби зате ми сильні!

Останнє редагування: 18 кві 2014
  4. Stepan Bandarenko

Багато Українці не хочуть воювати за Крим тому що Крим завжди був русскім.Но от за решту України підуть воювати все!

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

Наші солдати показали силу. Просто їх зустріли бабусі з салом і пиріжками. Вони не змогли вбивати невинних жінок. Тому склали оружіе.А сепаратисти були в іншому місці.

5. Lutra

Lutra Well-Known Member

Перепрошую, ви звідки вилізли? Десь певно з Росії. Ну, що ж доношу до вашого відома, що економічну, торгівельну і інформаційну війну, Росія проти нас веде уже давно. Неваріант. І коли це Крим був рускім? Може рузькє віддадуть нам наші землі, які присвоїли? Україна від Сяну до Дону. Незабувайтесь. І мені плювати, що не хочуть, я за Донецьк воювати не хочу і що? Якщо військові нездатні виконати свій обов'язок - до сраки такі військові.

Бабусь пов'язати, пиріжки поїсти. Проблеми? Хай ті жінки йдуть росіян пиріжками годувати. Я б подивилась, як довго б ті з ними панькались. Ваш гугл переводчік хромаєть. Неполінуйтесь поправити текст, будь-ласка.

• Подобається Подобається x 1
  6. chlorum

chlorum миється в бані

Не вижу препятствий! Переезжайте в Крым , берите гражданство РФ и сразу совместите оба варианта :)))

7. Bastard

Bastard Well-Known Member

При Бандері ми б жили в нормальній державі, а не пародії на неї.

• Подобається Подобається x 2
  8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я ніколи не буду жити з росіянами.Якщо я кудись поїду то в ту країну, де я буду почуватися людиною. А тим більше жити разом із зрадниками. Я просто бриджуся цих ницих людей.

• Подобається Подобається x 2
  9. Stepan Bandarenko

Я патріот України і готовий боротися! Але боротися за Україну а не за російську землю.Крим завжди був російським. 19 квітня 1783 - імператриця Катерина II підписаний Маніфест про приєднання [11] до Російської імперії Криму і Таманського півострова.

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

А чо російським, можем про Римську імперію згадати, наприклад.

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

А ще колись крим був Грецьким. А ви в курсі, що Катерина 2 перебила козаків? При чому досить підло. І ви в курсі, що замість Криму, Росія забрала у нас наші чорноземи? Показати вам колишню карту України? А що, якщо Італія захоче відродити Римську імперію, а Польща - Річ Посполиту? Яке право мала Росія нагло відбирати у нас землі, які сьогодні належать нам? Росію треба наказати і наказати так, щоб вона почала, нарешті, з нами рахуватись, а не тримати нас за гімно. Я хочу почути її вибачення.

12. Bastard

Bastard Well-Known Member

В русняцької імперії неба наслідника. Одже Крим Український по-праву.
    Була б у нас нормальна держава, із відповідною армією, ми б кацапам швидко б це доказали, що ті потім хникали про прєдатєльства, і 18-і лєтніх мальчішок, кинутих на убой.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та то троль

• Подобається Подобається x 4
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Отже, все-таки не завжди. А з 1783 року шлюха Катерина приєднала... Так, він до 1954 року не був українським. (А до 1991 року щось було українським? З 1654 все, крім Західної України було під окупацією).
    А Крим, любимо це чи ні, є батьківщиною кримських татар. І їм, а не тупорилим кацапам, вирішувати, якою територією вони хочуть бути - російською, українською чи самостійною державою.

15. prius

prius Well-Known Member

Ще й погано замаскований

16. Stepan Bandarenko

вікіпедія http://ru.wikipedia.org/wiki/%CA%F0%FB%EC

17. Pedro

Ні, його звати Степан Бондаренко. А що, ви думали, що його звати Степан Бондаренко?:)

18. Stepan Bandarenko

Львів раніше теж був польським і австрійскім.Почітайте історію

19. prius

prius Well-Known Member

20. Pedro

А можна не .ru? В багатьох на це гівно алергія.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)